World of Warships logo

World of Warships reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
World of Warships reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2692
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over World of Warships

Ons team van experts heeft World of Warships geverifieerd op een aantal punten. De webshop van World of Warships bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. World of Warships is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

World of Warships is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van worldofwarships.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van World of Warships.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk spel

Leuk en spannend spel, waar je uren mee kunt spelen. Het enige negatieve deel is. Dat je moet grinden als een gek om sterkere schepen te krijgen. Maar als je van het spel geniet dan is de grind niet erg ;)

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ali W.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over World of Warships
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Gamivo.com logo
Gamivo.com
2 beoordelingen
9,5
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is World of Warships een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over World of Warships. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is World of Warships actief?

World of Warships is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de World of Warships reviews? Dan kun je naar de website van World of Warships gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie