Wolford logo

Wolford reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wolford reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2185
Wolford logo
Website
wolfordshop.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Wolford

Zoek je naadloze kledingstukken die luxe uitstralen, dan zou Wolford een goede partij voor je kunnen zijn. Om een betere indruk te krijgen van wat Wolford precies is en wat het te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en hebben we de belangrijkste zaken er voor je uitgehaald. Op basis daarvan beslis je gemakkelijker om eventueel ook zaken met Wolford te doen.

Over Wolford

Wolford is een Oostenrijks bedrijf dat het levenslicht zag in 1949. Aanvankelijk genoot het grote bekendheid om de productie van panty’s. Later volgden zogenaamde silk stockings en de echte groei van het bedrijf volgde vanaf de zeventiger jaren van de vorige eeuw. Tegenwoordig voert Wolford een veel breder assortiment van met name naadloze kledingstukken voor de vrouw. Wolford staat voor kwaliteit en luxe. Niet voor niets deden grote name als Karl Lagerfeld, Emilio Pucci en Valentino al meerdere keren zaken met Wolford.

Waarom kiezen voor Wolford?

Met Wolford kies je voor een trendsetter want de onderneming is en blijft zeer innovatief. Nadat bekend geworden te zijn door panty’s, voert het nu een breder assortiment van hoofdzakelijk naadloze kleding. Zo koop je er beenmode, kleding, correctie ondergoed en accessoires en bodysuits. Ook voor lingerie en beachwear ben je er aan het juiste adres als je echt iets bijzonders zoekt. Ondanks de gracieuze uitstraling van de producten van Wolford, worden de prijzen toch aantrekkelijk gehouden. Nog steeds is Wolford een specialist in kousen. Je koopt er tights, stay ups, fishnet tights, knee hights, overknees en socks. Nergens anders vind je een dergelijk groot en kwalitatief uitstekend aanbod. Je bent er echter ook voor tops en T-shirts, pullovers, leggings, lingerie en shaping lingerie op de juiste plaats.

Is Wolford betrouwbaar?

De klanten van Wolford laten er in hun reviews en ervaringen geen gras over groeien en zijn lovend over de onderneming en noemen het bovendien een betrouwbare onderneming. De producten zijn betrouwbaar vanwege de kwaliteit en de beloftes die Wolford doet worden allemaal nagekomen. Niet voor niets doen grote namen graag zaken met Wolford. En doorgaans kiezen dergelijke grote namen alleen voor betrouwbare partners.

Klantenservice en klachten

Wolford doet er alles aan om het elke klant naar de zin te maken. Mocht er een keer iets misgaan, dan krijg je voldoende mogelijkheden om een klacht in te dienen. Doe dat echter niet voor je de veel gestelde vragen dorgenomen hebt. Soms namelijk, vind je daar het antwoord op de vraag die je hebt en worden bepaalde zaken al duidelijker. Wil je alsnog een klacht indienen, dan kan dat telefonisch en door een e-mail te sturen. Je kunt eveneens gebruikmaken van het speciale contactformulier op de website. Ook Messenger en Twitter zijn door Wolford aangewezen manieren om contact te zoeken. Wil je niets missen van alles wat Wolford betreft, abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief. Doe je dat, dan krijg je ook nog eens een leuke korting op je volgende bestelling.

Wil jij ook beoordelen?

Na het doornemen van beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst, neem je altijd een beter beslissing. Het is praktische informatie uit de eerste hand en onafhankelijke informatie. Het helpt je om knopen door te hakken. Daarom vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen namelijk ook van dienst zijn.

Reviews over Wolford

Gerelateerde bedrijven

Waist Trainer Plein logo
Waist Trainer Plein
3 beoordelingen
7,7
Van Gemert Ondermode logo
Van Gemert Ondermode
3 beoordelingen
9,7
Mey Bodywear logo
Mey Bodywear
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Wolford

Het bedrijf Wolford is geverifieerd door ons. De webshop wolfordshop.com is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Wolford is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wolford maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van wolfordshop.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van wolfordshop.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wolford.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel kunnen bestellen

Ik heb super snel op de website kunnen bestellen en ik heb ook snel gevonden wat ik zocht. De bestelling was een aantal dagen na dat ik besteld had al weer binnen dus ik ben blij.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Celine D.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wolford


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Waist Trainer Plein logo
Waist Trainer Plein
3 beoordelingen
7,7
Van Gemert Ondermode logo
Van Gemert Ondermode
3 beoordelingen
9,7
Mey Bodywear logo
Mey Bodywear
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wolford een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wolford. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wolford actief?

Wolford is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wolford reviews? Dan kun je naar de website van Wolford gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie