Wise logo

Wise reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wise reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2459
Wise logo
Website
wise.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wise

Het overmaken van je financiële middelen gebeurt best via betrouwbare wegen. Vandaag de dag signaleert men al te veel gevallen van oplichting — het is bijgevolg erg belangrijk je op voorhand grondig in te lezen. Vandaag introduceren we Wise — een actieve speler binnen de wereld van fin-tech. Je krijgt je vragen uitgebreid beantwoord en dit op basis van ervaringen van zij die eerder voor deze overweging stonden. Is Wise betrouwbaar? Welke kwaliteiten worden hoog aangeschreven door huidige gebruikers? Waarin biedt Wise net dat tikje meer? We vertellen je er graag meer over.

Over Wise

Zoals hierboven reeds vermeld werd, is Wise een belangrijke schakel binnen het gebeuren van fin-tech. Een duo van Estische afkomst — Kristo Kaärmann and Taavet Hinrikus — richtte het begin 2011 op. Hiervoor droeg Hinrikus de eer Skype’s eerste werknemer te zijn. Zijn salaris werd betaald in euro. Kaärmann was financieel consultant bij Deloitte te Londen en kreeg betaald in pond. Bij overdracht en uitwisseling kwam steeds een heus prijskaartje kijken. Ze geloofden in een betere aanpak van dit gegeven, waar veel mensen mee te maken kregen. Samen bundelden ze hun kwaliteiten en ontwikkelden ze Wise tot hoe het vandaag de dag floreert. Wise brengt een zekere filosofie naar voren — eerlijke, vlotte én goedkope overdracht van financiële middelen op internationaal niveau. Vandaag de dag zetelt het bestuur te Londen, Verenigd Koninkrijk en helpt het meer dan 10 miljoen particulieren en bedrijven verder met het beheer van hun middelen.

Waarom kiezen voor Wise

Bij Wise gelooft men in een eerlijk, vlot én goedkoop beheer van financiële stromen. Vanuit een nauwe samenwerking met meer dan 2.400 werknemers, wereldwijd verdeeld over 17 kantoren, stelt men deze pijlers prioritair. Wanneer je gebruik maakt van Wise, betaal je uiteraard een bijdrage. Het bedrag van deze bijdrage wordt op transparante wijze gesimuleerd en meegedeeld. Op deze manier bots je nooit op verrassingen. Het ontwerp van Wise’s applicatie maakt haar belofte waar — het platform is uiterst toegankelijk, ook onderweg. Wise gelooft daarnaast in snelheid — een account open je in slechts enkele minuten en wanneer een overdracht niet onmiddellijk plaatsvindt, doet het dat binnen diezelfde dag.

Is Wise betrouwbaar?

Wise staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Door de jaren heen lanceerde het bedrijf — naast formules inzake overdracht — een multi-valuta-, debet- en zakelijke rekening. Wise’s werking won het vertrouwen van meer dan 10 miljoen gebruikers, met een overdracht van meer dan 5 miljard op maandbasis. Maar liefst 3 miljoen wordt bespaard dankzij deze functionaliteiten. Met Wise beheer je je middelen in 55 verschillende muntsoorten. Wise werkt actief samen met banken Monzo, Bolt en GoCardless en kanjers zoals Richard Bransor en Max Lechvin (medeoprichter PayPal) geloofden zodanig in het bedrijf dat men er uitvoerig in investeerde. Gebruikers van Wise vind je werkelijk overal — zowel op nationaal als globaal niveau. Doe gerust navraag binnen je omgeving en ontdek eigenhandig wat Wise voor je kan betekenen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag omtrent je kaart of het verzenden, bewaren, ontvangen van je middelen? Op Wise’s website vind je algemene richtlijnen terug. Zit je met een andere vraag, bemerking of klacht? Een klantenservice staat je bij. Ook op Sociale Media schijnt Wise haar licht — blijf op de hoogte van nieuws en updates via Facebook, Instagram en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag kwam je meer te weten over Wise en wat het voor je kan betekenen. Op basis van ervaringen van zij die je voorgingen kon je bepalen op welke mate van betrouwbaarheid je rekent. Werd je ondertussen zelf gebruiker en ben je tevreden? Help je anderen graag verder met eenzelfde overweging? Pen je eigen beoordeling neer.

Reviews over Wise

Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
VertoFX logo
VertoFX
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,5
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Wise

Wise is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wise bestaat al sinds 1994 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wise lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wise. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van wise.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van wise.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wise.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantenservice eis en ramp.

MIJN ADVIES - VERMIJDEN! Op zich zijn de diensten ok - maar de klantenservice is een ramp. Alleen per email. Allen 9-5 CET. Betalingen worden zonder voldoende beredenering genauleerd, en als je de extra bewijzen van ID opstuurt, doen ze er niet mee. Wise mag wel ok zijn voor een klein overschrijving van persoonlijk rekening hier en daar maar is niet te vertrouwen voor zakelijk gebruik.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Voor €430 schoenen gekocht,5 paar. 1 paar ontvangen,waren nep. Contact opgenomen ,kon alleen retourneren als ik alle 5 de paren terug zou sturen. Tot op heden de overige 4 paar niet ontvangen,geen reactie meer van verkoper na meerdere berichten.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvie S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Voor €430 schoenen gekocht,5 paar. 1 paar ontvangen,waren nep. Contact opgenomen ,kon alleen retourneren als ik alle 5 de paren terug zou sturen. Tot op heden de overige 4 paar niet ontvangen,geen reactie meer van verkoper na meerdere berichten.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sylvie S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijke slecht, 8 dagen na betaling nog niets gebeurd

Ik heb geprobeerd geld met Wise overige maken. Mijn transfer werd direct van PayPal afgeboekt, maar is 8 dagen later nog steeds niet uitgevoerd. De organisatie is zeer slecht te bereiken en tot nu toe heeft niets mogen resulteren in een daadwerkelijke transfer of terugbetaling. I ga nu maar via mijn bank proberen mijn geld terug the krijgen. Absolute afrader

Geplaatst op: 02-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wolf R.

5 / 10
1/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al langere gebruiker

Ik gebruik Wise nu al vele jaren en ik raad het absoluut aan. Je krijgt de overboeking direct op uw rekening, tegen het beste tarief, dat ze zelfs voor je houden als je je overboeking niet direct kunt doen. Na vele malen gebruikt te hebben, heb ik er nog nooit een negatieve ervaring mee gehad.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim S.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wise


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Bunq business logo
Bunq business
11 beoordelingen
5
VertoFX logo
VertoFX
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wise een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Wise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wise actief?

Wise is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wise reviews? Dan kun je naar de website van Wise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie