Wifina logo

Wifina reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wifina reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4116
Wifina logo
Website
wifina.be
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wifina

Wil je graag een lening afsluiten bij Wifina, maar wil je eerst wat meer weten over beoordelingen van Wifina? Bekijk dan eerst goed de reviews en ervaringen op deze pagina. Wij hebben hier namelijk voor jou de reviews van Wifina op een rij gezet. Ook lees je hier meer achtergrondinformatie over de organisatie, waarom je wel of niet voor Wifina zou moeten kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Lees wat zoal de ervaringen zijn van andere en neem een weloverwogen beslissing om wellicht wel of juist niet klant te worden bij Wifina.

Over Wifina

Wifina is een Belgische onderneming die zich richt tot het verlenen van persoonlijke leningen. Ook kun je bij Wifina terecht voor persoonlijk advies. De onderneming heeft als doel om zo persoonlijk mogelijke service te bieden en voor elke klant een perfect pakket samen te stellen. Het bedrijf is transparant, beschikt over expertise en ervaring en staat altijd klaar om je te helpen.

Waarom kiezen voor Wifina

Wifina staat bekend als een succesvolle onderneming. Het afsluiten van een lening of hypotheek bij Wifina is dan ook iets dat al vele mensen hebben gedaan. Het bedrijf biedt gunstige algemene voorwaarden. Zo kun je eenvoudig alles online afsluiten en indien gewenst, altijd een medewerker spreken voor persoonlijk advies. Ook staat Wifina bekend om haar snelheid. Na het indienen van een lening word je bij Wifina altijd zo snel mogelijk geholpen. Ten slotte beschikt de onderneming over flink wat kennis. Je weet hierdoor altijd dat je kunt vertrouwen op vakkundig advies.

Is Wifina betrouwbaar?

Voordat je een lening afsluit is het ten alle tijden raadzaam om na te gaan of de onderneming een betrouwbare onderneming is met een goede reputatie. Bij Wifina is dit zeker het geval. Wifina is al enkele jaren bekend in de markt en heeft een goede naamsbekendheid. Je kunt wifina dan ook prima vertrouwen. Daarnaast voldoet de website van Wifina aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden. Zo heeft het bedrijf onder andere haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, beschikt het bedrijf over veilige betalingsmethode en gaat het bedrijf veilig om met jouw persoonlijke informatie. Je kunt dus veilig en zonder problemen een lening afsluiten bij deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is altijd erg belangrijk. Bij Wifina kun je vertrouwen op een transparante en bereikbare klantenservice. Je kunt de klantenservice benaderen via telefonisch contact of per mail. Doorgaans helpen de werknemers van Wifina je snel en vakkundig. Ook kun je bij de klantenservice terecht voor eventuele klachten en worden deze vaak spoedig verholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al reeds klant bij Wifina en wil je andere mensen graag over jouw ervaringen met het bedrijf Wifina vertellen? Schrijf dan een beoordeling en schrijf hoe jouw ervaring met Wifina is verlopen. Neem in jouw review bijvoorbeeld op of je tevreden bent met de service en of je wellicht snel en vakkunt bent geholpen door een Wifina medewerker van de klantenservice, indien je deze hebt benaderd. Schrijf daarnaast of je het bedrijf ook aan andere zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review zorg je voor een volledig beeld van Wifina en kunnen andere potentiele klanten van het bedrijf een goede en objectieve beslissing maken om klant te worden bij Wifina.

Reviews over Wifina
Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Wifina

Wifina is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wifina bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wifina lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wifina. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wifina is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wifina.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wifina
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geld.nl logo
Geld.nl
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
18 beoordelingen
5,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wifina een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wifina. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wifina actief?

Wifina is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wifina reviews? Dan kun je naar de website van Wifina gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie