Wielerkleding.nl logo

Wielerkleding.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wielerkleding.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2041
Wielerkleding.nl logo
Website
Wielerkleding.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Wielerkleding.nl

Voor heel wat mensen is ontspannen niets anders dan even de wielerplunje aan te doen, op de fiets te kruipen en vele tientallen kilometers af te werken. Natuurlijk hoort daar ook de juiste wielerkleding bij. Goede wielerkleding versterkt je prestaties en laat je er goed uit zien. Op Wielerkleding.nl kan je heel wat wielerkleding terugvinden. Maar is de website betrouwbaar? Een goede manier om dat te bepalen is af te gaan op de ervaringen en beoordelingen van anderen. Die hebben wij voor jou op deze website op een rij gezet. Je vindt er reviews, ervaringen en beoordelingen van Wielerkleding.nl. Zo weet jij meteen of de website voor jou een juiste fit is.

Over Wielerkleding.nl

Wielerkleding.nl is een webshop die gespecialiseerd is in wielerkleding. Je kunt er alles terugvinden om een complete wieleroutfit in huis te halen. De doelgroep is dan ook vrij duidelijk: iedereen met een hart voor de wielersport die zelf nog geregeld op de fiets of de mountainbike kruipt. Het team achter de website is reeds meer dan 15 jaar actief binnen de sector en heeft in die tijd dan ook een behoorlijke knowhow opgebouwd. Die kennis is één van de pijlers waar Wielerkleding.nl op steunt. Je kunt steeds bij hen terecht over vragen wat betreft de producten en wielerkleding in het algemeen. Een 2de belangrijke waarde van Wielerkleding.nl is om een overzichtelijke en eenvoudig te navigeren website aan te bieden. Dat zie je ook meteen terug bij een eerste bezoek: no nonsens en gewoon de producten en de verschillende categorieën.

Waarom kiezen voor Wielerkleding.nl?

Wielerkleding.nl profileert zich als de specialist wat betreft wielerkleding. Je vindt er alles terug wat je nodig hebt om een complete wieleroutfit samen te stellen. De winkel is verdeeld in de volgende categorieën: Wielershirts, speedsuits, wielerbroeken, wielerjassen, handschoenen, sokken, schoenen, complete sets, helmen, rugzakken, brillen, onderkleding, overshoenen, mutsen, arm- en beenstukken en accessoires. Heb je graag met jouw club of gewoon op je eentje een speciale bedrukking? Dan kan je ook bij Wielerkleding.nl terecht om jouw outfit te laten bedrukken. Een leuke dienst is ook de zogenaamde personal shopper. Hierin kies je uit diverse pakketen zoals zomer, starter, spinning, ”¦ dat jou interesseert. Na bestelling krijg je telefoon van de personal shoppers die met jou even bespreken wat jouw ambitie is en wat jouw maten zijn. De personal shopper stelt op basis van dat gesprek een pakket op maat voor je samen. Je krijgt op alle aankopen 2 jaar garantie en kunt kosteloos retourneren binnen de 14 dagen. Er zijn overigens ook geen verzendkosten bij Wielerkleding.nl!

Is Wielerkleding.nl betrouwbaar?

Of een website al dan niet betrouwbaar is hangt af van een paar factoren. Zo moet alle relevante bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en locatie van de hoofdzetel te vinden zijn op de website. Bij Wielerkleding.nl vind je dit allemaal terug op de homepage. Daarnaast moet de website via een veilige verbinding tot stand komen om jouw persoonsgegevens te beschermen en veilig betalen mogelijk te maken. Ook dit is het geval bij Wielerkleding.nl. Ten slotte moet er een klantenservice zijn waar je met vragen en klachten terecht kunt. Ook dit is in orde en bovendien is Weielerkleding.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Wielerkleding.nl is dan ook een betrouwbare website!

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over een bepaald product of klachten over iets? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Wielerkleding.nl. Als het antwoord op jouw vraag niet bij de veelgestelde vragen staat dan kan je de klantenservice contacteren per telefoon, mail, WhatsApp, live chat en via een reactieformulier op de website. De klantenservice is tijdens elke werkdag bemand van 9.00 – 17.00. De klachtenprocedure staat ook beschreven op de website en werkt als volgt: je neemt contact op met de klantenservice en krijgt vervolgens binnen 24 uur na ontvangst een antwoord op jouw klacht. Mocht dit langer duren dan zal Wielerkleding.nl je op de hoogte stellen. Ben je niet tevreden met de afhandeling? Dan kan je ook terecht bij de afdeling bemiddeling van Webshop Keurmerk. Als lid onderwerpt Wielerkleding.nl zich aan hun gezag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met de werkwijze en/of de producten van Wielerkleding.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van deze webshop. Werd er op tijd geleverd? Was de kwaliteit van een goed niveau? Ben je tevreden over jouw aankoop of net niet? Beschrijf jouw ervaringen in een review op deze pagina en help een ander om een goede beslissing te maken over Wielerkleding.nl!

Reviews over Wielerkleding.nl

Gerelateerde bedrijven

Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
2 beoordelingen
9
Thermowear logo
Thermowear
1 beoordeling
10
FootballDesign logo
FootballDesign
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Wielerkleding.nl

Wielerkleding.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wielerkleding.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wielerkleding.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wielerkleding.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Wielerkleding.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Wielerkleding.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wielerkleding.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wielerkleding.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
2 beoordelingen
9
Thermowear logo
Thermowear
1 beoordeling
10
FootballDesign logo
FootballDesign
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wielerkleding.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wielerkleding.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wielerkleding.nl actief?

Wielerkleding.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wielerkleding.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wielerkleding.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie