WebOke logo

WebOke reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
WebOke reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2645
WebOke logo
Website
weboke.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Weboké

Een goede webhosting vinden kan nog best lastig zijn. Bij Weboké kun je altijd professionele hosting vinden voor jouw blog, webshop of zakelijke website. Je leest hier meer over wat je van Weboké kunt verwachten en je leest meer over deze hosting aanbieder via de reviews. Klanten van Weboké schrijven hun persoonlijke ervaringen met deze webhoster in bondige reviews.

Over Weboké

Weboké is een Nederlandse webhosting service dat gevestigd is in Abcoude. In 2006 startte Weboké als kleine online onderneming. Vandaag de dag is Weboké een zeer populaire keuze voor webhosting voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt namelijk zowel blogs, webshops als zakelijke websites maken en hosten via Weboké.

In 2021 is Weboké flink vernieuwd. Niet alleen hebben ze hun eigen website flink aangepast en een professionelere uitstraling gegeven, ook hebben ze geïnvesteerd in nieuwe hardware en veiligere online methodes voor hosting.

Waarom kiezen voor Weboké

Een website hosten kan flink prijzig zijn, zeker wanneer je een specifieke domeinnaam wilt of wilt behouden. In tegenstelling tot hostingservices dat namen opkopen en de prijzen omhoog gooien, zorgt Weboké altijd voor een eerlijk bedrag. Je kunt daarom al voor een paar euro per maand een website hosten bij Weboké. Daarmee is het een van de goedkoopste webhosters op de markt.

Wanneer je een eigen website of webshop wilt beginnen, is niet alleen een goede hosting belangrijk, maar ook een veilige. Weboké heeft al jarenlange ervaring en biedt kwalitatieve service aan. Je kunt vertrouwen op een veilige hosting en een veilige service.

Wil je veranderen van hosting? Dat kan niet alleen duur zijn, ook is het vaak best lastig om alles zelf over te zetten. Weboké is er voor jou en biedt een verhuisservice aan. Wanneer je verhuist van jouw vorige webhoster naar Weboké, zullen zij zorgen voor een voorspoedige en optimale webtransfer. Bij Weboké kun je altijd eerst een proefperiode draaien om te zien of Weboké goed is voor jou. Pas daarna gaat de betaling van start en heb je dus nog altijd de optie om over te stappen.

Is Weboké betrouwbaar?

Goedkope webhosting is niet altijd betrouwbaar en veilig. Let daarom goed op waar jij je website laaf hosten. Bij Weboké kies je voor kwaliteit én een lage prijs. Met jarenlange ervaring en een fysieke shop in Abcoude, weet je dat je te maken hebt met een professional. Ook kun je Weboké eenvoudig online bereiken en hebben ze Nederlandssprekende medewerkers.

Niet alleen kun je zelf een veilige webshop maken bij Weboké, ook is de website van Weboké veilig. Hier kun je als klant veilig inloggen en wordt er zorgvuldig omgegaan met jouw privacygevoelige informatie. Je maakt veilig een account aan bij Weboké en vanuit een handig dashboard kun jij aan de slag.

De betaling voor de hosting kan gewoon online via jouw account. Je kunt zelf bepalen of je per maand, per jaar of in termijnen betaald. Je kunt met alle vertrouwde (online) betaalmiddelen betalen bij Weboké. Denk hierbij aan veilige opties zoals: creditcard, Ideal of Paypal.

Klantenservice en klachten

Je kunt Weboké bereiken in Abcoude in hun fysieke vestiging. Wanneer je niet in de buurt woont, is het handiger om online of telefonisch contact te leggen met de klantenservice, wanneer je vragen hebt. De klantenservice spreekt gewoon Nederlands en weet alles over webhosting, hosting verhuizen en de overige service die ze bieden. Ze zijn deskundig en kunnen je bij zowel kleine, als grote problemen helpen.

Is er iets niet goed gegaan bij de verhuizing van jouw webhosting of ben je niet tevreden over de hosting van Weboké? Je kunt kritiek en klachten altijd gelijk bij hun melden. Door tijdig jouw klacht te melden, kunnen zij spoedig een goede oplossing vinden. De klantenservice denkt graag met je mee en zal altijd zorgen voor een goed en gewenst resultaat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een website of webshop van Weboké en maak je ook gebruik van hun hosting? Vertel in een review dan waarom je voor Weboké hebt gekozen en of je deze webhosting zou aanraden aan anderen? Is het bijvoorbeeld toereikend genoeg voor bedrijven en webshops en wat zou je eventueel nog veranderd zien worden? Jouw mening telt en kan nieuwe klanten van Weboké beïnvloeden in het kiezen voor een webhostingpakket van Weboké.

Reviews over WebOke
Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over WebOke

Het bedrijf WebOke is geverifieerd door ons. De webshop weboke.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. WebOke is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. WebOke maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van weboke.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van weboke.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van WebOke.

Geplaatst op: 17-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

Voor het eerst sinds dat ik klant ben heb ik gebruik moeten maken van de klanten service. Ze waren erg behulpzaam en het probleem was zo opgelost. Ik ben echt super tevreden over alle dienste die ze leveren.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Natalia P.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WebOke
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
MijnDomein logo
MijnDomein
15 beoordelingen
3,1
Combell logo
Combell
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WebOke een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WebOke. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WebOke actief?

WebOke is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WebOke reviews? Dan kun je naar de website van WebOke gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie