Waschbaer logo

Waschbaer reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Waschbaer reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1356
Waschbaer logo
Website
waschbaer.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Waschbaer

Steeds meer consumenten zien het belang van duurzaamheid in. Voor deze mensen zal Waschbaer geen onbekende webwinkel zijn. Waschbaer is een van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland en daarbuiten. Hoe weet je nu precies of Waschbaer levert waar het bedrijf voor staat? Hoe ecologisch zijn de producten en wat betekent dat voor de kwaliteit? Je kunt het antwoord op deze vragen vinden in de reviews van klanten die op onze site een beoordeling hebben gegeven. Met de recensies van andere klanten weet je precies wat je mag verwachten als je online je producten bij Waschbaer bestelt.

Over Waschbaer

Het assortiment van Waschbaer bestond bij de oprichting van het bedrijf in 1987 uit een eco-poetskist met daarin 9 weldoordachte milieuvriendelijke producten voor de schoonmaak van het hele huis. De pakketjes werden verstuurd vanuit een garagebox van oprichter Leo Pröstler in de Zuid-Duitse plaats Freiburg in Breisgau. Waschbaer is nog steeds in deze plaats gevestigd, maar het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste postorderbedrijven voor ecologische producten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met meer dan 10.000 producten biedt Waschbaer duurzame en milieuvriendelijke alternatieven voor in het dagelijkse leven. Alle producten worden geselecteerd op duurzaamheid en eerlijke handel, met oog op kwaliteit en relevantie.

Waarom kiezen voor Waschbaer?

Bij Waschbaer vind je alles wat je in het dagelijkse leven kunt gebruiken om duurzaam en ecologisch te leven. Je kunt je met de producten van Waschbaer van top tot teen kleden met mode van duurzame materialen en je lichaam verzorgen met milieuvriendelijke producten. Zo is ook voor het aanbod producten voor huis en tuin milieubewust gekozen. Alle producten zijn gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden en met zorg voor de natuur. Via de website van Waschbaer kun je klikken op het Waschbär-magazine dat vol staat met praktische tips om het leven, in kleine stapjes tot grote sprongen, duurzamer te maken. Door je aanmelden voor de nieuwsbrief word je regelmatig geïnformeerd over actuele acties en aanbiedingen. Ook kun je Waschbaer volgen op social media.

Is Waschbaer betrouwbaar?

Waschbaer is aangesloten bij diverse keurmerken, waaronder Thuiswinkel Waarborg en Trust Ecommerce Europe. Dit maakt het een veilige thuiswinkel voor de consument. De Global Organic Textile Standard (GOTS) staat wereldwijd voor een van de strengste normen met betrekking tot duurzaamheid van de textielproductie. Daarnaast is Waschbaer lid van de Fair Wear Foundation (FWF), wat inhoudt dat het bedrijf zich inzet voor de verbetering van arbeidsomstandigheden in de confectiefabrieken waar de duurzame kleding en schoenen worden gemaakt. Op de website kun je de rapporten over de samenwerking met FWF inzien.

Klantenservice en klachten Waschbaer

De klantenservice van Waschbaer is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt gebruik maken van het online contactformulier. Telefonisch is de klantenservice bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09.00 tot en met 17.00 uur. Waschbaer heeft daarnaast ook een postadres, maar je kunt je vragen ook per e-mail stellen of faxen. Rechts bovenin op de homepage kun je onder ”˜service’ alle informatie vinden over de bestel- en verzendprocedures en de algemene voorwaarden.

Wil jij Waschbaer ook beoordelen?

Wij vinden het belangrijk dat consumenten kunnen vertrouwen op de producten die ze online bestellen. Als jij al bekend bent met Waschbaer, dan zouden we heel graag willen weten hoe je de service van dit bedrijf hebt ervaren. Zijn de producten helemaal naar tevredenheid met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid? Laat je review hier achter en deel je ervaring met anderen. Zo krijgen anderen alvast een beter beeld van wat ze van het bedrijf en het product kunnen verwachten en draag jij je steentje bij aan een veiliger internet.

Reviews over Waschbaer
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
6,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Waschbaer

Waschbaer is geverifieerd door ons expert team. De webshop Waschbaer bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Waschbaer lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Waschbaer. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Waschbaer is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van waschbaer.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Afhaalopdracht plaatsen voor retour kan alleen als er geen dhl punt is binnen een paar km!

Een afspraak maken voor een afhaalopdracht kan alleen als er niet binnen een paar km een dhl afhaalpunt is! Dit staat niet in de retourinformatie maar blijkt als je belt om een afspraak te maken! Betekent dat ik (redelijk huisgebonden) anderen moet gaan vragen mijn pakketje weg te brengen! Reden om nooit meer te bestellen!

Geplaatst op: 02-09-2022
Laatst bewerkt op: 02-09-2022
Geschreven door: Herma K.

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedroevend

Ik waarschuw. Bestelling geplaatst. Moest vooraf betalen. Dat was het enige dat probleemloos verliep. Bestelling niet geleverd. Geld niet op afgesproken tijd terug. Pas op, ze kunnen alleen innen.

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: Susan C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede ervaringen

Ik heb een goede ervaring gehad met waschbear. Binnen een week was alle meteen binnen en het zijn echt fijne producten. De dekens ligen erg fijn en ze zijn heel mooi en zacht. Fijn dat de winkel bewust is.

Geplaatst op: 24-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijmen E.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Waschbaer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waschbaer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Waschbaer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Waschbaer actief?

Waschbaer is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels , verzorging & gezondheid , warenhuizen , huishouden , meubels , sanitair , slaapcomfort , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Waschbaer reviews? Dan kun je naar de website van Waschbaer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie