Wallll logo

Wallll reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wallll reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2030
Wallll logo
Website
Wallll
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Wallll.com

Ben jij je nieuwe woning aan het inrichten of op zoek naar een update aan je huidig stekje? Dan is het verstandig om hier eens een kijkje te nemen naar de beoordelingen van Wallll. Hier staat namelijk alles vermeld wat jij nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken in het opknappen van jouw nederig stulpje. Neem alle reviews en informatie in je op en laat je verleiden tot de aankoop van een nieuwe poster en eventueel bijbehorende fotolijst.

Over Wallll

Wallll is een innovatief bedrijf die met een pakkende slogan haar missie duidelijk maakt: Maak van een huis een thuis met een poster van Wallll. Om jouw huis sfeer te geven maakt Wallll prachtige persoonlijke posters of hebben ze indrukwekkende foto’s tot hun beschikking die kunnen shinen op jouw muur. De passie die ze steken in het ontwerpen van posters in combinatie met de fotolijsten zorgt voor een persoonlijke touch, die je net nodig hebt een je gezellig leefruimte. De beoordelingen over Wallll spreken voor zich en ze sluiten precies aan bij de kwaliteit van Wallll.

Waarom kiezen voor Wallll?

Wallll biedt voor een schappelijke prijs een uitstekend product en service. De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf €39, wat een schijntje is voor de hoge drukkwaliteit die Wallll hanteert bij hun posters. Het uitgebreide aanbod is snel leverbaar en daarbij is Wallll zeer milieubewust omdat ze oosters produceren op bestelling. Hierdoor wordt verspilling van fotopapier voorkomen en straalt het bedrijf hun groene instelling uit naar hun klanten.

Is Wallll betrouwbaar?

Betrouwbaarheid straalt Wallll uit door rekening te houden met het klimaat, geen overbodige posters die worden gedrukt, alleen jouw persoonlijk design of verzoek! De wanddecoratie van Wallll is van uitstekend kwaliteit en is ook prachtig om cadeau te doen aan je liefste. Echter je kunt een naaste of bekende ook een cadeaubon geven, zodat zij zelf een ontwerp kunnen opsturen en laten produceren door Walll. De geldigheid van 2 jaar voor deze bon is een teken van een zeer betrouwbaar bedrijf met vertrouwen in de toekomst.

 

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht over een product van Wallll? Dan zijn ze makkelijk te bereiken via Whatsapp en de mail. Ze reageren binnen 12 uur en gaan direct op zoek naar een oplossing voor het probleem. Vanwege hun snelle service & verzending ligt een eventueel nieuwe bestelling binnen no-time bij jou op de stoep. Ook vind men op de website van Wallll een duidelijk overzicht van veel gestelde vragen, voor het geval je geen zin hebt in contact met iemand vandaag! Wil je dan toch graag iemand face-to-face spreken en gezellig een bakje koffie delen? Dan is het hoofdkantoor, alleen op afspraak, te bezoeken in Grave.

 

Wil jij ook beoordelen?

Vond jij het ook fijn om eerst de beoordelingen over Wallll door te nemen voordat je er een product ging bestellen? Laat zelf dan ook een review achter en help anderen om hun keuze eenvoudiger te maken.

Reviews over Wallll

Gerelateerde bedrijven

Canvasfoto met wissellijst logo
Canvasfoto met wissellijst
2 beoordelingen
9,5
Foto op aluminium logo
Foto op aluminium
2 beoordelingen
9
Posterton logo
Posterton
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Wallll

Het bedrijf Wallll is geverifieerd door ons. De webshop Wallll is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Wallll is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wallll maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Wallll is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Wallll te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wallll.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke poster

Ik heb hier een wc poster besteld omdat ik hem erg grappig en leuk vond. Hij is al meteen ingelijst als je hem besteld en het ziet er super netjes uit. Heel erg leuk concept ook!

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maud H.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wallll


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Canvasfoto met wissellijst logo
Canvasfoto met wissellijst
2 beoordelingen
9,5
Foto op aluminium logo
Foto op aluminium
2 beoordelingen
9
Posterton logo
Posterton
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wallll een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wallll. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wallll actief?

Wallll is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wallll reviews? Dan kun je naar de website van Wallll gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie