Vouchervandaag logo

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

76 beoordelingen • 7,2
Bezoek de website
Vouchervandaag logo
Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
76 beoordelingen • 7,2
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
76 beoordelingen
7,2
5 sterren
57%
4 sterren
8%
3 sterren
1%
2 sterren
5%
1 ster
29%
7,2
7,2
7,2
7,2

Gerelateerde bedrijven

Pabo.nl logo Pabo.nl
12 beoordelingen
3,5
Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
Rajapack logo Rajapack
0 beoordelingen
10

Vouchervandaag ervaringen

Vouchervandaag is de ideale website als je gewoon even goedkoop wil gaan shoppen. Iedere dag worden er nieuwe kortingsbonnen aangeboden waarmee je bijvoorbeeld een goedkope koekenpan kan kopen. Maar is de website vouchervandaag hiermee eigenlijk wel te vertrouwen? Zijn de producten niet te mooi om waar te zijn? Vouchervandaag ervaringen kan je gewoon hier online teruglezen. Je weet zo zeker of het wel zo slim is om hier een voucher te bestellen. Heb je zelf vouchervandaag ervaringen? Natuurlijk horen we ze dan graag.

Over Vouchervandaag

Vouchervandaag vind het belangrijk dat we allemaal voordelig kunnen winkelen. Op de website vindt je dan ook unieke vouchers die je kan gebruiken om korting te krijgen op producten. De voucher koop je rechtstreeks via Vouchervandaag om vervolgens in de betreffende webshop in te leveren voor het product of dienst. Iedere dag zijn er 24 uur lang vouchers verkrijgbaar en om 00.00 verandert het aanbod. Zie je dus een leuke aanbieding? Wees er snel bij want voor je het weet zijn alle vouchers uitverkocht.

Gratis aanbiedingen Vouchervandaag

Vouchervandaag heeft niet alleen producten waar je voor moet betalen, maar ook nog gratis producten. Je kan iedere dag wel een gratis product bestellen. Vaak hoef je alleen de verzendkosten te betalen en vervolgens wordt je gratis product thuisbezorgd. Benieuwd geworden naar de gratis aanbiedingen? Bekijk ze zelf op de website en deel vervolgens jouw vouchervandaag ervaringen online zodra je ervaring met de website hebt. Je kan zo andere bezoekers helpen om ook gratis producten te bestellen of een leuke aanbieding te scoren.

Automatisch verzilveren

De meeste vouchers bij Vouchervandaag worden automatisch verzilverd. Zodra je online een voucher besteld wordt deze direct ingeleverd bij de desbetreffende shop. De producten worden vervolgens bij jouw thuis bezorgt. Je kan dus niet meer vergeten om een voucher die je gekocht hebt in te leveren. De levertijd van de aanbieding is heel erg afhankelijk van het product dat je besteld hebt. Vaak gaat het om maximaal tien werkdagen, maar dit kan per product verschillen. Ontdek vandaag nog welke aanbieding je absoluut niet mag missen en deel vervolgens jouw Vouchervandaag ervaringen online.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vouchervandaag

profielfoto van Kees
Kees
10-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service en top prijzen

Al een paar keer wat gekocht en steeds alles netjes ontvangen.
Ook toen ik vragen had werd ik netjes gehoplen door de klantenservice.

profielfoto van Robert
Robert
31-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top!

We wisten ook niet of het een betrouwbare site zou zijn. Alles is zo goedkoop.We hebben 4 supervoordelige zitzakken gekocht. We zijn er helemaal blij mee! We gaan er zeker nog vaker wat bestellen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering en lage prijzen

Verbaas me elke keer weer over de lage prijzen en zeer goede service van Vouchervandaag.

Koop nu al een paar jaar hier en elke keer weer naar tevredenheid.
Klantenservice is bij vragen altijd vriendelijk.

Wilma

profielfoto van Anoniem
Anoniem
17-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verduisterende gordijnen

Vandaag mijn gordijnen ontvangen.
Hangen prachtig.

Ook snel geleverd gekregen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer goede ervaringen

Tot nu toe al meerdere producten aangeschaft en altijd netjes op tijd ontvangen. Goede ervaring ook met de klantenservice.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Voldoet aan de verwachtingen en een uitstekende service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Joggingpakje

Ik heb deze week een joggingpakje van Vouchervandaag binnen gekregen. Ik ben super tevreden. Had het na 1 week binnen. Ik heb een heerlijk trui en rok binnengekregen voor nog geen 18 euro. Zou er absoluut nog een keer bestellen!

profielfoto van Irene
Irene
01-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ibiza slippers

Heb net weer de Ibiza slippers gekocht. Vorig jaar had ik ze ook gekocht en deze lopen zo lekker dat het tijd voor nieuwe werd. Goede ervaringen dus met vouchervandaag.nl

profielfoto van Arjan
Arjan
28-07-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Waterfles met fruitfilter

Mooie waterfles met fruitfilter online gekocht bij Vouchervandaag.
Super kwaliteit voor een mooi prijsje. Nu gezond water drinken met een heerlijke fruitsmaak

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Positieve ervaring

Positieve ervaringen met VoucherVandaag. Geplaatste bestelling keurig binnen gehad.
Een andere bestelling geannuleerd. Geld stond binnen 2 dagen weer op eigen rekening.

profielfoto van Demi
Demi
07-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Ik heb een tijd geleden een fles met fruitfilter besteld bij vouchervandaag. Levertijd is altijd wel langer, maar dat geeft niet. Heb paar weken later de fles keurig binnen gekregen.

Vandaag is mijn waist trainer binnen gekomen, de maat die ik besteld had was ook goed, kwam in nette verpakking binnen.

Ik heb geen slechte ervaringen met vouchervandaag!

profielfoto van Damian
Damian
13-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk aanbod en scherpe aanbiedingen

Echte aanrader. Aanbod is goed en prijzen zijn scherp.
Dikke aanbeveling om ook eens te gaan kijken.

profielfoto van Janni
Janni
23-02-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Meerdere keren besteld, nooit klachten

Heb echt al meerdere keren wat besteld bij Vouchervandaag en heb tot de dag van vandaag geen klachten. Altijd netjes en correct. Reageren ook goed op emails!

profielfoto van Regie
Regie
04-09-2020
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goed

goed

profielfoto van Guy
Guy
04-11-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beschadigd

Heb een 14-delige pannenset besteld. De levering is SUPER snel gegaan, ondanks feestdag en week-end. Op de beloofde dag was mijn levering hier. Enige klacht die ik heb is dat de grootste kookpot een bluts heeft, naar binnen toe... ik ga daarvoor mijn pannenset niet terugsturen:de rest is prima. Maar ik vind dit wel spijtig! Zou het kunnen dat dit sets zijn met enige beschadigingen? Normale prijs is:419€ en ik heb hem op die bepaalde dag gekocht voor 99,99€.

profielfoto van Pam
Pam
29-12-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wel oké

Snel gereageerd op mijn vraag wat fijn was! Alleen mijn vraag was of iets bij mijn bestelling inbegrepen was. Ze zei ja, maar nee, dat was het niet. Jammer. Wel was de levering erg snel, 2 dagen. Gezegd was 3 dagen dus was erg fijn want ik ging op de 3e dag op vakantie dus kwam perfect uit. Oké kwaliteit, niet slechter dan ik verwachtte maar zeker ook niet beter. Wel erg goedkoop.
+punt was dat het contact erg goed was en je al je vragen kan stellen!

profielfoto van Cherisch
Cherisch
06-04-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Toen ik een vraag had over mijn schoenen werd ik meteen geholpen door de klantenservice van vouchervandaag,super!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-09-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima site

Vouchervandaag, ik had er nooit van gehoord. Via facebook kwam ik een actie tegen van een kennisje van me. Zo heb ik ze leren kennen. Zo nu en dan koop ik er wat, en wordt netjes afgeleverd.

profielfoto van Gerda
Gerda
14-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk cadeautje die aviator zonnebril

Ik kwam de gratis zonnebril tegen en dacht ach waarom niet voor alleen verzendkosten. Uiteindelijk na 2 weken kreeg ik de bril en was alles echt beter dan ik had veracht. Er zat gewoon netjes een koker omheen en de zonnebril cadeau gegeven. Na 2 maanden zie ik mijn man er nog steeds meer rondlopen :)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-06-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mwah

Heb een bbq smoker besteld. Ruim 1,5 week voor vaderdag. Levertijd zou 3 werkdagen zijn. en wat blijkt? Nu is er een probleem bij de leverancier en wordt het pas de week na vaderdag verzonden, dat hadden ze me niet eens laten weten. Ik moest bellen om daar achter te komen.
Ze hadden toch zelf ook wel kunnen raden dat dat een barbeque een typisch vaderdag cadeau is en kunnen zorgen voor voldoende voorraad?!
Enig pluspuntje is wel dat de telefoon supersnel werd opgenomen en ik niet in de wacht stond

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-07-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
bij klachten loop je vast

Wij hadden goede ervaringen met voucher vandaag. Dit veranderd echter als er echt een klacht ontstaat. We kochten een kast, gaven aan dat levering pas na onze vakantie gedaan moest worden, kregen netjes een mail geen probleem. Lang verhaal over en weer gebeld.... uiteindelijk heeft een bezorger schijnbaar onze kast, tijdens onze vakantie en zonder overleg, voor de deur gelegd???? Had er wel een foto van gemaakt? een mooi pakket voor de deur en wij aan de andere kant van de wereld. Als je dan aangeeft dat je dit nooit goedgekeurd hebt dan komt er een verhaal dat het met overleg gebeurt is volgens de bezorger. Als je dan verhaal gaat halen krijgt uiteindelijk alleen die aardige jonge dame van de klantenservice de lading over zich heen en niemand lost het verder op. Je moet zelf de hele tijd navragen hoe en wat maar er komt niets. Kortom was tevreden maar zal er niets meer bestellen gezien deze ervaring.

profielfoto van Lilian
Lilian
30-05-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en service

24e Mei 2 bestellingen op 1 dag gedaan bamboe kussen vormt zeker niet naar je hoofd ligt hard en veel kleiner dan n normaal hoofdkussen, retourneren moet je zelf betalen.. prullenbak 60,- met automatische sensor geen batterijen erbij geleverd erg handig, na t verwijderen Vd blauwe folie bleef er folie achter in de hele lengte Vd prullenbak en hij blijkt wel van erg dun Blik! te zijn niks RVS het deksel is zilver geverfd plastic.. Het lijkt wel een Action artikel maar wel 60,- en mijn Hotel vouchers die ik aan iemand cadeau wou geven worden waarschijnlijk over 2 weken gemaild??! BBQ hoes moet ik nog ontvangen hoop dat dit ook geen flinterdun plastic ding is, anders voel ik me aardig genaaid vr 130,-! Ik bestel er nooit meer, telefoniste kon kennelijk alleen Ja helaas zeggen..

profielfoto van Marianne
Marianne
14-03-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gedragen schoenen

Heb vandaag mijn binnengevoerde boots binnen gekregen.
Tot mijn verbazing zag ik dat er in de doos een rommel was. Piepschuim was kapot en de papieren was een zooitje.
De schoenen zaten vouwen in dat je kon zien dat ze veel gedragen waren.
De zolen zaten ook met zand.
Zijn ze daarom zo goedkoop?

profielfoto van P. B.
P. B.
24-04-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Lang wachten

Ik heb 3 producten besteld, 1 daarvan was snel binnen, maar op de andere twee wacht ik nu al 2 weken. Als het niet voorradig is is het misschien handig om de klant dit te laten weten. Nu is het maar afwachten of er überhaupt nog iets geleverd gaat worden. Jammer. ?

profielfoto van A
A
04-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ik bestel suede schapenwollen sloffen. Krijg syntetische sloffen.

Ik bestel via deze Nederlandse website schapenwollen sloffen. En krijg syntetische sloffen.
Vervolgens mail ik vouchervandaag met de vraag hoe dit opgelost kan worden, omdat ik de retourkosten niet wil maken omdat het product niet aan hun product beschrijving voldoet.

Krijg ik een mail terug; Wat jammer dat de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt de sloffen op eigen kosten terugsturen. Fijne dag!

Met andere woorden: Zoek het lekker zelf uit. Doei!

Sorry, het product voldoet niet aan jullie eigen omschrijving. En een klantvriendelijke reactie kun je dit ook niet echt noemen. Tegenwoordig is service ver te zoeken bij sommige NL bedrijven.

Voor mij geen vouchervandaag meer!

profielfoto van Maya
Maya
18-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Handdoeken zaten gaten in en super dun. Vouchervandaag bleef volhouden dat er niks aan de hand was. Wat een oplochting

profielfoto van Lucky
Lucky
18-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht, stelletje oplichters

Ik kocht handdoeken die zogenaamd van hotelkwaliteit zouden zijn. Nou ik heb nog nooit zulke dunne slechte handdoeken gekregen. Met vouchervandaag viel niet te praten. die vonden het zelf echt een top product. Al met al weggegooid geld en geen service.

profielfoto van Jan
Jan
04-02-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug

schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug
schoenen kast besteld op 10 December 2019. 15 Januari geannuleerd want het duurde te lang en ik heb een andere gekocht.
Online kan je annuleren tot 2 weken na levering. Ik had het nog niet eens gekregen en ze vertelde mij dat het al onderweg was en ik niet kan annuleren.
Nu is het 4 feb 2020 en ik heb nog steeds niets ontvangen en ze zeggen nog altijd dat het onderweg is.
Deze partij doet niet aan service en laat je stikken en geeft niet je geld terug als alles mis gaat.

profielfoto van Iisenii
Iisenii
12-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
onprofessionele website

Ik heb 3 sportbroeken besteld de maten stemmen niet overeen met de afmetingen die erbij staan. Ik heb hiervoor een mail gestuurd maar de retourskosten worden hiervoor niet vergoed... Mijn ervaring bestel niets op deze website!

profielfoto van M.
M.
14-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Superslechte kwaliteit handdoeken ontvangen

Ik heb voor € 41,91 een set handdoeken, badhanddoeken en washandjes besteld en ontvangen, alles van zogenaamde hotelkwaliteit. Nou, vergeet het maar, het is superdunne rommel met overal losse naden en kale plekken. Je kunt het wel retourneren, maar de kosten hiervan moet je zelf betalen en dat ga ik dus niet doen.
Ik heb de hele handel dan ook maar gedumpt in een textielcontainer, misschien dat mensen die helemaal niks hebben er nog iets mee kunnen.
Ik bestel nooit meer iets via deze site, zonde van mijn centjes (goedkoop is duurkoop in dit geval).

Schrijf een review over Vouchervandaag

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Pabo.nl logo Pabo.nl
12 beoordelingen
3,5
Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
Rajapack logo Rajapack
0 beoordelingen
10