Vouchervandaag logo

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

76 beoordelingen • 7,2
Bezoek de website
Vouchervandaag logo
Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
76 beoordelingen • 7,2
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
76 beoordelingen
7,2
5 sterren
57%
4 sterren
8%
3 sterren
1%
2 sterren
5%
1 ster
29%
7,2
7,2
7,2
7,2

Gerelateerde bedrijven

Pabo.nl logo Pabo.nl
12 beoordelingen
3,5
Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
Rajapack logo Rajapack
0 beoordelingen
10

Vouchervandaag ervaringen

Vouchervandaag is de ideale website als je gewoon even goedkoop wil gaan shoppen. Iedere dag worden er nieuwe kortingsbonnen aangeboden waarmee je bijvoorbeeld een goedkope koekenpan kan kopen. Maar is de website vouchervandaag hiermee eigenlijk wel te vertrouwen? Zijn de producten niet te mooi om waar te zijn? Vouchervandaag ervaringen kan je gewoon hier online teruglezen. Je weet zo zeker of het wel zo slim is om hier een voucher te bestellen. Heb je zelf vouchervandaag ervaringen? Natuurlijk horen we ze dan graag.

Over Vouchervandaag

Vouchervandaag vind het belangrijk dat we allemaal voordelig kunnen winkelen. Op de website vindt je dan ook unieke vouchers die je kan gebruiken om korting te krijgen op producten. De voucher koop je rechtstreeks via Vouchervandaag om vervolgens in de betreffende webshop in te leveren voor het product of dienst. Iedere dag zijn er 24 uur lang vouchers verkrijgbaar en om 00.00 verandert het aanbod. Zie je dus een leuke aanbieding? Wees er snel bij want voor je het weet zijn alle vouchers uitverkocht.

Gratis aanbiedingen Vouchervandaag

Vouchervandaag heeft niet alleen producten waar je voor moet betalen, maar ook nog gratis producten. Je kan iedere dag wel een gratis product bestellen. Vaak hoef je alleen de verzendkosten te betalen en vervolgens wordt je gratis product thuisbezorgd. Benieuwd geworden naar de gratis aanbiedingen? Bekijk ze zelf op de website en deel vervolgens jouw vouchervandaag ervaringen online zodra je ervaring met de website hebt. Je kan zo andere bezoekers helpen om ook gratis producten te bestellen of een leuke aanbieding te scoren.

Automatisch verzilveren

De meeste vouchers bij Vouchervandaag worden automatisch verzilverd. Zodra je online een voucher besteld wordt deze direct ingeleverd bij de desbetreffende shop. De producten worden vervolgens bij jouw thuis bezorgt. Je kan dus niet meer vergeten om een voucher die je gekocht hebt in te leveren. De levertijd van de aanbieding is heel erg afhankelijk van het product dat je besteld hebt. Vaak gaat het om maximaal tien werkdagen, maar dit kan per product verschillen. Ontdek vandaag nog welke aanbieding je absoluut niet mag missen en deel vervolgens jouw Vouchervandaag ervaringen online.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vouchervandaag

profielfoto van Christel
Christel
29-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Verkeerde kleur waterkoker gekregen, probeer klantenservice te bellen, kreeg bandje met de mededeling dat ik een mail moet sturen. Morgen vieren wij Sinterklaas helaas niet met het juiste cadeau, bedankt Vouchervandaag ?

profielfoto van Marina
Marina
26-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer traag

heb een bestelling gedaan op zaterdag 20 april.voor dinsdag besteld,woensdag in huis.we zijn nu 2 dagen verder en nog steeds niks ontvangen;ze zijn al 2 dagen aan het zeggen van zodra het verzonden wordt dat ik een trck en trace code krijg van dhl.ook daar heb ik nog steeds niets van gekregen.heeft blijkbaar met maat en kleur te maken,staat in het winkelmandje,maar daar heb ik in gekeken,er staat helemaal niets.heb wel al betaald.ben erg teleurgesteld in voucher vandaag.ik bestel hier NOOIT nog iets

profielfoto van Mona
Mona
14-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf

Ik heb op 16 november een koolmonoxidemeter besteld en een setje ruitensproeier, op 19 november is de koolmonoxidemeter geleverd, het setje ruitensproeier niet, waarom het één wel wordt geleverd en het andere niet is mij ook een raadsel, het is op dezelfde dag verzonden. Op de één of andere vage manier is het setje ruitensproeier retour gezonden, dit is op 21 november aangekomen bij Vouchervandaag. Omdat ik het al wel had betaald heb ik hen verzocht om het alsnog te versturen, dat was geen probleem werd mij verteld. Vorige week donderdag (6 december) had ik de ruitensproeier nog niet ontvangen en heb toen gebeld dat ik het zat was en mijn geld terugwilde, ook geen probleem volgens Vouchervandaag. Maar tot op heden heb ik ook mijn geld nog niet ontvangen. Wat een waardeloos bedrijf, dit was de eerste keer en de laatste keer dat ik daar wat heb besteld. Ik hoop nog wel steeds dat ik mijn geld nog ontvang maar ik zie het somber in.

profielfoto van Anne M.
Anne M.
11-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waar blijft mijn bestelling

Goedemiddag
Ik wacht nu al 2 weken op mijn bestelling,
Ik begrijp niet waarom dit zo lang moet duren
Ik had het voor een verjaardag besteld, dat is natuurlijk niet gelukt
Graag hoor ik de reden

Vriendelijke groet

Anne Moen

profielfoto van Nathalie
Nathalie
26-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waar blijft mijn bestelling?

Mijn bestelling zou uiterlijk 20 juli geleverd worden! 10 werkdagen vind ik al lang maar daar zijn we nu ruim overheen!
Het was voor een verjaardag. Dat meisje wacht nu al heel lang op haar cadeau.

Graag spoedig een reactie.

Groet, Nathalie

profielfoto van Ans
Ans
03-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Leveren bestelling niet

8 dagen geleden een paar slippers besteld vandaag nog niet in huis. Schuiven alles af op bezorger DHL als je aangeeft dat je de bestelling wenst te annuleren en geld terug te vragen zegt men dat het Niet mogelijk is om geld retour te storten,
Dit heb ik nog nooit meegemaakt gewoonweg Een grote Ramp!

profielfoto van Angelina
Angelina
20-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Ze wekken de indruk dat je een koopje hebt, niets is minder waar, als je verder zoekt vind je dit al snel veel goedkoper
Als he mailt hoe ze dit op gaan lossen krijg je een mail terug waar niets van je vraag in terug te vinden is
Weer een mail dat dit geen antwoord is op mijn vraag, waarop je te horen krijgt dat je het pakket aan de deur kunt weigeren, maar ze verder niets doen
Maar het pakket is na een week nog niet onderweg, dus in een woord WAARDELOOS
Meteen afgemeld, dit is geen zakendoen

profielfoto van Koen
Koen
14-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Mr

Heb ooit 2 dashcams besteld waarvan er 1 niet werkte. Tevens heb ik 2sdkaarten besteld . De defecte is teruggestuurd maar nu eisen ze ook 1 van de sdkaarten terug. Volgens hen was het een set. Lezen kan men blijkbaar niet bij vouchervandaag want antwoorden op mails zijn altijd volledig naast de kwestie.Waarschijnlijk moet je analfabeet of blond zijn om daar te werken. Blijkbaar moet je bij hen, als je een broek en een paar schoenen koopt en en de schoenen hebben geen zolen, ook de broek terugsturen want als het op dezelfde factuur staat is het een set... omdat ik hen mailde dat ik ondertussen heel wat sdkaartjes heb en niet meer weet welke van hen komt, hebben ze me zelfs een link gestuurd met een afbeelding van hoe een sdkaart er uit ziet, net of ik een randdebiel ben. Een keer en nooit meer!!! Van mij krijgen ze een 0 op 10 omdat ze nog niet de moeite doen om een mail te lezen alvorens hem te beantwoorden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vouchervandaag geen aanrader

Vouchervandaag is absoluut geen aanrader.
Ik had een XXL knuffeldier besteld en had dit pas na een maand bij mij thuis. Dit is nog niet alles. Tussenin had ik dan nog verkeerde dingen toegeleverd gekregen. Dit zonder enige deftige compensatie ondanks al het emailverkeer en vele telefoontjes.

profielfoto van A.
A.
08-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Manier van handelen deugd niet.

-Vouchervandaag koopt materiaal van andere bedrijven op en verkoopt het door, zonder de zaken na te kijken.
-Verpakt bestellingen in niet-passende dozen!! Materialen gaan in dozen waar nog een olifant bij in kan. Gevolg: Apparaat stuk na bezorging (of ervoor al).
- Controleert niet van te voren wat het verstuurd. De gegevens van de vorige besteller is pardoes meegestuurd. En nog wel van een klant van Bol.com. Slordig! De verpakking is geopend geweest en lichtelijk beschadigd. Conclusie: materiaal (goedkoop) opkopen van andere bedrijven om met winst te verkopen. (mogelijk kapot materiaal).

-Ik wil dat deze review ook op de site van Vouchervandaag komt! En niet alleen de beoordelingen met cijfers boven de 7 !! Het hele systeem deugd voor geen kant bij Vouchervandaag.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichting

In de advertentie werd misleidend over hoge korting gesproken.
Achteraf blijkt dat zij partijen plissé gordijnen van Vidaxl inkopen en deze met winst door verkopen.
Bij ontvangst bleken de gordijnen bij Vidaxl vandaan te komen; op hun site worden deze beduidend goedkoper
aangeboden! Een gordijn was ook nog ondeugdelijk en onbruikbaar.
Beide klantenservices geven elkaar de schuld, maar ik ben de pineut. Het met winst doorverkopen van producten met winst, vind ik vergelijkbaar met het doorverkopen van concertkaartjes. In elk geval is voordeelvouchervandaag.nl dus helemaal niet voordelig!

profielfoto van Leo N.
Leo N.
24-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte levering

Ik bestelde op 17 juli een produkt (carkit). Kreeg op 19 juli een mail dat het produkt die dag verzonden is. Ik verwacht dat het met de post de volgende dag zou worden afgeleverd, tot op heden 24 juli is en nog niets bezorgd. Mijn ervaring met PostNL is dat het altijd de volgende dag wordt bezorgd.
Ik heb bij Vouchervandaag dit produkt besteld om dat het 2 euro goedkoper was dan bij Coolblue, met deze laatste heb ik zeer, zeer goede ervaringen. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag tussen 11.00-15.00 uur wordt het bezorgd. Kijk dat is service met een grote S.
Voor die 2 euro verschil heb ik een boel ergenis, koop dus nooit meer iets bij deze firma.
M.i. heeft men niets op voorraad en laat men alles uit het buitenland komen.
Nogmaals, deze firma is een duidelijk No GO item.

profielfoto van Romy
Romy
19-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Muggenarmbandjes ofzo

Heb muggenarmbandjes gekocht om te kijken of ze werken vast niet want ik ben allergisch voor muggen & wacht al 2 weken op die levering !!

profielfoto van Han B.
Han B.
09-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
windscherm

Het windscherm dat ik bij vouchervandaag heb gekocht was gedeukt, incompleet en sommige onderdelen passen niet op elkaar.
Na mail contact word je alleen doorgestuurd naar de leverancier en doen ze zelf niets. Ik heb het scherm bij vouchervandaag gekocht en niet bij hun leverancier. Je zoekt het dus zelf maar uit. Zeer slechte (GEEN) service. Het is alleen een tussenpersoon die snel geld verdient met slechte producten. NIET KOPEN HIER!!!!!!

profielfoto van Lenn
Lenn
03-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Fletcheraanbieding


Altijd tevreden klant geweest. Veel producten besteld, goed ontvangen. Ik vind de Fletcheractie van Vouchervandaag ronduit slecht. Je betaalt weekendtoeslag, reserveringskosten, toeslag voor een viersterrenhotel en ontbijt is niet inclusief. De keuzes van hotels bleken vervolgens beperkt, terwijl er gezegd werd dat er uit alle hotels gekozen mocht worden. Uiteindelijk betaal ik veel meer voor een hotel waar ik niet naartoe wil, als dat ik een reguliere anbieding via de Fletchersite zou hebben geboekt, jammer!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
anti slip klerenhangers

De kapstokken zijn vuil en vettig. 1 doos zwarte andere doos 1/2 grijze 1/2 roze. Teleurgesteld.

Schrijf een review over Vouchervandaag

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Pabo.nl logo Pabo.nl
12 beoordelingen
3,5
Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
Rajapack logo Rajapack
0 beoordelingen
10