Vouchervandaag logo

Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

76 beoordelingen • 7,2
Bezoek de website
Vouchervandaag logo
Vouchervandaag ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
76 beoordelingen • 7,2
Beoordeling
76 beoordelingen
7,2
5 sterren
57%
4 sterren
8%
3 sterren
1%
2 sterren
5%
1 ster
29%
Bestelproces
7,2
Service
7,2
Prijs
7,2
Levering
7,2

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo Bloompost
3 beoordelingen
9,3
Fiftiesstore logo Fiftiesstore
0 beoordelingen
10
Hoofdkussen logo Hoofdkussen
0 beoordelingen
10

Vouchervandaag ervaringen

Vouchervandaag is de ideale website als je gewoon even goedkoop wil gaan shoppen. Iedere dag worden er nieuwe kortingsbonnen aangeboden waarmee je bijvoorbeeld een goedkope koekenpan kan kopen. Maar is de website vouchervandaag hiermee eigenlijk wel te vertrouwen? Zijn de producten niet te mooi om waar te zijn? Vouchervandaag ervaringen kan je gewoon hier online teruglezen. Je weet zo zeker of het wel zo slim is om hier een voucher te bestellen. Heb je zelf vouchervandaag ervaringen? Natuurlijk horen we ze dan graag.

Over Vouchervandaag

Vouchervandaag vind het belangrijk dat we allemaal voordelig kunnen winkelen. Op de website vindt je dan ook unieke vouchers die je kan gebruiken om korting te krijgen op producten. De voucher koop je rechtstreeks via Vouchervandaag om vervolgens in de betreffende webshop in te leveren voor het product of dienst. Iedere dag zijn er 24 uur lang vouchers verkrijgbaar en om 00.00 verandert het aanbod. Zie je dus een leuke aanbieding? Wees er snel bij want voor je het weet zijn alle vouchers uitverkocht.

Gratis aanbiedingen Vouchervandaag

Vouchervandaag heeft niet alleen producten waar je voor moet betalen, maar ook nog gratis producten. Je kan iedere dag wel een gratis product bestellen. Vaak hoef je alleen de verzendkosten te betalen en vervolgens wordt je gratis product thuisbezorgd. Benieuwd geworden naar de gratis aanbiedingen? Bekijk ze zelf op de website en deel vervolgens jouw vouchervandaag ervaringen online zodra je ervaring met de website hebt. Je kan zo andere bezoekers helpen om ook gratis producten te bestellen of een leuke aanbieding te scoren.

Automatisch verzilveren

De meeste vouchers bij Vouchervandaag worden automatisch verzilverd. Zodra je online een voucher besteld wordt deze direct ingeleverd bij de desbetreffende shop. De producten worden vervolgens bij jouw thuis bezorgt. Je kan dus niet meer vergeten om een voucher die je gekocht hebt in te leveren. De levertijd van de aanbieding is heel erg afhankelijk van het product dat je besteld hebt. Vaak gaat het om maximaal tien werkdagen, maar dit kan per product verschillen. Ontdek vandaag nog welke aanbieding je absoluut niet mag missen en deel vervolgens jouw Vouchervandaag ervaringen online.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vouchervandaag

profielfoto van Ilonka
Ilonka
01-07-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima webwinkel, aanrader!!

Telkens weer leuke seizoensgerichte aanbiedingen op overzichtelijke en aantrekkelijke website. Mijn bestellingen worden atijd snel en correct verzonden. Prima klantenservice, wordt altijd netjes te woord gestaan en denken waar nodig mee over passende oplossing. Kortom echt een prima webwinkel, aanrader!

profielfoto van Harold
Harold
27-01-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Korting wat geen korting is...je betaald de normale prijs uiteindelijk

Je krijgt 50% korting op een bath budget ter waarde van bijna 100 euro, terwijl op heel veel andere sites dezelfde bath bucket wordt aangeboden voor 50 euro zonder korting. Ehm volgens mij wordt je genaaid waar je bij staat bij vouchervandaag.nl....

profielfoto van Tijn
Tijn
27-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top ervaring

Zeer tevreden. Goede aanbieding

profielfoto van Gerda
Gerda
09-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Boxspring

De boxspring die ik heb besteld ligt heerlijk en ziet er prachtig uit. Prijs was ook zeer voordelig. Dikke prima!

profielfoto van Sam
Sam
02-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie schoenen

Laarsjes ontvangen, bestelling was snel geleverd en ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit en zijn precies zoals ik had verwacht!

profielfoto van Anne
Anne
24-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dol op koopjes

Koopjes daar is deze site perfect voor, en ik ben er dol op! Handdoeken besteld, snel in huis en prima kwaliteit. Ik vind het een aanrader

profielfoto van Tom
Tom
12-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijn product

De GPS kindertracker werkte super van vouchervandaag. Kind vond het erg stoer er uitzien en super handig voor mij.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
22-08-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Klantenservice

De klanten service is echt top van Vouchervandaag. Mijn bestelling was defect, ik heb ze gemaild en er werd vrijwel direct een nieuwe opgestuurd!

profielfoto van Linda
Linda
13-08-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke site

Al meerdere dingen besteld. Producten hebben wel verschillende levertijden, dus even goed lezen, maar mijn bestellingen waren er bijna allemaal eerder dan gedacht. Top dus!

profielfoto van Gerda
Gerda
31-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden!

Mooie corrigerende bikini gekocht voor mooi prijsje. Super tevreden mee!!

profielfoto van Henriette
Henriette
26-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aircooler

Lekker koel in mijn huis!

profielfoto van Evi
Evi
20-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne slippers

Ben erg blij met de Boho Ibiza slippers. Zien er mooi uit en lopen ook erg lekker door het het zachte voetbed.

profielfoto van Kim
Kim
19-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helemaal tevreden

Helemaal blij met mijn ontvangen jurkje en slippers. Snel geleverd dus kan ze meteen mooi aan met dit mooie weer :)

profielfoto van Mariska
Mariska
19-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Ik heb hier laatste een cadeautje gekocht voor een vriendin. Ze was er super blij mee, maar maat was niet goed. Kon het direct omruilen. Prima site en goede service! Ik bestel zeker nog eens.

profielfoto van Jans
Jans
21-06-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super top

snelle service goede afhandeling en alles was super verpakt zeker een dikke voldoende waard

profielfoto van Ariane
Ariane
18-06-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
perfecte service

Had een probleempje met een kapot horloge en dit werd direct opgelost door de klantenservice. Binnen 1 dag een nieuwe ontvangen.

profielfoto van Sammy
Sammy
12-06-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super!

Bestelling snel binnen. Ben er erg blij mee. Had een vraag, heb de klantenservice gebeld en ben helemaal netjes geholpen. Dus ik ben zeer tevreden over vouchervandaag :)

profielfoto van Evelien
Evelien
17-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service!

Werd zeer vriendelijk geholpen toen ik een vraag had. Heel erg bedankt daarvoor

profielfoto van Mary
Mary
03-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle service

Had een vraag over een bikini die ik wilde bestellen en werd heel erg vriendelijk door de mevrouw van vouchervandaag geholpen.
De door haar geadviseerde maat past perfect.

profielfoto van Hannah
Hannah
30-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service!!!

Ik had leuke slippers besteld maar door de zending was er een steentje kapot. Ik heb heel netjes binnen 1 dag nieuwe slippers mogen ontvangen. Super blij mee!! Top service en heel klantvriendelijk!

profielfoto van Mark
Mark
11-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Schoenen waren veel sneller binnen dan verwacht en passen goed.

profielfoto van Christy
Christy
05-04-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heel leuk product voor een mooie prijs

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Het is precies wat ik ervan had verwacht. Heel erg leuk!

profielfoto van Willemijn
Willemijn
09-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
elastische fleece broek

Net mijn elatische fleece broek binnen gehad, heerlijk comfortabel!

profielfoto van Esther
Esther
20-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bestelling gevoerde boots

Ik heb vorige week de gevoerde boots besteld. Binnen een paar dagen had ik ze al in huis! Net op tijd voor mijn weekendje weg, het gehele weekend geen koude voeten gehad tijdens onze kilometerslange wandelingen :)

profielfoto van Miranda
Miranda
07-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super leuke producten en goedkoop!!

Heb bij Vouchervandaag super leuke producten gekocht! Heeft me niet veel gekost :D Ook de service die ze bieden was super. Ze waren zeer klantvriendelijk, dus ik zal snel weer wat bestellen daar!

profielfoto van Charlotte
Charlotte
23-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer blij

Vandaag is mijn bestelling geleverd, ontzettend blij mee. Netjes een mailtje gehad dat het verzonden is en snel in huis.

profielfoto van Mandy
Mandy
17-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkope gordijnen

Super goedkope gordijnen gekocht via Vouchervandaag. Mooie kleur en prima kwaliteit.

profielfoto van Eva
Eva
15-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
gevoerde boots zijn top

leuke schoenen voor weinig geld.
Helaas was de eerste keer de maat te klein, daarna contact met de klantenservice gehad en gelijk de goede maat doorgestuurd gekregen

profielfoto van Andrea
Andrea
14-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super leuke gevoerde boots

Leuke schoenen die afgeprijsd waren van 80 euro naar 29,99. Super blij mee

profielfoto van Anne
Anne
13-11-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanrader

Gevoerde schoenen ontvangen deze week, erg blij mee! Snel geleverd en goede kwaliteit, kortom een aanrader!

Schrijf een review over Vouchervandaag

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo Bloompost
3 beoordelingen
9,3
Fiftiesstore logo Fiftiesstore
0 beoordelingen
10
Hoofdkussen logo Hoofdkussen
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie