Vouchervandaag logo

Vouchervandaag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vouchervandaag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
175
Vouchervandaag logo
Website
vouchervandaag.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vouchervandaag

Er zijn van die sites waar je altijd terecht kunt. Of je nu op zoek bent naar iets voor in huis of in de tuin, of dat je iets nodig hebt voor je hobby of bijvoorbeeld zin hebt in een leuke gadget. Misschien heb je nog geen idee wat je moet kopen voor een verjaardag en ben je dus gewoon wat aan het rondzoeken. Het leuke van online winkelen is dan ook nog eens dat je kunt zoeken op de goedkoopste aanbieders. Vouchervandaag is zo’n site waar je van kunt smullen. Een aanbod om u tegen te zeggen en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Misschien dat je juist daarom nu wel op zoek bent naar beoordelingen over Vouchervandaag. Want is dit niet zo’n site die te mooi is om waar te zijn? Gelukkig ben je hier aangekomen en kan je hier dan ook reviews vinden over Vouchervandaag. Zou kan jij erachter komen of ze waarmaken wat ze beloven. Aan de hand van de ervaringen van anderen kan jij een goed beeld krijgen van Vouchervandaag en daarna besluiten of je wel of niet iets in deze webshop kopen wil. Ben je zelf al klant of ga je dat hierna worden, mogen wij je dan vragen om ook jouw recensie hier achter te laten? Zo maken we met elkaar het plaatje compleet, zeker samen met de info die wij hier ook nog verder laten zien over Vouchervandaag.

Over Vouchervandaag

Vouchervandaag bestaat sinds 2012 en wordt geleid door een jong, enthousiast team. Het team houdt de markt goed in de gaten waardoor ze inspelen op de behoeften van de consument. Daarnaast doen ze er alles aan om de artikelen tegen de scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Iedere dag opnieuw zijn er nieuwe aanbiedingen op de site te vinden. Vouchervandaag heeft een goed werkende strategie waardoor ze een breed assortiment in huis hebben. Veelal geleverd vanuit hun eigen magazijn, waardoor de leveringen ook snel gerealiseerd kunnen worden. Vouchervandaag heeft een bekende naam omdat ze goed zichtbaar zijn, onder andere door het gebruik van social media.

Waarom kiezen voor Vouchervandaag

Kiezen voor Vouchervandaag is niet alleen het gemak, omdat het assortiment zo breed is en je er dus altijd wel slagen kunt, maar ook omdat het heerlijk gunstige prijzen zijn. Kortingen kunnen namelijk oplopen tot wel 90%. Leveringen zijn, zoals al gemeld, snel en meestal vanuit hun eigen magazijn. Grote artikelen komen echter bij de leverancier vandaan, maar dit houdt in dat er wel op afspraak geleverd wordt en eventuele montage ook mogelijk is. Ruilen en retourneren gaan heel eenvoudig via de website. Ook handig: Vouchervandaag heeft een eigen app! Hierdoor heb je altijd de leukste acties bij de hand. En je kunt dan ook nog eens maandelijks je aankoopbedrag terugwinnen! Het assortiment opnoemen is eigenlijk niet te doen, maar we maken een kleine greep: meubelen, gordijnen, planten, gereedschap, kasten, huishoudelijke apparatuur, beveiligingscamera’s, pannen, kleding, brillen, portemonnees, diamond painting, huisdierbenodigdheden, nagels, oogmake-up, fitnessapparatuur, sportkleding, activity trackers, koptelefoons, smartphone, computers en soundbars. En nog veel en veel meer…

Is Vouchervandaag betrouwbaar?

Vouchervandaag wordt hoog gewaardeerd. Het is een Nederlands bedrijf uit Hoofddorp en bestaat dus al sinds 2012. Hierdoor geen wekenlange levertijden en geen invoerrechten zoals veel andere sites met hoge kortingen wel hebben. Betalen doe je via de betrouwbare manieren, zoals iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, Maestro en Klarna. Vouchervandaag beschikt over het Qshops keurmerk. Dit is een label die de betrouwbaarheid waarborgt. De site zelf is ook beveiligd doordat ze werken met een beveiligde internetverbinding en met de Payment Service Provider Buckaroo.

Klantenservice en klachten

Vouchervandaag heeft de klanttevredenheid hoog staan. Ze zijn dan ook prima bereikbaar op meerdere manieren. Zo kan je chatten via de site. Maar op werkdagen kan je ook appen via Whatsapp. Daarnaast kan je ze rechtstreeks bellen. Met de mail zijn ze eveneens bereikbaar . Natuurlijk zou je ze ook een brief kunnen sturen. Ze zijn gevestigd in Hoofddorp, maar bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Heb je een klacht? Dan kan je je klacht doorgeven via mail, liefst zo snel mogelijk. Of je appt. In beide gevallen wordt gevraagd om je klacht te laten vergezellen met een foto of een video. Is het artikel later kapot gegaan, maar valt het nog binnen de garantieperiode? Ook dan kan je uiteraard contact met ze opnemen. Retourneren kan binnen 14 dagen. Hiervoor meld je je retour aan op de website en je krijgt dan automatisch een e-mail met retour- en ruilinstructies. Ze willen graag weten waarom je retourneert. Retourkosten komen wel voor je eigen rekening. Retourneer je omdat je bestelling kapot of verkeerd ontvangen is? Overleg dan dus eerst met de klantenservice hoe je moet retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant van Vouchervandaag? Wat zou je anderen aanraden? We zouden het fijn vinden als je meer wilt vertellen over de werkwijze van het bedrijf en wat jouw ervaringen zijn. Met jouw review kunnen anderen immers geholpen worden met het maken van hun keuze of ze wel of niet tot kopen overgaan bij Vouchervandaag. Je kunt in jouw recensie alles vertellen wat te maken heeft met Vouchervandaag. Wat vind je van het product en hoe denk je over de korting die je kreeg? Heb je ervaring met de klantenservice? Werd je goed geholpen en waren ze echt zo goed bereikbaar? Hoe lang heb je moeten wachten op de levering? Was het voor jou duidelijk hoe de bestelprocedure liep? Kortom: wat vind jij van Vouchervandaag? Hoe duidelijker jij jouw verhaal doet, hoe meer een ander er iets mee kan! Wij bedanken je in ieder geval alvast voor jouw review!

Reviews over Vouchervandaag

Gerelateerde bedrijven

BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,1
63% zou hier weer kopen
87 beoordelingen
Lees onze review over Vouchervandaag

Het bedrijf Vouchervandaag is geverifieerd door ons. De webshop vouchervandaag.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vouchervandaag is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vouchervandaag maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van vouchervandaag.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vouchervandaag.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vouchervandaag.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos product. Slechte service

Het bleek een veel te kleine broek te zijn ...niet vlgds europese maten. Daarbij was het erg syntetisch.
Na retourzending met het retourlabel kreeg ik precies dezelfde broek ongevraagd terug!
Ik ben klaar met vouchervandaag.

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Korting wat geen korting is...je betaalt de normale prijs uiteindelijk

Schoenen besteld uitgaande van een mooie deal; 50% korting op adviesprijs. Dat is nep. Via BOL.com te koop voor de zelfde prijs en een aanzienlijk lagere adviesprijs en ook nog zonder bijkomende kosten. Aan de schoenen valt niets negatiefs op aan te merken

Geplaatst op: 22-06-2022
Laatst bewerkt op: 22-06-2022
Geschreven door: J.W. K.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Superleuke spulletjes en prima levering

Ze hebben echt van alles wat en prijzen zijn in deze tijd uitstekend, levering was naar verwachting

Geplaatst op: 04-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sascha C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Troep geleverd

Heb een smart watch besteld die afgeleverd werd in een origineel doosje in een gewone envelop en daardoor platgeslagen door de brievenbus kon. de Smart watch doet niet wat hij moet doen en wil het terugsturen, maar het moet dus in de onbeschadigde originele verpakking gebeuren. platgeslagen pakketje...???
Advies: niet bij dit bedrijf iets bestellen daar dit bedrijf pakketjes dermate inpakt en verstuurd die wel beschadigd moeten aankomen.
Geen vriendelijke groeten

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R.G.M. R.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
De aanschaf van 8 fruitboompjes was weggegooid geld.

Ik kocht vorig jaar 8 fruitboompjes. Na een jaar zou ik fruit kunnen oogsten. Slechts 2 van de bomen waren gegroeid zonder overigens enig zichtbaar fruit, de 6 anderen zijn of gestorven of zijn klein gebleven. Reclameren leverde niets op. De garantietermijn is 7 dagen, een onzinnige periode natuurlijk. Wat kun je zeggen over de kwaliteit van de boompjes na zo'n korte periode? Niets dus. Aan de kwaliteit van mijn grond of andere omstandigheden mankeert niets, alle andere planten groeien prima. Nooit aan zo'n aankoop beginnen dus.

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Albert W.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel geleverd en goedkoop, maar de kwaliteit is waardeloos.

Bestellen gaat erg makkelijk en de levering is snel. De producten zijn echter van zeer slechte kwaliteit en vaak absoluut niet wat op de foto's staat. Met een set kussens was ik wel erg blij, maar de leggings heb ik, op eentje na, niet eens gepast. Vreselijk dun, het leken wel dikke panty's. Ook de nephangplant is erg lelijk en lang niet zo vol als op de foto en de muismat is bobbelig. Dan is goedkoop dus toch duurkoop!

Geplaatst op: 12-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering, betrouwbare webshop

Ik had in december 2 smartwatches besteld. Na 2 maanden deed een van de horloges het niet meer. Ik heb het probleem gemeld bij vouchervandaag.nl en kreeg dezelfde dag nog een reactie. Ik heb zonder dat ze er moeilijk over deden binnen 3 dagen kostenloos een nieuwe smartwatch toegestuurd gekregen. Echt een fijne service zoals het hoort. Zal er vaker bestellen in de toekomst.

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jackie S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos!

De klantenservice is waardeloos! En mailen heeft ook geen zin want dat lezen ze niet. Ik heb een verkeerde kleur panty besteld, hier kwam ik meteen achter nadat ik betaald had. Vervolgens heb ik meteen een mail gestuurd omdat de bestelling op de site niet te annuleren valt. Ik heb meteen de juiste kleur besteld en dat ook in de mail vermeld. Vervolgens kreeg ik 3 reclame mailtjes van vouchervandaag.nl maar geen reactie op mijn mail. Vervolgens krijg ik mijn eerst bestelde pakketje binnen en de 2e gewoon niet. Na contact te hebben gehad ben ik erachter gekomen dat ze die kleur niet meer op voorraad hadden. Nou dat houd dus in dat ik met producten zit waar ik niks mee kan en retouren kost geld en dat moet ik betalen. WAARDELOOS!!!

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bridget A.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbergrijpelijk slecht

3 weken geleden een bestelling gedaan (2 zitzakken). Nog steeds niets ontvangen. 4 keer gebeld en dan krijg ik steeds: "we gaan het uitzoeken en dan mailen we/bellen we u terug". Er is niet 1 keer geweest dat ze die afspraak nagekomen zijn. Het voelt nu als oplichterij.

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ziet er op foto veel mooier uit dan het eigenlijk is

belachelijk dat je retour moet betalen als je iets ontvangt wat slecht van kwaliteit is en kleiner dan wat je bestelt hebt.
NOOIT MEER

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M.J. R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik bestel suede schapenwollen sloffen. Krijg syntetische sloffen.

Ik bestel via deze Nederlandse website schapenwollen sloffen. En krijg syntetische sloffen.
Vervolgens mail ik vouchervandaag met de vraag hoe dit opgelost kan worden, omdat ik de retourkosten niet wil maken omdat het product niet aan hun product beschrijving voldoet.

Krijg ik een mail terug; Wat jammer dat de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt de sloffen op eigen kosten terugsturen. Fijne dag!

Met andere woorden: Zoek het lekker zelf uit. Doei!

Sorry, het product voldoet niet aan jullie eigen omschrijving. En een klantvriendelijke reactie kun je dit ook niet echt noemen. Tegenwoordig is service ver te zoeken bij sommige NL bedrijven.

Voor mij geen vouchervandaag meer!

Geplaatst op: 04-08-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed

goed

Geplaatst op: 04-09-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Regie

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima webwinkel, aanrader!!

Telkens weer leuke seizoensgerichte aanbiedingen op overzichtelijke en aantrekkelijke website. Mijn bestellingen worden atijd snel en correct verzonden. Prima klantenservice, wordt altijd netjes te woord gestaan en denken waar nodig mee over passende oplossing. Kortom echt een prima webwinkel, aanrader!

Geplaatst op: 01-07-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilonka

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht, stelletje oplichters

Ik kocht handdoeken die zogenaamd van hotelkwaliteit zouden zijn. Nou ik heb nog nooit zulke dunne slechte handdoeken gekregen. Met vouchervandaag viel niet te praten. die vonden het zelf echt een top product. Al met al weggegooid geld en geen service.

Geplaatst op: 18-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lucky

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Handdoeken zaten gaten in en super dun. Vouchervandaag bleef volhouden dat er niks aan de hand was. Wat een oplochting

Geplaatst op: 18-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maya

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug

schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug
schoenen kast besteld op 10 December 2019. 15 Januari geannuleerd want het duurde te lang en ik heb een andere gekocht.
Online kan je annuleren tot 2 weken na levering. Ik had het nog niet eens gekregen en ze vertelde mij dat het al onderweg was en ik niet kan annuleren.
Nu is het 4 feb 2020 en ik heb nog steeds niets ontvangen en ze zeggen nog altijd dat het onderweg is.
Deze partij doet niet aan service en laat je stikken en geeft niet je geld terug als alles mis gaat.

Geplaatst op: 04-02-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Korting wat geen korting is...je betaald de normale prijs uiteindelijk

Je krijgt 50% korting op een bath budget ter waarde van bijna 100 euro, terwijl op heel veel andere sites dezelfde bath bucket wordt aangeboden voor 50 euro zonder korting. Ehm volgens mij wordt je genaaid waar je bij staat bij vouchervandaag.nl....

Geplaatst op: 27-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harold

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onprofessionele website

Ik heb 3 sportbroeken besteld de maten stemmen niet overeen met de afmetingen die erbij staan. Ik heb hiervoor een mail gestuurd maar de retourskosten worden hiervoor niet vergoed... Mijn ervaring bestel niets op deze website!

Geplaatst op: 12-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iisenii

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Superslechte kwaliteit handdoeken ontvangen

Ik heb voor € 41,91 een set handdoeken, badhanddoeken en washandjes besteld en ontvangen, alles van zogenaamde hotelkwaliteit. Nou, vergeet het maar, het is superdunne rommel met overal losse naden en kale plekken. Je kunt het wel retourneren, maar de kosten hiervan moet je zelf betalen en dat ga ik dus niet doen.
Ik heb de hele handel dan ook maar gedumpt in een textielcontainer, misschien dat mensen die helemaal niks hebben er nog iets mee kunnen.
Ik bestel nooit meer iets via deze site, zonde van mijn centjes (goedkoop is duurkoop in dit geval).

Geplaatst op: 14-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Verkeerde kleur waterkoker gekregen, probeer klantenservice te bellen, kreeg bandje met de mededeling dat ik een mail moet sturen. Morgen vieren wij Sinterklaas helaas niet met het juiste cadeau, bedankt Vouchervandaag ?

Geplaatst op: 29-11-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Beschadigd

Heb een 14-delige pannenset besteld. De levering is SUPER snel gegaan, ondanks feestdag en week-end. Op de beloofde dag was mijn levering hier. Enige klacht die ik heb is dat de grootste kookpot een bluts heeft, naar binnen toe... ik ga daarvoor mijn pannenset niet terugsturen:de rest is prima. Maar ik vind dit wel spijtig! Zou het kunnen dat dit sets zijn met enige beschadigingen? Normale prijs is:419€ en ik heb hem op die bepaalde dag gekocht voor 99,99€.

Geplaatst op: 04-11-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guy

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer traag

heb een bestelling gedaan op zaterdag 20 april.voor dinsdag besteld,woensdag in huis.we zijn nu 2 dagen verder en nog steeds niks ontvangen;ze zijn al 2 dagen aan het zeggen van zodra het verzonden wordt dat ik een trck en trace code krijg van dhl.ook daar heb ik nog steeds niets van gekregen.heeft blijkbaar met maat en kleur te maken,staat in het winkelmandje,maar daar heb ik in gekeken,er staat helemaal niets.heb wel al betaald.ben erg teleurgesteld in voucher vandaag.ik bestel hier NOOIT nog iets

Geplaatst op: 26-04-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marina

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel oké

Snel gereageerd op mijn vraag wat fijn was! Alleen mijn vraag was of iets bij mijn bestelling inbegrepen was. Ze zei ja, maar nee, dat was het niet. Jammer. Wel was de levering erg snel, 2 dagen. Gezegd was 3 dagen dus was erg fijn want ik ging op de 3e dag op vakantie dus kwam perfect uit. Oké kwaliteit, niet slechter dan ik verwachtte maar zeker ook niet beter. Wel erg goedkoop.
+punt was dat het contact erg goed was en je al je vragen kan stellen!

Geplaatst op: 29-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pam

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf

Ik heb op 16 november een koolmonoxidemeter besteld en een setje ruitensproeier, op 19 november is de koolmonoxidemeter geleverd, het setje ruitensproeier niet, waarom het één wel wordt geleverd en het andere niet is mij ook een raadsel, het is op dezelfde dag verzonden. Op de één of andere vage manier is het setje ruitensproeier retour gezonden, dit is op 21 november aangekomen bij Vouchervandaag. Omdat ik het al wel had betaald heb ik hen verzocht om het alsnog te versturen, dat was geen probleem werd mij verteld. Vorige week donderdag (6 december) had ik de ruitensproeier nog niet ontvangen en heb toen gebeld dat ik het zat was en mijn geld terugwilde, ook geen probleem volgens Vouchervandaag. Maar tot op heden heb ik ook mijn geld nog niet ontvangen. Wat een waardeloos bedrijf, dit was de eerste keer en de laatste keer dat ik daar wat heb besteld. Ik hoop nog wel steeds dat ik mijn geld nog ontvang maar ik zie het somber in.

Geplaatst op: 14-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mona

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boxspring

De boxspring die ik heb besteld ligt heerlijk en ziet er prachtig uit. Prijs was ook zeer voordelig. Dikke prima!

Geplaatst op: 09-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie schoenen

Laarsjes ontvangen, bestelling was snel geleverd en ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit en zijn precies zoals ik had verwacht!

Geplaatst op: 02-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sam

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waar blijft mijn bestelling

Goedemiddag
Ik wacht nu al 2 weken op mijn bestelling,
Ik begrijp niet waarom dit zo lang moet duren
Ik had het voor een verjaardag besteld, dat is natuurlijk niet gelukt
Graag hoor ik de reden

Vriendelijke groet

Anne Moen

Geplaatst op: 11-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top ervaring

Zeer tevreden. Goede aanbieding

Geplaatst op: 27-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dol op koopjes

Koopjes daar is deze site perfect voor, en ik ben er dol op! Handdoeken besteld, snel in huis en prima kwaliteit. Ik vind het een aanrader

Geplaatst op: 24-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn product

De GPS kindertracker werkte super van vouchervandaag. Kind vond het erg stoer er uitzien en super handig voor mij.

Geplaatst op: 12-09-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vouchervandaag


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Vlaggenclub logo
Vlaggenclub
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vouchervandaag een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 87 beoordelingen geplaatst over Vouchervandaag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,1 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vouchervandaag actief?

Vouchervandaag is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires , tassen , hobby , sport & fitness , verzorging & gezondheid , huishouden en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vouchervandaag reviews? Dan kun je naar de website van Vouchervandaag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie