Voetbal-geest logo

Voetbal-geest reviews, ervaringen en beoordelingen

Voetbal-geest reviews, ervaringen en beoordelingen
382
Voetbal-geest logo
Website
Voetbal-geest
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Voetbal-geest

Voetbal is en blijft de populairste sport in onze contreien. En wanneer je op het veld staat wil je natuurlijk ook kwaliteitsvolle en mooie kleding dragen. Je kunt daarvoor terecht bij verschillende winkels, maar ook bij een webshop zoals Voetbal-geest. Ben jij op zoek naar reviews over Voetbal-geest? Naar de ervaringen van anderen en hoe ze deze webshop beoordelen? Dan heb je gevonden wat je zocht. Op deze webpagina hebben wij reviews, ervaringen en beoordelingen omtrent Voetbal-geest op een rij gezet. Zo kan je een goede beslissing maken over of Voetbal-geest voor jou een schot in de roos is.

Over Voetbal-geest

Voetbal-geest is één van de zes webshops die onderdeel uitmaken van moederbedrijf Sports-Geest. Sports-Geest baat naast deze webshops ook drie fysieke winkels uit die je kunt bezoeken in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep en ’s-Gravenzande. Voetbal-geest is vanzelfsprekend de webshop die de niche van het voetbal voor zijn rekening neemt. Je vindt er een breed assortiment aan voetbalaccessoires, voetbalschoenen en voetbalkleding tegen een betaalbare prijs. De nadruk bij Voetbal-geest ligt op kennis van zaken, de exclusiviteit van delen van het assortiment en natuurlijk kwaliteit. Om die reden werkt Voetbal-geest uitsluitend met artikelen van A-merken zoals Nike, Adidas, Puma en Hummel. Van het verkoopsteam van het bedrijf wordt bovendien verwacht dat ze heel wat kennis van zaken hebben over voetbal en over de artikelen op de website. Zit je met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Bestel je voor 16.00 uur? Dan mag je jouw pakje de daaropvolgende dag al voor de deur verwachten of kan je het zelf gaan ophalen in één van de fysieke winkels.

Waarom kiezen voor Voetbal-geest?

Voetbal-geest heeft een uitgebreid aanbod aan materiaal van A-merken. Op de website zelf zie je dat het assortiment onderverdeeld is in verschillende categorieën. Deze zijn voetbalschoenen, voetbalkleding, de fanshop, voetbaltassen, voetballen, keepers, ondergoed en voetbalaccessoires. In de fanshop kan je truitjes, broeken, sokken en accessoires terugvinden van ploegen als Ajax, Marseille, Barcelona, PSG en ook het Nederlandse elftal. Geen trek om de volle pot te betalen voor de producten van Voetbal-geest? Dan kan je terecht op de sale pagina waar uiteraard alle producten terug te vinden zijn die in sale staan. Ben je niet tevreden over jouw aankoop? Dan heb je 14 dagen om te retourneren mits het product in een schone staat met alle labels en kaartjes aan het artikel bevestigd teruggestuurd wordt.

Is Voetbal-geest betrouwbaar?

Voetbal-geest heeft een duidelijk postadres, adres van hoofdzetel, KvK-nummer en btw nummer op de website staan. Bovendien werkt de site via een beveiligde verbinding zodat zowel jouw persoonsgegevens als betalingsgegevens veilig zijn. Heb je hulp nodig bij iets? Dan kan je de klantenservice contacteren en bovendien is de webshop ook sinds 2016 aangesloten bij en gecertificeerd door het keurmerk Webshop Trustmark. Dat betekent dat Voetbal-geest zich onderwerpt aan de kwaliteitseisen van het keurmerk en dat het keurmerk bij onregelmatigheden gecontacteerd kan worden. Kortom: Voetbal-geest is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Net zoals bijna elke webshop heeft ook Voetbal-geest een sectie met veelgestelde vragen op de website. Kan je hier echter niet het antwoord op jouw probleem terugvinden? Dan kan je met jouw vragen en klachten nog terecht bij de klantenservice. De klantenservice contacteren kan op verschillende manieren. Zo kan je op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen. Ook kan je een mail sturen naar Voetbal-geest of je gewoon fysiek aanbieden bij één van de fysieke locaties van Sports-geest. Indien je bij de klantenservice een klacht indient krijg je altijd een ontvangstbevestiging en antwoord binnen de 14 dagen. Kan je je niet vinden in de oplossing die Voetbal-geest voor jouw klacht voorstelt? Dan kan je nog altijd contact opnemen met Webshop Trustmark. Als gecertificeerd lid legt Voetbal-geest zich immers neer bij het gezag van het keurmerk bij dergelijke conflicten.

Wil jij ook beoordelen?

Is voetbal jouw passie of kocht je misschien ooit een cadeau op Voetbal-geest? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met en beoordelingen van Voetbal-geest. Hoe was de service van deze webshop? Werden de producten op tijd en naar verwachting geleverd? Waren er ergens tijdens het hele proces problemen? Zou je opnieuw bestellen of niet? Door een review met jouw ervaringen met Voetbal-geest achter te laten help je iedereen vooruit die op zoek is naar beoordelingen en reviews over Voetbal-geest Voetbal-geest. Jouw goede daad van de dag kan zo simpel zijn als jouw mening geven.

Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Sokken-online.nl logo
Sokken-online.nl
5 beoordelingen
8,5
Voetbalhuis.nl logo
Voetbalhuis.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Voetbal-geest

Ons team van experts heeft Voetbal-geest geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Voetbal-geest bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Voetbal-geest is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Voetbal-geest is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Voetbal-geest. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voetbal-geest.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top bedrijf

Ik heb al meerdere keren bij dit bedrijf besteld en ik ben hier altijd goed geholpen. Ik ben echt een vaste klant geworden hier. Ik wandel erg graag en daarvoor zijn jullie schoenen erg fijn voor!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bastiaan S.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voetbal-geest
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Sokken-online.nl logo
Sokken-online.nl
5 beoordelingen
8,5
Voetbalhuis.nl logo
Voetbalhuis.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbal-geest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voetbal-geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voetbal-geest actief?

Voetbal-geest is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding , tassen en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voetbal-geest reviews? Dan kun je naar de website van Voetbal-geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie