Vluchtboeken.nl logo

Vluchtboeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Vluchtboeken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2016
Vluchtboeken.nl logo
Website
Vluchtboeken.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Vluchtboeken.nl

Wil je er even tussen uit knijpen en op vakantie? Of ben je eerder op zoek naar een goede en goedkope vlucht voor een professionele verplaatsing? Hoe dan ook beland je ongetwijfeld op één van de vele websites die er te vinden zijn om vluchten te boeken. Vluchtboeken.nl is een voorbeeld van zo’n website. Maar valt Vluchtboeken.nl wel te vertrouwen? Krijg je ook effectief de tickets aan de prijs die getoond wordt? Wat zijn de verhalen en ervaringen van de klanten van Vluchtboeken.nl? Hoe beoordelen die klanten hun service? Op deze pagina vind je tal van reviews over Vluchtboeken.nl terug. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Over Vluchtboeken.nl

Vluchtboeken.nl is een website die gespecialiseerd is in het aanbieden van vliegtickets. Op de website vul je jouw geprefereerde vertrek locatie in, vul je jouw gewenste bestemming in, voer je de juiste data en het correcte aantal personen in. De slimme zoekmachine van Vluchtboeken.nl doet de rest en toont jou de beste vluchten voor de opgegeven data en de opgegeven locaties. Je krijgt in de zoekresultaten telkens de goedkoopste optie te zien, maar ook de snelste en de meest luxueuze. Tevens kan je aangeven dat jouw data flexibel zijn of dat je enkel interesse hebt in directe vluchten. Bij Vluchtboeken.nl wordt er vooral ingezet op het besparen van geld voor de consument. Vluchtboeken.nl heeft geen grote kantoren en geen honderden werknemers. Dat is dan ook de reden dat de vliegtuigtickets vaak goedkoper zijn dan je ze elders terug kunt vinden.

Waarom kiezen voor Vluchtboeken.nl?

Vluchtboeken.nl geeft jou dus de optie om de juiste vlucht voor jouw wensen te vinden. Op de website staan al heel wat populaire bestemmingen zoals Londen, Rome, Parijs, Barcelona, New York en ga zo maar door aangegeven. Bij Vluchtboeken.nl vind je dan ook tickets naar elk continent met zo goed als elke maatschappij. Omdat vliegtuigtickets vaak van dag tot dag van prijs verschillen is het belangrijk om op het juiste moment tot de aankoop over te gaan. Om te verzekeren dat je hier geen gouden opportuniteit mist kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Vluchtboeken.nl. De website stuurt regelmatig een nieuwsbrief door met de beste aanbiedingen van het moment. Goed om te weten is dat je best ook even nakijkt na het vinden van een vlucht of er extra voorwaarden van toepassing zijn. Sommige low cost maatschappijen rekenen immers een extra vergoeding aan voor een bepaald gewicht aan bagage.

Is Vluchtboeken.nl betrouwbaar?

Is Vluchtboeken.nl een website die je wel kunt vertrouwen? Op het eerste zicht zie je al meteen dat de verbinding tot stand komt op basis van het veilige SSL-protocol en jouw persoonsgegevens dus veilig zijn. Daarnaast vind je ook redelijk snel het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Op de website vind je bovendien ook de algemene voorwaarden terug die duidelijk omschrijven wat het protocol in bepaalde situaties is. Ten slotte zijn ze een gecertificeerd lid van Comodo cybersecurity en beschikken ze over een eigen klantenservice. Je kunt dus op beide oren slapen wat het gebruik van de website betreft: het is absoluut veilig om te surfen en te betalen op Vluchtboeken.nl.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of zit je met een probleem? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice van Vluchtboeken.nl. Dat kan via het contactformulier op de website, maar ook door telefonisch contact op te nemen, een brief te sturen of een mail te sturen. De klantenservice van Vluchtboeken.nl is bereikbaar op werkdagen en in de regel krijg je een antwoord binnen de 24 uur. Heb je een klacht? Dan kan deze per post of per mail worden overgebracht. Binnen de zes tot acht weken na ontvangst van de klacht ontvang je een inhoudelijke reactie van Vluchtboeken.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Boekte jij al eens een vlucht via Vluchtboeken.nl? Dan zijn wij op zoek naar hoe die ervaring voor jou verliep. Zou je de service van Vluchtboeken.nl als goed beoordelen? Was alle informatie duidelijk? Waren er verborgen kosten die niet meteen duidelijk waren? Kreeg je alle nodige tickets en vouchers voldoende op voorhand? Was de prijs ook effectief lager dan je elders kon vinden? Laat ons weten hoe het ging via een review op deze pagina en help potentiële toekomstige klanten met jouw ervaringen de juiste beslissing nemen.

Reviews over Vluchtboeken.nl
Gerelateerde bedrijven
Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
34 beoordelingen
4,4
Lastminute.com logo
Lastminute.com
82 beoordelingen
4,1
Overtocht.nl logo
Overtocht.nl
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vluchtboeken.nl

Vluchtboeken.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vluchtboeken.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vluchtboeken.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vluchtboeken.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vluchtboeken.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Vluchtboeken.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ervaring verliep heel soepel

De hele ervaring verliep heel soepel en iemand had me geholpen met eventuele vragen die ik tijdens het proces had.. Hartelijk dank en ik zal deze website zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Naomi R.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vluchtboeken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
34 beoordelingen
4,4
Lastminute.com logo
Lastminute.com
82 beoordelingen
4,1
Overtocht.nl logo
Overtocht.nl
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vluchtboeken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vluchtboeken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vluchtboeken.nl actief?

Vluchtboeken.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vluchtboeken.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vluchtboeken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie