Vloerverwarmingzelfleggen.nl logo

Vloerverwarmingzelfleggen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vloerverwarmingzelfleggen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2856
Vloerverwarmingzelfleggen.nl logo
Website
vloerverwarmingzelfleggen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Een vloerverwarming is heerlijk en een beetje handige klusser kan dit gewoon zelf aanleggen. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Ook jij bent op zoek naar de artikelen die je hiervoor nodig hebt. En zo kwam je uit bij Vloerverwarmingzelfleggen.nl, toch? Een leverancier, met een webshop, van onderdelen voor het zelf leggen van vloerverwarming. Je ziet het al helemaal zitten, alleen heb je nu nog de vraag of Vloerverwarmingzelfleggen.nl wel betrouwbaar is. En gelijk heb je! Dus ben je op zoek gegaan naar beoordelingen over Vloerverwarmingzelfleggen.nl en kwam je hier uit. Hier kan je inderdaad reviews vinden over de webshop en daarnaast hebben wij ook even uitgezocht hoe het zit met de klantenservice, wat voor bedrijf het nu eigenlijk is en dat soort informatie. Besluit jij om een bestelling te plaatsen bij Vloerverwarmingzelfleggen.nl, wil je ons dan ook jouw recensie geven?

Over Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Vloerverwarmingzelfleggen.nl is een leverancier van onderdelen om zelf vloerverwarming te leggen. Zij hebben ook een webshop, zodat jij simpel en eenvoudig vanuit huis je bestelling kunt plaatsen. Het bedrijf is gevestigd in Budel en deelt op de site veel informatie over het leggen van vloerverwarming. Dit kan je vinden bij de Kennisbank. Het technisch advies is niet beperkt tot alleen deze artikelen. Dit doen ze ook persoonlijk via bijvoorbeeld de chat of telefoon. En niet alleen om je te helpen met je bestelling, maar ook nog na de aankoop.

Waarom kiezen voor Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Kiezen voor Vloerverwarmingzelfleggen.nl is kiezen voor goede prijzen, een hoge service zowel voor als na de bestelling en niet te vergeten: je kunt kiezen voor een handig systeemkeuze-tool. Hiermee kan je berekenen welke producten je nodig hebt. Er zijn drie verschillende systemen waaruit je kunt kiezen. Ga je voor een draadstaal systeem, een tackerplaat systeem of een noppenplaat systeem? De verschillen tussen deze systemen worden grondig uitgelegd op de site. Met alle overige artikelen en video’s uit de kennisbank wordt het een klus waar je met vertrouwen aan kunt beginnen. En zoals gezegd: heb je advies nodig? Dan is Vloerverwarmingzelfleggen.nl er niet alleen voor je als je aan het bestellen bent, maar ook na je aankoop. De levering is snel en de laagste setprijs word je gegarandeerd. Een gratis legplan hoort er eveneens bij.

Is Vloerverwarmingzelfleggen.nl betrouwbaar?

Vloerverwarmingzelfleggen.nl draagt het keurmerk van Qshops. Dat betekent dat het bedrijf voldoet aan de eisen van deze stichting. Zo voldoen ze aan de gedragsregels, zijn er duidelijke algemene voorwaarden, is dit conform de Europese en Nederlandse wetgeving, doen ze betrouwbaar zaken en is er bemiddeling bij eventuele klachten en geschillen. Betalen doe je via de betrouwbare, bekende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa, Bancontact, American Express, KBC en CBC.

Klantenservice en klachten

Contact zoeken met de klantenservice? Zoals gezegd is de service die ze bieden hoog. Ze willen je ook gewoon graag helpen na je aankoop. En dat is toch zeker netjes te noemen. Je kunt via de site met Vloerverwarmingzelfleggen.nl chatten. Daarnaast kan je ze mailen, bellen of via WhatsApp contact met ze opnemen. Je kunt je vraag eveneens via Facebook voorleggen.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet jij al van lekkere warme voeten door een vloerverwarming die je zelf hebt aangelegd? En heb je daarvoor een aankoop gedaan bij Vloerverwarmingzelfleggen.nl? Zou je ons dan jouw ervaringen willen vertellen door een recensie te schrijven? Dit kan gaan over het bestellen op zich, maar ook over de artikelen. Hoe vond je de prijs, bijvoorbeeld? Voldoet het aan jouw verwachtingen? Hoe snel was de levering? Maar je kunt ook denken aan de service die geboden werd. Waren ze goed bereikbaar en als er een klacht was: hoe werd dit opgelost? Hoe meer jij ons laat weten, hoe meer anderen met jouw review geholpen worden. Hoe meer beoordelingen er over Vloerverwarmingzelfleggen.nl komen, hoe duidelijker het wordt wat voor bedrijf het is. En daarmee help je niet alleen anderen, maar het bedrijf zelf net zo goed. Bedankt alvast!

Reviews over Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Gerelateerde bedrijven

Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Vloerverwarmingzelfleggen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vloerverwarmingzelfleggen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vloerverwarmingzelfleggen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vloerverwarmingzelfleggen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vloerverwarmingzelfleggen.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vloerverwarmingzelfleggen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super bedrijf

Het afvies wat ze geven was erg duidelijk en behulpzaam. De levering van de producten was nog veel eerder dan dat ze beloofd hadden. Ik raad die bedrijf aan iedereen aan die zelf hun verwarming wil leggen.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anouk D.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vloerverwarmingzelfleggen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
VerfonlineXL logo
VerfonlineXL
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vloerverwarmingzelfleggen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vloerverwarmingzelfleggen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vloerverwarmingzelfleggen.nl actief?

Vloerverwarmingzelfleggen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vloerverwarmingzelfleggen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vloerverwarmingzelfleggen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie