Viva Voordeelshop logo

Viva Voordeelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Viva Voordeelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2344
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Viva Voordeelshop

Viva Voordeelshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Viva Voordeelshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Viva Voordeelshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Viva Voordeelshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Viva Voordeelshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Viva Voordeelshop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Viva Voordeelshop.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima site

De site zit prima in elkaar. De producten hebben verder niets met elkaar te maken maar dat is geen probleem als je toch maar een ding nodig hebt.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Viva Voordeelshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6
Trouw Webwinkel logo
Trouw Webwinkel
1 beoordeling
10
Reclamefolder.nl logo
Reclamefolder.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viva Voordeelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Viva Voordeelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viva Voordeelshop actief?

Viva Voordeelshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Viva Voordeelshop reviews? Dan kun je naar de website van Viva Voordeelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie