VillaVibes logo

VillaVibes reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VillaVibes reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3067
VillaVibes logo
Website
villavibes.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VillaVibes

Ga mee op reis met VillaVibes en beleef een onvergetelijke vakantie. VillaVibes organiseert unieke reizen voor hoogopgeleide singles. Lees gauw verder voor meer informatie over hun reizen en voorwaarden. Ook kun je hier de ervaringen van reizigers van VillaVibes lezen in de reviews.

Over VillaVibes

VillaVibes is opgericht in 2002. Deze reisorganisatie werd opgericht om unieke reizen voor hoogopgeleide singles mogelijk te maken. Je kunt op zeilvakantie, scooterreis of wintersport bij VillaVibes. Het aanbod aan reizen is bijzonder divers en je hebt altijd de garantie dat je met soortgenoten op vakantie gaat.

Bij de oprichting in 2002 is niet voor niets gekozen voor het woord 'Vibes'. VillaVibes vindt een goede vibe of sfeer bijzonder belangrijk. Daarom doen ze er alles aan om hun reizen niet alleen uniek te organiseren, maar ook de juiste groep samen te stellen. Zo ben je altijd verzekerd van een goede vibe.

Waarom kiezen voor VillaVibes

Wil je iemand leren kennen op een leuke manier? Ga dan mee met de reizen van VillaVibes. Deze reisorganisatie is bewust voor hoogopgeleiden en zo kun je altijd iemand vinden waarmee je goed klikt. Daarnaast zorgt VillaVibes er altijd voor dat er een leeftijdsgrens wordt aangehouden en zijn de groep altijd 50% man en 50% vrouw. Zo heb je altijd een leuk team om mee op vakantie te gaan en wellicht vind jij je droompartner tijdens een mooie reis van VillaVibes.

VillaVibes geeft ook garantie op de reizen. Dit is een garantie dat jouw reis echt doorgaat en je hebt altijd nog de garantie om een reis te annuleren wanneer jij dat wilt. Kun je onverwachts toch niet mee op reis of wil je de bestemming van jouw reis veranderen? Dit kan altijd bij VillaVibes.

VillaVibes biedt bijzondere reizen. Toch betekent dit niet dat je een flinke klap geld moet neerleggen om mee op reis te kunnen. VillaVibes heeft een breed aanbod aan reizen. Zo kun je zelf filteren op bestemming, maar ook op prijs. Kies je voor een midweek skiën of ga je toch liever mee met een zeilvakantie in eigen land? Je kunt het aanbod aan reizen van VillaVibes eenvoudig filteren online.

Is VillaVibes betrouwbaar?

Ieder jaar gaan er zo'n 6.000 mensen mee op reis met VillaVibes. Al vanaf 2002 organiseert dit bedrijf mooie en bijzondere reizen om singles dichter bij elkaar te brengen. Je hebt dus te maken met een ervaren reisorganisator, plus de beste garanties. VillaVibes garandeert gelijkgestemde reisgenoten, leeftijdsgroepen, vertrekgarantie, mogelijkheid tot annuleren en nog veel meer.

Je merkt de betrouwbaarheid van VillaVibes ook wanneer je de reis wilt betalen. Dit kan gewoon veilig online. Boek jouw reis online bij VillaVibes en bepaal zelf de betaalmethode. Je kunt bij VillaVibes betalen met Ideal en zo direct via jouw eigen bank het geld overmaken. Betaal je liever met creditcard? Ook dat is een optie bij VillaVibes. Betaal je de kosten voor de reis liever in termijnen? Neem dan contact op met VillaVibes om de mogelijkheden voor een gespreide betaling te bespreken.

Klantenservice en klachten

Wil je voor het eerst mee op reis met VillaVibes en zit je nog vol vragen? Je kunt niet alleen via de website meer informatie vergaren, maar dit kan ook via de klantenservice. De klantenservice van VillaVibes helpt je graag met al jouw persoonlijke vragen over de reizen, de organisatie en meer. Je kunt jouw vragen per mail sturen naar VillaVibes, maar je mag VillaVibes ook altijd telefonisch om hulp of advies vragen. Zij zijn op weekdagen altijd bereikbaar. Niet alleen voor de reis, maar ook tijdens de reis kun je altijd in contact komen met de klantenservice.

Of je nu voor, tijdens of na de reis met VillaVibes klachten hebt, deze mag je altijd melden. Je kunt jouw klachten over de reis, de website of eventueel reisgenoten altijd direct melden bij de klantenservice van VillaVibes. Zij nemen jouw klachten altijd serieus en zullen zo goed als mogelijk zoeken naar oplossing voor jouw klacht(en).

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij weleens mee op reis geweest met VillaVibes? Vertel hier dan alles over in jouw review. Je mag hier een beoordeling schrijven over de reisorganisatie VillaVibes en hun reizen. Schrijf jouw ervaringen op en doe aanbevelingen voor nieuwe reizigers. Waarom is een reis met VillaVibes een goede optie en welke reizen zou jij aanbevelen? Laat het achter in jouw review over VillaVibes.

Reviews over VillaVibes
Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over VillaVibes

Ons team van experts heeft VillaVibes geverifieerd op een aantal punten. De webshop van VillaVibes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VillaVibes is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

VillaVibes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van villavibes.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VillaVibes.

Geplaatst op: 06-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VillaVibes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VillaVibes een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VillaVibes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VillaVibes actief?

VillaVibes is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) singlereizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VillaVibes reviews? Dan kun je naar de website van VillaVibes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie