Vijverleven logo

Vijverleven reviews, ervaringen en beoordelingen

Vijverleven reviews, ervaringen en beoordelingen
2009
Vijverleven logo
Website
Vijverleven
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Vijverleven

Ben je de trotse bezitter van een mooie vijver? Heb je nog weleens spullen nodig voor het onderhoud? Of wellicht begin je voor het eerst aan een vijver. Ook dan heb je heel wat nodig. Misschien kwam je in aanraking met de webshop van Vijverleven. Hier kun je werkelijk alles vinden wat je nodig hebt. Met nog professioneel advies erbij ook. Dat lijkt je handig, maar je vraagt je toch nog af hoe betrouwbaar dit bedrijf is? Dan ben je hier op de goede plek. Wij verzamelden namelijk reviews van andere klanten. Door deze even door te nemen krijg je een goed beeld van Vijverleven. Dit maakt het gemakkelijk om vervolgens een weloverwogen keuze te maken om wel of niet bij hen te kopen.

Over Vijverleven

Vijverleven is een gespecialiseerde online vijverwinkel met een fysiek vijvercentrum. Je kunt dus zowel online als bij de fysieke winkel alles vinden op het gebied van vijvers. Door hun jarenlange ervaring en twee rechterhanden op vijvergebied kunnen de eigenaren van dit bedrijf je uitstekend helpen. Verder geeft deze vijverspecialist aan te beschikken over een goed humeur en veel vakkennis. Je kunt hier geholpen worden met alles op het gebied van de vijver en wat daarbij hoort. Ook voor vragen over aanleg en onderhoud willen de mannen van dit vijvercentrum je helpen. In de online shop vind je vrijwel alle producten van bekende merken zoals Velda en Oase. Ook worden er losse onderdelen van vrijwel alle merken vijverbenodigdheden aangeboden.

Waarom kiezen voor Vijverleven

Heb je een eigen vijver of wil je er een beginnen, dan is het handig als je alle spullen op een adres kunt vinden. Vijverleven voorziet in deze behoefte. Dit bedrijf is een officiële dealer van het vooraanstaande, betrouwbare merk AquaForte. Wil je zeker weten dat je gebruik maakt van innovatieve, kwalitatieve hoogwaardige vijvertechniek, dan zit je bij dit merk helemaal goed. Een handig gevolg is dat je dankzij deze techniek minder onderhoud aan je vijver zult hebben. Er zijn verder nog een aantal voordelen te noemen als je je vijver en alles wat daarbij hoort bestelt bij deze winkel. Vanaf 49 euro wordt je bestelling gratis bezorgd. Bestel je vandaag, dan wordt de bestelling ook meteen verzonden. Je hebt de keus uit duizenden producten. Wellicht kies jij liever de iets goedkopere merken, dan is dat dus ook mogelijk. Betalen kan op allerlei manieren, waaronder achteraf betalen, overboeking, iDEAL of PayPal. De prijzen zijn concurrerend en je kunt altijd even contact opnemen met een van de specialisten.

Is Vijverleven betrouwbaar?

Vijverleven verkoopt al tijden alles wat met de vijver te maken heeft. De specialisten zijn ook fysiek aanwezig als je de showroom bezoekt. Dit zorgt ervoor dat je al snel weet dat Vijverleven een betrouwbaar bedrijf is. Ga je liever niet helemaal naar Hoogeveen, dan kun je op tal van manieren online contact leggen met de experts. Verder geven de uitstekende recensies aan dat je bij deze shop helemaal goed zit als het gaat om je vijver en het leven in je vijver. Ze zijn ook aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Klantenservice en klachten

De showroom van Vijverleven is gevestigd in Hoogeveen. Deze kun je bezoeken. Neem je liever vanuit huis contact op met een medewerker, dan kan dat via de chat, de telefoon of per mail. Op deze manieren kun je ook gebruik maken van het gratis advies dat ze aanbieden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Vijverleven? Heb je al eens gratis advies ontvangen van deze specialisten? Had je daar echt wat aan? Schrijf een review over jouw bevindingen. Hiermee help je andere mensen. Door middel van jouw beoordeling weten zij beter wat ze van Vijverleven kunnen verwachten.

Reviews over Vijverleven
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
23 beoordelingen
7,3
Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
Plusjop logo
Plusjop
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Superservice Mediha

Ik had hier 4 liter Microbe lift super filterstart gekocht waarvan de datum eind 2021 was. Daar was ik niet erg blij mee. Supergoed geholpen door Mediha. De nieuwe flacon inmiddels al binnen. Ik kom hier in ieder geval terug.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ton R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vijverleven
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
23 beoordelingen
7,3
Zwembad.be logo
Zwembad.be
2 beoordelingen
9,5
Plusjop logo
Plusjop
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vijverleven een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vijverleven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vijverleven actief?

Vijverleven is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vijverleven reviews? Dan kun je naar de website van Vijverleven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie