Tuinbankje.nl logo

Tuinbankje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tuinbankje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1985
Tuinbankje.nl logo
Website
tuinbankje.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tuinbankje.nl

Als het weer wat meewerkt is de tuin de plek waar je natuurlijk het liefst zit. Een gezellig tuinbankje is de manier om nog wat extra sfeer in jouw groene veilige haven te brengen. Bij een website als Tuinbankje.nl kan je een groot assortiment aan tuinbankjes op de kop tikken. Maar is Tuinbankje.nl wel betrouwbaar? Zijn de tuinbanken van deze webshop van een goede kwaliteit? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van mensen die ook echt een tuinbankje gekocht hebben? Op deze webpagina vind je reviews en beoordelingen van echte klanten van Tuinbankje.nl. Zo kan je op voorhand al een gegronde mening vormen!

Over Tuinbankje.nl

Tuinbankje.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de online verkoop van een breed gamma aan tuinbankjes. De website zelf is een onderdeel van Tuinexpress.nl. Tuinexpress is naast een online webshop ook een fysiek tuincentrum waar je terecht kunt voor al jouw benodigdheden in verband met de tuin. Je krijgt bij Tuinbankje.nl dan ook niet enkel een breed assortiment om uit te kiezen, maar tevens de knowhow opgebouwd door medewerkers die ook effectief met de materialen werken. Zit je dus met vragen over één van de producten? Dan kan je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Tuinbankje.nl. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt in de wereld van de tuinbanken en bij dit bedrijf? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Tuinbankje.nl?

Op Tuinbankje.nl vind je dus een breed gamma aan tuinbankjes. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: houten tuinbank, kunststof tuinbank, lounge tuinbank, metalen tuinbank, picknicktafel en ook accessoires. Om ook even een kleine greep te nemen uit de merken die Tuinbankje.nl verkoopt: Allibert, Keter, Supper Club, Talen Tools, Esschert Design en ga zo maar door behoren tot het assortiment. Levering van jouw bestelling mag je in de regel binnen de drie werkdagen verwachten en je kunt ook kosteloos komen ophalen op het fysieke adres. Qua betalingsmogelijkheden kan je betalen via iDeal, Bancontact, Klarna, Mastercard, Visa, overschrijving of kan je kiezen voor achteraf betalen. Ook goed om te weten is dat je bij een bestelling bij Tuinbankje.nl altijd een recht van retour binnen de 14 dagen zonder opgave van reden hebt.

Is Tuinbankje.nl betrouwbaar?

Kan je op de diensten van Tuinbankje.nl vertrouwen? Een belangrijke eerste element om na te gaan is of je alle relevante bedrijfsinformatie zoals nummer van de Kamer van Koophandel, btw nummer en adres van de hoofdzetel terug kunt vinden. Dat is bij Tuinbankje.nl het geval. Daarnaast beschikt de website ook over een eigen klantenservice en over een fysieke locatie. Beide zaken die een indicatie van betrouwbaarheid geven. Ook is het zo dat je op de website al snel de algemene voorwaarden van Tuinbankje.nl terug kunt vinden. Hier staat in detail beschreven hoe de onderneming te werk gaat en wat de verschillende procedures zijn. Wat betreft jouw persoonsgegevens kan je op beide oren slapen. Alle pagina’s met vertrouwelijke informatie maken gebruik van gecertificeerde SSL verbindingen. Dat betekent dat alle informatie die over en weer gaat niet voor derden zichtbaar is. Ten slotte is Tuinbankje.nl ook een beslist.nl Klasse Shop en behoren ze tot de E-trusted shops. Het heeft er dus ook alle schijn van dat Tuinbankje.nl een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Een vraag of klacht waarop je het antwoord niet terug kunt vinden? Dan kan je je wenden tot de klantenservice van het bedrijf. Deze kan gecontacteerd worden via het contactformulier op de contactpagina, door te mailen of door te bellen. Heb je een klacht voor Tuinbankje.nl? Dan heb je tot twee maand na ontdekking van een eventueel gebrek om deze over te brengen via één van de voorgaande manieren om contact op te nemen. Wordt de klacht gegrond geacht? Dan volgt er een compensatie. Zo niet ontstaat er een geschil. In dat geval kan je nog altijd verdere stappen ondernemen bij het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht je zelf een kunststof tuinbankje bij Tuinbankje.nl aan? Of viel je eerder voor een houten exemplaar? Wat jouw verhaal met Tuinbankje.nl ook is: wij horen het graag. Schrijf op deze pagina een review over Tuinbankje.nl en licht toekomstige bezoekers in over wat ze kunnen verwachten. Is de kwaliteit van de producten bijvoorbeeld goed? Is de levertijd aanvaardbaar? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Helpt de klantenservice je vlot verder? Wat zijn jouw ervaringen met Tuinbankje.nl en hoe zou jij de webshop beoordelen?

Reviews over Tuinbankje.nl

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
88 beoordelingen
7,1
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
HastaManana logo
HastaManana
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tuinbankje.nl

Het bedrijf Tuinbankje.nl is geverifieerd door ons. De webshop tuinbankje.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tuinbankje.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tuinbankje.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tuinbankje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van tuinbankje.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tuinbankje.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke bankjes

Deze website heeft echt veel leuke bankjes voor in de tuin. Ik vind het zelf erg belangrijk dat mijn tuin er super netjes uit ziet en dat lukt zeker met dit bankje erbij.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Freek V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tuinbankje.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
88 beoordelingen
7,1
HangmatGigant.nl logo
HangmatGigant.nl
2 beoordelingen
9,5
HastaManana logo
HastaManana
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tuinbankje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tuinbankje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tuinbankje.nl actief?

Tuinbankje.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tuinbankje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tuinbankje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie