Victoria Milan logo

Victoria Milan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Victoria Milan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Victoria Milan logo
Website
VictoriaMilan.com
Categorie
Overspel dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Victoria Milan

Victoria Milan is een naam die iedereen die een beetje bekend is met de wereld van de datingsites al wel eens heeft horen passeren. Naamsbekendheid betekent echter niet dat je ook meteen weet of Victoria Milan echt een goede fit is voor jouw wensen en verwachtingen. Om je te helpen dat toch iets nauwkeuriger te bepalen is het wel zo handig dat je kunt vertrouwen op de ervaringen en beoordelingen van anderen. Van mensen met ervaring met Victoria Milan. Ben je op zoek naar dergelijke reviews? Dan zit je hier op de juiste plek. Op deze site vind je tal van ervaringen met Victoria Milan. Zo kan jij al de voor- en nadelen even op een rijtje zetten zonder al meteen een profiel aan te moeten maken. Handig toch?

Over Victoria Milan

Victoria Milan was wat je noemt een early adopter van zijn niche. De opzet van de datingsite is om een plek te bieden waar mannen en vrouwen die in een relatie zitten of gehuwd zijn wat spanning naast hun partner kunnen vinden. Het was één van de eerste websites in het genre en is wereldwijd ook één van de grootste spelers binnen de niche van de affaires. Niet voor niets is de slogan ‘herleef de passie – begin een affaire’. Dat betekent overigens niet dat je per se in een relatie moet zitten om een account aan te maken. Vind jij het wel leuk en spannend om met een persoon in een relatie te daten? Ook dan is Victoria Milan iets voor jou. Logischerwijze hecht Victoria Milan heel erg veel belang aan discretie en anonimiteit. Net omdat het gaat over affaires zou het vrij gênant zijn als alle gebruikers open en bloot met hun gegevens terug te vinden waren.

Waarom kiezen voor Victoria Milan?

Er zijn heel wat datingsites op de markt actief die je enkel zult vinden wanneer je ernaar op zoek bent. Victoria Milan is niet één van die websites. Ze voeren reclamecampagnes online, op de radio en zelfs op televisie. Die spotlight betekent ook dat er een groot ledenbestand is en er elke dag wel heel wat nieuwe gezichten te bewonderen vallen. Bovendien is het ook wel leuk dat Victoria Milan een internationaal zeer succesvolle website is. Ga je op zakenreis en heb je trek in een avontuurtje ter plaatse? Gewoon even Victoria Milan opstarten. Op de site is het aanmaken van een profiel in principe gratis, maar zoals standaard is binnen het wereldje zijn de opties zo beperkt dat een Premium-lidmaatschap noodzakelijk is om echt interactie te bekomen. Met een dergelijk lidmaatschap kan virtuele cadeautjes sturen, de bezoekers van je profiel bekijken, chatten met wie je wilt en onbeperkt liken. Leuk is dat je bij het inschrijven op de website meteen kunt aangeven waar je naar op zoek bent. Of dat nu een spierbundel, een dominatrix of mensen met een fixatie voor orale seks zijn. Let wel op: Victoria Milan heeft een app maar deze is jammer genoeg enkel beschikbaar voor iPhone-gebruikers.

Is Victoria Milan betrouwbaar?

Uiteraard is bij een website als Victoria Milan de betrouwbaarheid een heikel punt. Je wilt er met dergelijke delicate materie zeker van zijn dat alles vlot en correct verloopt. Op de website kan je al snel de adres- en contactgegevens van Victoria Milan terugvinden en er is ook een klantenservice met een uitgebreide FAQ. Wat de beveiliging betreft heb je bij Victoria Milan zeker genoeg opties om op beide oren te kunnen slapen. Zo is de internetverbinding op basis van 256 bit encryptie en zorgt de SSL verbinding ervoor dat jouw gegevens veilig zijn. Op de site zelf kan je dankzij de Anonymizer jouw foto’s onherkenbaar maken wat slechts opgelost kan worden door het zelf toekennen van toegangssleutels aan leden naar keuze. Wil je de site meteen sluiten? Dan is er ook een paniekknop rechtsonder in beeld.

Klantenservice en klachten

Victoria Milan heft een bijzonder uitgebreide helpdesk ter beschikking gesteld op de website. Deze hulpartikelen zijn onderverdeeld in heel wat categorieën en bieden absoluut een antwoord op de vaakst gestelde vragen. Vind je toch het antwoord er niet tussen of heb je een klacht? Dan kan je via een reactieformulier dat kenbaar maken.

Wil jij ook beoordelen?

Heeft Victoria Milan geen geheimen voor jou? Dan zijn jouw ervaringen exact waar we naar op zoek zijn. Laat hier een review achter en laat je stem horen. Heb je klachten of opmerkingen over de werkwijze van Victoria Milan? Schrijf jouw beoordeling van deze internationale datingsite en help een ander een goede beslissing maken!

Gerelateerde bedrijven

Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
SF.dating logo
SF.dating
2 beoordelingen
8,5
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Victoria Milan

Het bedrijf Victoria Milan is geverifieerd door ons. De webshop VictoriaMilan.com is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Victoria Milan is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Victoria Milan maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van VictoriaMilan.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van VictoriaMilan.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Actieve site

Vanaf het eerste gebruik van het gratis lidmaatschap begon ik al snel een enorme lijst met actieve leden te zien, als vrouw voelde ik me niet geïntimideerd en zou deze site aanbevelen aan anderen die plezier willen hebben zoals ik!

Geplaatst op: 30-04-2021
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Victoria Milan


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Second Love logo
Second Love
32 beoordelingen
6,8
Ashley Madison logo
Ashley Madison
1 beoordeling
10
SF.dating logo
SF.dating
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Victoria Milan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Victoria Milan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Victoria Milan actief?

Victoria Milan is vooral actief in de categorie overspel dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Victoria Milan reviews? Dan kun je naar de website van Victoria Milan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie