Vertellis logo

Vertellis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vertellis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2633
Vertellis logo
Website
vertellis.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Vertellis

Ben jij benieuwd hoe klanten het bedrijf Vertellis beoordelen? Op deze pagina lees je alle reviews, beoordelingen en recensies over dit bedrijf. Technologie neemt een belangrijke plek in in ons leven. Vertellis weet als geen ander hoeveel impact de digitale wereld op ons heeft. Mensen zitten veel achter hun scherm, op de telefoon, op de tablet of op de laptop. Vertellis wil er met haar producten juist voor zorgen dat je weer écht aandacht hebt voor jezelf en voor anderen. Ze wil dat we meer quality time oflline doorbrengen. Heb jij al ervaring met een van de producten van Vertellis en wil je je verhaal in een review met anderen delen? Leverde het jou gelukkige momenten op of was je juist minder tevreden en heb je suggesties voor verbetering? Als je jouw ervaring deelt in een review kunnen zowel Vertellis als toekomstige kopers daar weer van profiteren.

Over Vertellis

Vertellis wil over de hele wereld graag de saamhorigheid verbeteren. Zij vindt dat het juist in onze haastige, digitale samenleving belangrijk is om waardevolle tijd offline door te brengen. Tijd om tot jezelf te komen en tijd om weer écht persoonlijk contact met anderen te hebben. De producten die Vertellis ontwikkelt zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en betekenisvolle gesprekken met mensen die je lief zijn.

Het liefst creëert Vertellis een revolutie, waarbij iedereen zich laat inspireren door reflectie, zelfbewustzijn en samenzijn. Het idee hiervoor ontstond in 2015 toen de oprichters hun families voor de feestdagen een bijzonder en onvergetelijk cadeau wilden geven. Ze maakten een vragenspel van met de hand geschreven kaartjes. Het resultaat was meer saamhorigheid, meer wederzijds begrip en zuivere aandacht voor elkaar. Ze waren super blij met deze invulling van de feestdagen en besloten om dit succesvolle initiatief ook met anderen te gaan delen.

Waarom kiezen voor Vertellis

Wat begon als een vragenkaartspel is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige collectie producten, die in verschillende talen verkrijgbaar is en in meerdere landen wordt verkocht. En het bedrijf blijft steeds nieuwe initiatieven ontwikkelen en verder groeien. Het bekende kaartspel is er voor familie, vrienden en collega’s, maar ook voor geliefden en ouders met kinderen. Wel spel je ook kiest, het zorgt ervoor dat je een nog hechtere band met elkaar krijgt. De vragenkaarten zorgen voor meer verbinding en diepgang dankzij gesprekken over betekenisvolle onderwerpen. Aan de hand van de kaarten reflecteren jullie, delen jullie dromen met elkaar en bespreken jullie plannen voor de toekomst.

Daarnaast zijn er verschillende producten op het gebied van mindfulness in de webshop te vinden, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Deze producten laten je je eigen psychologie ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal dagboek of een videocursus om je weer meer rust, ruimte en overzicht te geven. Alles draait bij deze producten om zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Is Vertellis betrouwbaar?

Vertellis is een betrouwbaar bedrijf, dat blijkt wel uit de vele fans die het bedrijf heeft weten te verzamelen. Vertellis is in korte tijd gegroeid van een kleine organisatie tot een succesvol internationaal bedrijf en dat is niet voor niets. Haar doelen voor oprecht en persoonlijk contact zie je ook terug in de service en de communicatie met klanten. Verder kun je je producten veilig en met zekerheid bestellen bij Vertellis. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de website optimaal beveiligd is.

Klantenservice en klachten

Op de website van Vertellis vind je tal van veelvoorkomende vragen en antwoorden. Daarnaast kun je bij vragen en opmerkingen per e-mail contact opnemen met het bedrijf. Heb je een klacht of ben je ontevreden over het bedrijf? Dan heb je altijd 14 dagen de tijd om het ongebruikte artikel te retourneren. Is het product beschadigd bij je aangekomen? Ook dan kun je binnen 14 dagen laten weten of je het product retour wil sturen of wil laten vervangen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al bekend met de producten van Vertellis? Het is voor andere kopers erg waardevol om te lezen wat jouw ervaringen en bevindingen zijn, zowel als ze positief als negatief zijn. Heb je bijvoorbeeld het vragenkaartspel gespeeld met je familie of vrienden of gebruik je een van de mindfulness tools? Laat weten hoe het je bevallen is en inspireer ook andere kopers met jouw verhalen. Zo krijgen potentiële klanten een compleet en volledig beeld van Vertellis.

Reviews over Vertellis
Gerelateerde bedrijven
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
Munt-Online logo
Munt-Online
14 beoordelingen
8,3
RUMAG logo
RUMAG
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
29% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Nooit iets bestellen bij Vertellis

Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik voor bijna 100 euro opgelicht ben. Leuke verkoopsite maar dan houdt het al op.
Geen direct contact mogelijk over de bestelling. Bezorgdatum is ineens niet te "voorspellen". Geen direct contact mogelijk via de telefoon en de link naar de winkel op Facebook bestaat niet.
Vage reactie via de mail zonder enige concrete uitspraak over de leverdatum ..( ik wilde graag diverse spellen als cadeau voor de Kerst ) ...en op mijn verzoek de bestelling te herroepen en mijn geld terug te storten krijg ik geen respons.
Ook contactpoging via de chat is vruchteloos.
Ga hier nooit bestellen!

Geplaatst op: 12-12-2023
Laatst bewerkt op: 12-12-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering!

19/12 bestelling geplaatst. 20/12 een mailtje dat er nog niks verzonden is, want ik had nog niets besteld, maar als ik nu bestel, dit zeker voor Kerst (25/12) in huis zou zijn. 24/12, nog steeds geen levering. Na te informeren via messenger kreeg ik de melding van hun dat het bij Belgische klanten 3/10 dagen duurt. In de eerste plaats lijkt het zelfs niet verzonden te zijn, gezien de mail van 20/12! Track and trace werkt niet. EN in een review op FB van een jaar geleden melden ze zelf dat ze de levertijden naar België gaan aanpassen op hun website. = niet gebeurd, en ook niet-bindend hun e-mails.
Gezien dit een kerstcadeau was, vroeg ik een terugbetaling. Ik kreeg €2 terugbetaald en moest het maar retour sturen, daarna krijg ik het overige bedrag. We zijn inmiddels 9 dagen verder, en nog steeds niets geleverd! Ik wil asap mijn terugbetaling ontvangen. Ik bestel hier nooit meer!

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Kim M.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
2e aankoop, extreem slechte ervaring.

Ik heb gewacht tot de klantenservice open was, 09u volgens de website. Na een paar keer bellen de voicemail maar ingesproken. 09:08 werd ik terug gebeld met een verwijt dat het maar 08 minuten later was, geen sorry of iets, blijkbaar is het normaal dat je te laat op je werk verschijnt en moet de klant niet zeuren. Een antwoord kon mevrouw mij niet geven dus ze stuurde het door naar de klantenservice, ik dacht dat ik die aan de telefoon had? Anyway, dezelfde dag zou er contact met mij worden opgenomen. Dit was donderdag ochtend en ik heb dagen later nog niets vernomen. Geen contact, geen bestelling, bijzonder. Al met al, Zeer, zeeer slecht dus. Mij zijn ze als klant kwijt.

Geplaatst op: 12-12-2022
Laatst bewerkt op: 12-12-2022
Geschreven door: Pascale H.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer verrijkend !

Het dagboek is echt top, het doet je reflecteren, stilstaan bij jezelf, jouw situatie. Je vult het in wanneer je tijd hebt.
Ook heel fijn om in terug te bladeren.
Een verrijking !

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
€ 20,- is erg veel voor 30 alledaagse vragen

Jammer jammer”¦”¦oppervlakkige vragen die bij ons normaal ook over de tafel gaan. Ik had er werkelijk echt veel meer van verwacht. Gelukkig van te voren even gespiekt”¦. Dit kan ik onze visite niet aandoen.

Geplaatst op: 25-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
De verbinding waar Vertellis voor staat, dragen ze niet uit naar hun personeel

De illustrator van het prachtige kinderdagboek, heeft nooit een passend bedrag ontvangen voor de tekeningen, dierencharacters en illustraties.
Dit is niet in lijn met de ideologie die Vertellis uitdraagt. De illustrator is bescheiden en daar is Vertellis overheen gelopen.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuk spel

Erg leuk spel dat leidt tot gesprekken die ik anders normaal nooit zou hebben met mijn familie. Het bestellen ging erg makkelijk en de levering was ook vrij snel. Ook erg fijn dat er gratis verzending op zit.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk K.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vertellis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
1 beoordeling
9,5
Munt-Online logo
Munt-Online
14 beoordelingen
8,3
RUMAG logo
RUMAG
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vertellis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Vertellis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vertellis actief?

Vertellis is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vertellis reviews? Dan kun je naar de website van Vertellis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie