Vertellis logo

Vertellis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vertellis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Vertellis logo
Website
vertellis.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Vertellis

Ben jij benieuwd hoe klanten het bedrijf Vertellis beoordelen? Op deze pagina lees je alle reviews, beoordelingen en recensies over dit bedrijf. Technologie neemt een belangrijke plek in in ons leven. Vertellis weet als geen ander hoeveel impact de digitale wereld op ons heeft. Mensen zitten veel achter hun scherm, op de telefoon, op de tablet of op de laptop. Vertellis wil er met haar producten juist voor zorgen dat je weer écht aandacht hebt voor jezelf en voor anderen. Ze wil dat we meer quality time oflline doorbrengen. Heb jij al ervaring met een van de producten van Vertellis en wil je je verhaal in een review met anderen delen? Leverde het jou gelukkige momenten op of was je juist minder tevreden en heb je suggesties voor verbetering? Als je jouw ervaring deelt in een review kunnen zowel Vertellis als toekomstige kopers daar weer van profiteren.

Over Vertellis

Vertellis wil over de hele wereld graag de saamhorigheid verbeteren. Zij vindt dat het juist in onze haastige, digitale samenleving belangrijk is om waardevolle tijd offline door te brengen. Tijd om tot jezelf te komen en tijd om weer écht persoonlijk contact met anderen te hebben. De producten die Vertellis ontwikkelt zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en betekenisvolle gesprekken met mensen die je lief zijn.

Het liefst creëert Vertellis een revolutie, waarbij iedereen zich laat inspireren door reflectie, zelfbewustzijn en samenzijn. Het idee hiervoor ontstond in 2015 toen de oprichters hun families voor de feestdagen een bijzonder en onvergetelijk cadeau wilden geven. Ze maakten een vragenspel van met de hand geschreven kaartjes. Het resultaat was meer saamhorigheid, meer wederzijds begrip en zuivere aandacht voor elkaar. Ze waren super blij met deze invulling van de feestdagen en besloten om dit succesvolle initiatief ook met anderen te gaan delen.

Waarom kiezen voor Vertellis

Wat begon als een vragenkaartspel is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige collectie producten, die in verschillende talen verkrijgbaar is en in meerdere landen wordt verkocht. En het bedrijf blijft steeds nieuwe initiatieven ontwikkelen en verder groeien. Het bekende kaartspel is er voor familie, vrienden en collega’s, maar ook voor geliefden en ouders met kinderen. Wel spel je ook kiest, het zorgt ervoor dat je een nog hechtere band met elkaar krijgt. De vragenkaarten zorgen voor meer verbinding en diepgang dankzij gesprekken over betekenisvolle onderwerpen. Aan de hand van de kaarten reflecteren jullie, delen jullie dromen met elkaar en bespreken jullie plannen voor de toekomst.

Daarnaast zijn er verschillende producten op het gebied van mindfulness in de webshop te vinden, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Deze producten laten je je eigen psychologie ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal dagboek of een videocursus om je weer meer rust, ruimte en overzicht te geven. Alles draait bij deze producten om zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Is Vertellis betrouwbaar?

Vertellis is een betrouwbaar bedrijf, dat blijkt wel uit de vele fans die het bedrijf heeft weten te verzamelen. Vertellis is in korte tijd gegroeid van een kleine organisatie tot een succesvol internationaal bedrijf en dat is niet voor niets. Haar doelen voor oprecht en persoonlijk contact zie je ook terug in de service en de communicatie met klanten. Verder kun je je producten veilig en met zekerheid bestellen bij Vertellis. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de website optimaal beveiligd is.

Klantenservice en klachten

Op de website van Vertellis vind je tal van veelvoorkomende vragen en antwoorden. Daarnaast kun je bij vragen en opmerkingen per e-mail contact opnemen met het bedrijf. Heb je een klacht of ben je ontevreden over het bedrijf? Dan heb je altijd 14 dagen de tijd om het ongebruikte artikel te retourneren. Is het product beschadigd bij je aangekomen? Ook dan kun je binnen 14 dagen laten weten of je het product retour wil sturen of wil laten vervangen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al bekend met de producten van Vertellis? Het is voor andere kopers erg waardevol om te lezen wat jouw ervaringen en bevindingen zijn, zowel als ze positief als negatief zijn. Heb je bijvoorbeeld het vragenkaartspel gespeeld met je familie of vrienden of gebruik je een van de mindfulness tools? Laat weten hoe het je bevallen is en inspireer ook andere kopers met jouw verhalen. Zo krijgen potentiële klanten een compleet en volledig beeld van Vertellis.

Reviews over Vertellis

Gerelateerde bedrijven

Tastypresent logo
Tastypresent
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over vertellis.nl

Het bedrijf Vertellis is geverifieerd door ons. De webshop vertellis.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vertellis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vertellis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Vertellis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van vertellis.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vertellis.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk spel

Erg leuk spel dat leidt tot gesprekken die ik anders normaal nooit zou hebben met mijn familie. Het bestellen ging erg makkelijk en de levering was ook vrij snel. Ook erg fijn dat er gratis verzending op zit.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 01-07-2021
Geschreven door: Dirk K.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vertellis


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tastypresent logo
Tastypresent
2 beoordelingen
9
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vertellis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vertellis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vertellis actief?

Vertellis is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vertellis reviews? Dan kun je naar de website van Vertellis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie