Verno logo

Verno reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Verno reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2004
Verno logo
Website
verno.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Verno

Lijsten en spiegels koop je bij de webshop Verno. Deze gespecialiseerde webshop heeft een uniek aanbod en biedt klanten unieke services online en thuis. Lees gauw wat de ervaringen van hun klanten zijn en lees hier meer over Verno en de reviews.

Over Verno

Verno specialiseert zich in de verkoopt van lijsten voor kunstwerken en spiegels. Zij hebben een riant aanbod met meer dan 200 spiegels en lijsten. Dit maakt Verno tot de grootste verkoper van dit segment in Nederland. Verno produceert de lijsten ook gewoon in Nederland en zo kies je altijd voor echte Hollandse kwaliteit. Naast het standaard aanbod, verkoopt Verno ook kunstwerken inclusief lijst. Het aanbod van de kunstwerken varieert van fotografiekunst tot schilderkunst en komt binnen een betaalbaar budget van €50,- tot €500,-.

Heb je zelf een mooi kunstwerk gekocht, maar mist het nog een lijst? Verno komt bij jou thuis langs om advies te geven en jouw kunstwerk te voorzien van een passende lijst. Deze service kun je online op Verno.com aanvragen en is geheel vrijblijvend.

Waarom kiezen voor Verno

Verno heeft simpelweg het grootste aanbod en biedt het meeste op het gebied van persoonlijke service. Dit maakt Verno dan ook tot een ontzettend populaire webshop. Weet jij niet goed welke spiegel goed staat in de badkamer of heb je een lijst nodig voor een nieuw kunstwerk? Dan heb je bij Verno altijd genoeg keuze.

Verno biedt zowel spiegels en lijsten tegen exclusieve prijzen aan, als zeer betaalbare opties. Voor ieders budget is er dus iets te vinden bij deze webshop. Wil je extra voordeel bij de aanschaf van een nieuwe spiegel? Houd dan het sale segment van Verno in de gaten. Hier kun je altijd fikse kortingen tegenkomen. Ook heeft Verno met regelmaat leuke acties online staan. Zo is het dus eenvoudig om voordelig iets te vinden in de webshop van Verno.

Bij Verno kies je voor kwaliteit en worden de lijsten in Nederland gemaakt. Dit vakmanschap zie je terug in het resultaat en je bent zo ook altijd verzekerd van een lokaal en eerlijk product. Wanneer je een lijst op maat laat maken, heb je deze unieke lijst al snel in huis. Verno hanteert hiervoor namelijk een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Natuurlijk wordt je hier per mail verder van op de hoogte gehouden door Verno.

Is Verno betrouwbaar?

Wanneer je een kunstwerk bij Verno koopt, ben je altijd verzekerd van een aankoop van echte kunst. Verno levert namelijk altijd een certificaat van authenticiteit bij de aankoop van hun kunstwerken. Ook hun Nederlandse productie van lijsten maakt Verno extra betrouwbaar. De webshop van Verno is zelfs in het bezit van veiligheidskeurmerken en maakt gebruik van extra veilige verbindingen tijdens het betalen.

Betalen kan dan ook erg eenvoudig bij Verno. Kies zelf een betaalmethode en je bent verzekerd van een veilige transactie. Kies bijvoorbeeld voor de veiligste weg en betaal simpelweg met Ideal. Zo kun je via jouw eigen bankverbinding betalen. Ook kun je afrekenen met creditcard en is het een optie om te betalen met Ideal. Voor grote aankopen of een grote oplage is het mogelijk om persoonlijk een offerte aan te vragen bij Verno.

Klantenservice en klachten

Verno biedt veel informatie online aan. Toch kun je met een specifieke vraag zitten, waar je online geen antwoord op kunt krijgen. Dit is niet erg, want je kunt dan gewoon de klantenservice bellen of mailen. Zij helpen je altijd persoonlijk met het maken van een afspraak aan huis of het beantwoorden van jouw dringende vragen over een aankoop.

Voor, tijdens en na het bestellen staat Verno voor je klaar. Ben je uiteindelijk niet tevreden over de lijst of heb je een klacht over jouw kunstwerk? Dit kan je altijd melden bij de Verno klantenservice. Een klantenservicemedewerker gaat dan gelijk voor je aan de slag en zal jouw klacht analyseren. Er zal altijd direct worden gezocht naar een geschikte compensatie of oplossing van de klacht in kwestie. Je kunt hierbij op de professionaliteit van Verno rekenen.

Wil jij ook beoordelen?

Hangt er kunst van Verno bij jou in huis? Of heb je hier een spiegel of lijst gekocht? Laat het weten en schrijf hier een review. Je kunt jouw aankoop beoordelen, maar kunt ook een beoordeling over Verno hier achterlaten. Deel jouw ervaringen en schep een beter algemeen beeld van Verno voor nieuwe klanten.

Reviews over Verno
Gerelateerde bedrijven
Sixt logo
Sixt
29 beoordelingen
4,7
Grover logo
Grover
22 beoordelingen
5,9
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Verno

Verno is geverifieerd door ons expert team. De webshop Verno bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Verno lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Verno. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van verno.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van verno.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige lijst.

Prachtige lijst, goed verpakt, duidelijke site. Absoluut waar voor je geld!

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marion B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Professioneel en gemakkelijk

Het hele team van verno was zo professioneel en gemakkelijk om mee te werken. We hebben verno ingehuurd om een frame te maken. Het leverde uitstekend werk en maakte het proces volledig pijnloos. Bedankt!

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luke V.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verno
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sixt logo
Sixt
29 beoordelingen
4,7
Grover logo
Grover
22 beoordelingen
5,9
Snowrental logo
Snowrental
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verno een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Verno. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verno actief?

Verno is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Verno reviews? Dan kun je naar de website van Verno gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie