Vakantieinsardinie logo

Vakantieinsardinie reviews, ervaringen en beoordelingen

Vakantieinsardinie reviews, ervaringen en beoordelingen
1995
Vakantieinsardinie logo
Website
Vakantieinsardinie
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Vakantieinsardinie

Het is heerlijk om af en toe even op vakantie te gaan. Fijn even ontspannen en bijkomen van alle dagelijkse stress. Het liefst heb je dan waarschijnlijk mooi weer. Op Vakantieinsardinie vind je heel wat accommodaties om te huren. De kans op mooi weer is redelijk groot. Hoe zit het echter met de appartementen en vakantiehuizen? Is deze website überhaupt wel betrouwbaar en hoe werkt het boeken en bijvoorbeeld het betalen van de vakantie? Dit zijn legitieme vragen voor iemand die eens rondkijkt bij Vakantieinsardinie. Heb je nooit eerder bij een aanbieder geboekt, dan weet je gewoonweg niet wat je kunt verwachten. Daarom lees je hier reviews en ervaringen. We hebben ze handig voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je een goed beeld van deze organisatie en kun je een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet je volgende vakantie te boeken.

Over Vakantieinsardinie

Vakantieinsardinie is de website van Tritt – Case in Sardegna. Dit is een aanbieder van vakantie accommodaties in Sardinië. Het voordeel van deze organisatie is dat ze een ruim aanbod hebben. Er zit eigenlijk voor iedereen wel iets tussen dat past. Of je nu rondkijkt voor een vrijstaande villa met een eigen zwembad, een residence, een appartement, een groepslocatie, een hotel of agriturismo locaties, het is allemaal te vinden. Vakantieinsardinie wordt in Nederland wel geroemd als de specialist voor Sardinië. Op de website zie je dat er veel aandacht is voor beleving. Je kunt hier dan ook niet alleen een appartement of villa huren, maar tevens informatie opdoen over je vakantie op Sardinië. Over de verschillende provincies met hun eigen wetenswaardigheden en ook over activiteiten die je kunt ondernemen. Je leest bijvoorbeeld meer over fietsen, wandelen, hiken of mountainbiken op Sardinië.

Waarom kiezen voor Vakantieinsardinie

Een vakantie bij Vakantieinsardinie boeken kent meerdere voordelen. Allereerst dan het ruime aanbod. Daarnaast zijn alle accommodaties door de medewerkers van Vakantieinsardinie persoonlijk bezocht. Deze medewerkers wonen permanent in Sardinië. Verder heb je te maken met de echte Sardinië specialist en kom je dus automatisch op de mooiste en meest unieke plekjes terecht. Je kunt persoonlijk advies krijgen, zodat je precies die vakantie boekt die voldoet aan jouw wensen. Vervolgens zijn er geen verborgen kosten, maar heb je te maken met transparante prijzen. Ook hanteert deze aanbieder een laagste prijs garantie. Tenslotte werkt het boekingsproces via de site heel eenvoudig. Het afwikkelen van je reservering verloopt helemaal automatisch. De beschikbaarheid van de specifieke accommodaties wordt realtime bijgehouden. Zo heb je nauwelijks kans op een teleurstelling omdat je droomplekje net door iemand anders werd geboekt. Tenslotte onderscheidt Vakantieinsardinie zich van andere aanbieders. Er is geen enkele organisatie te vinden die zo gespecialiseerd is in het aanbieden van vakantiewoningen in Sardinië. Het is tijdens het boeken van een accommodatie belangrijk om op de sterren te letten. Die zijn namelijk niet zonder reden gegeven. Ze zeggen veel over de vakantiewoning, de inrichting, maar ook over de locatie.

Is Vakantieinsardinie betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Vakantieinsardinie hoef je jezelf niet onzeker te voelen. Je leest hele positieve recensies van eerdere gasten. Er zijn al vele honderden reviews geschreven. Deze organisatie is dus zeker te vertrouwen. Op de verschillende kanalen van de Sociale Media kun je bovendien ook nog veel lezen over deze aanbieder. Uiteraard heeft er heel af en toe iemand een klacht of een negatieve beoordeling, maar dat is niets om je zorgen om te maken. Verder is Vakantieinsardinie aangesloten bij de SGR en de VvKR. Je loopt dus geen enkel risico als je via dit bedrijf een vakantie boekt.

Klantenservice en klachten

Vakantieinsardinie kiest voor korte lijnen. Er is altijd persoonlijk advies van een specialist mogelijk. Een goede klantenservice betekent vooral dat een bedrijf goed bereikbaar is. Dat is bij deze organisatie zeker het geval. Je vindt meteen op de homepagina van de website een telefoonnummer en een e-mailadres. Verder is het zo dat er op berichtjes via de Sociale Media altijd snel een reactie wordt geplaatst. Er is een duidelijk reglement wat klachten betreft, dus je mag erop vertrouwen dat deze op een goede manier worden afgehandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al enige ervaring met VakantieinSardinie? Heb je een keer een huis geboekt via deze website? Wil je ervaringen delen over de ervaren kwaliteit? Heb je een keer een klacht gehad en wil je weten hoe dat is afgehandeld? Laat door jouw review aan anderen weten wat jij van Vakantieinsardinie vindt.

Reviews over Vakantieinsardinie
Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
136 beoordelingen
5,4
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vakantieinsardinie

Het bedrijf Vakantieinsardinie is geverifieerd door ons. De webshop Vakantieinsardinie is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vakantieinsardinie is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vakantieinsardinie maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Vakantieinsardinie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Vakantieinsardinie te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig uitzicht

Geweldig uitzicht, het personeel begroette ons graag met champagne, wat geweldig was en erg behulpzaam met vragen over de locatie. Kamer was geweldig, ruim en comfortabel.

Geplaatst op: 23-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa G.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vakantieinsardinie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
136 beoordelingen
5,4
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vakantieinsardinie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vakantieinsardinie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vakantieinsardinie actief?

Vakantieinsardinie is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie , excursiereizen , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vakantieinsardinie reviews? Dan kun je naar de website van Vakantieinsardinie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie