Vacances Directes logo

Vacances Directes reviews, ervaringen en beoordelingen

Vacances Directes reviews, ervaringen en beoordelingen
1425
Vacances Directes logo
Website
Vacances Directes
Categorie
Vakantie & reizen

Ervaringen Vacances Directes

Met meer dan 190 campings in Spanje, Frankrijk en Italië is Vacances Directes de ideale website om een camping vakantie te boeken. Toch twijfel je even bij het maken van een boeking. Je hebt misschien nog nooit van de website gehoord en je vraagt jezelf af of de website wel zo veilig is? Wij verzamelen de Vacances Directes ervaringen klanten online op onze website. Je weet zo precies of het bedrijf zijn beloftes waarmaakt en je een topvakantie tegemoet gaat! Heb je uiteindelijk geboekt? Laat dan ook jouw ervaring achter op onze website om andere verder te helpen.

Over Vacances Directes

Vacances Directes is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het verhuren van stacaravans op verschillende campings in Frankrijk, Spanje en Italië. De stacaravans staan bekend om een hoog comfort gehalte op een luxe camping. De bestemmingen zijn jaarlijks zorgvuldig geselecteerd zodat er alleen hoge kwaliteit campings worden opgenomen. Aan de hand van de ervaringen kan je absoluut een topvakantie verwachten als je bij Vacances Directes gaat boeken.

Kampeerplaats boeken

Vacances Directes is natuurlijk de expert voor het boeken van een stacaravan. Naast luxe stacaravans is het ook mogelijk om alleen een kampeerplaats te boeken. Dit kan rechtstreeks aan een meer of aan de zee. Uniek bij deze reisorganisatie is dat je vooraf kan aangeven waar je wil staan. Misschien wil je een plekje in de schaduw van bomen of toch een open plek. Volgens de ervaringen kan je heel eenvoudig je kampeerplaats boeken via de website van Vacances Directes.

Boek een tent.

Geen zin om op de locatie zelf een tent te gaan opzetten? Vacances Directes heeft een kleine selectie met campings waarbij een volledige tent al voor je klaarstaat. De tent is ingericht en voorzien van slaapkamers en een keuken. In verschillende landen is het mogelijk om deze luxe tent al voor je klaar te zetten. Je bent hier echt één met de natuur zoals je het graag wilt zien met kamperen. De ervaringen met Vacances Directes zijn hierover absoluut positief. Uiteraard horen we ook graag jouw ervaring als je thuiskomt van een heerlijke kampeervakantie in een kant en klare tent!
Gerelateerde bedrijven
Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Voetbalreizen.com logo
Voetbalreizen.com
2 beoordelingen
9,5
AlpenReizen logo
AlpenReizen
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vacances Directes

Het bedrijf Vacances Directes is geverifieerd door ons. De webshop Vacances Directes is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vacances Directes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vacances Directes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Vacances Directes is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Vacances Directes te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heerlijke camping

Wij zitten nu een paar dagen op de camping en wat is het een heerlijke camping :)

Geplaatst op: 02-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vacances Directes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Voetbalreizen.com logo
Voetbalreizen.com
2 beoordelingen
9,5
AlpenReizen logo
AlpenReizen
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vacances Directes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vacances Directes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vacances Directes actief?

Vacances Directes is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vacances Directes reviews? Dan kun je naar de website van Vacances Directes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie