Tina logo

Tina reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tina reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2330
Tina logo
Website
tina.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Tina

Zoek jij nog een leuk meidenblad voor jouw kinderen? Lees dan gauw verder over het bekende weekblad Tina. Hier lees je meer over dit leuke magazine en lees je zelfs de ervaringen van abonnees in de reviews.

Over Tina

Tina is een magazine speciaal voor jonge meiden tussen de 8 en 12 jaar. Dit blad komt wekelijks uit en bestaat al weer heel wat jaartjes. De magazines staan gevuld met tips, leuke artikelen voor meiden, DIY's en natuurlijk de bekende Tina strips.

Tina is vandaag de dag veel meer dan slechts een magazine. Je kunt online op Tina.nl ook leuke artikelen, spelletjes en nog veel meer vinden. Een groot deel hiervan is gratis toegankelijk, maar voor sommige artikelen of functies is ook een abonnement nodig. Dit kun je afsluiten in combinatie met het abonnement op het weekblad van de Tina. Daarnaast heeft Tina een eigen award. De Tina awards worden jaarlijks uitgereikt op het speciale evenement van de Tina.

Waarom kiezen voor Tina

Bij het Tina weekblad kies je zelf jouw abonnement. Je hebt meerdere keuzes en kunt zo het beste abonnement voor jou kiezen. Je ontvangt Tina sowieso wekelijks, maar kies je voor een uitgebreider abonnement, dan ontvang je zelfs een paar leuke Tina boeken erbij.

Koop je een abonnement op de Tina voor jezelf of wil je iemand anders verrassen met dit leuke weekblad? Een abonnement op de Tina is natuurlijk ook een perfect cadeau. Je kunt eenvoudig voor een ander een abonnement afsluiten. Je kiest simpelweg een ander bezorgadres tijdens het bestellen. Zo kun je jouw nichtje bijvoorbeeld verrassen met een abonnement op de Tina.

Weet je niet zeker of de Tina iets is voor jou, jouw dochters of als cadeau? Je zit gelukkig nooit vast aan jouw abonnement. Wil je het abonnement opzeggen? Dat kan wanneer je maar wilt. Tina is iedere maand opzegbaar. Heb je genoeg weekbladen gehad of wil je gewoon weer eens iets anders? Dan kun je de Tina heel eenvoudig online opzeggen. Zo zit je dus nergens aan vast.

Is Tina betrouwbaar?

De Tina is wellicht het meest bekende magazine voor jonge meiden. Dit magazine wordt al jarenlang geproduceerd en is vandaag de dag veel meer dan slechts een weekblad. In combinatie met de events en awards weet je dus zeker dat je te maken hebt met een echte en betrouwbare verstrekker van magazines.

Het is eenvoudig om een abonnement aan te vragen online en te betalen. Dit kan altijd veilig en op een heel eenvoudige manier. Tina werkt namelijk op basis van automatische incasso's. Je vult jouw bankrekening in bij het aanvragen van een abonnement en iedere maand worden de abonnementskosten van de Tina automatisch afgeschreven.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over dit weekblad of heb je een vraag over een specifieke jaargang of artikel? De Tina klantenservice is er zowel voor de kinderen, als voor de ouders. Je kunt de Tina altijd bellen met vragen of wanneer je meer wilt weten over jouw abonnement. Wil je jouw abonnement opzeggen en dit lukt niet of heb je jouw magazine al een tijdje niet ontvangen? Zorg er dan voor dat je direct contact zoekt met Tina voor hulp

Je kunt de Tina klantenservice zowel bellen, als mailen. Dit kan ook wanneer je een klacht hebt over het magazine, de levering, de inhoud of jouw abonnement. Laat jouw klacht achter bij de klantenservice en het Tina team kan voor jou op zoek naar een goede oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij ook al jaren lid van de Tina of hebben jouw kinderen altijd een abonnement gehad op dit weekblad? Vertel dan meer over jouw ervaringen met Tina in een review. Wat kun je vertellen over de inhoud van dit magazine en zou je de Tina aanraden aan andere kinderen/ouders. Geef hier een beoordeling over het weekblad en laat weten wat eventueel beter of anders kan. Dit is belangrijk voor nieuwe of potentiële abonnees van Tina. Zou je dit weekblad in zijn geheel aanraden aan andere meiden van 8 tot 12 jaar? Laat het weten in jouw persoonlijke review over de Tina.

Reviews over Tina

Gerelateerde bedrijven

DVHN logo
DVHN
1 beoordeling
10
FrieschDagblad logo
FrieschDagblad
1 beoordeling
10
LC logo
LC
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tina

Het bedrijf Tina is geverifieerd door ons. De webshop tina.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tina is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tina maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tina.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van tina.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tina.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuk

Toen ik jong was, was ik altijd lid van het Tina magazine en het was altijd super leuk. Elke zaterdag ochtend zat ik te wachten tot dat deze werdt bezorgd. Meestal las ik hem ook in een keer helemaal uit. Het was altijd vermakelijk om door te bladeren.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suze B.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tina


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DVHN logo
DVHN
1 beoordeling
10
FrieschDagblad logo
FrieschDagblad
1 beoordeling
10
LC logo
LC
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tina een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tina. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tina actief?

Tina is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tina reviews? Dan kun je naar de website van Tina gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie