Thuisbezorgd.nl logo

Thuisbezorgd.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

28 beoordelingen • 4,9
Thuisbezorgd.nl logo
Thuisbezorgd.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
28 beoordelingen • 4,9
Beoordeling
28 beoordelingen
4,9
5 sterren
29%
4 sterren
4%
3 sterren
7%
2 sterren
4%
1 ster
57%
Bestelproces
4,9
Service
4,9
Prijs
4,9
Levering
4,9

Gerelateerde bedrijven

PapaJohn's logo PapaJohn's
0 beoordelingen
10
BestelTaart.nl logo BestelTaart.nl
0 beoordelingen
10
Body & Fit logo Body & Fit
0 beoordelingen
10

Thuisbezorgd.nl ervaringen

Heb jij trek in iets lekker, maar wil je niet de deur uit? Via Thuisbezorgd.nl kan je gemakkelijk je eten bestellen bij jou in de buurt. Wil jij eerst weten of Thuisbezorgd wel te vertrouwen is of heb jij Thuisbezorgd.nl ervaringen? Lees of schrijf dan hieronder je Thuisbezorgd.nl ervaringen.

Over Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd is onderdeel van takeaway.com en is sinds 2000 uitegegroeid tot marktleider als het aankomt op online eten bestellen. Met inmiddels meer dan 600.000 bestellingen per maand staan zij voor een groot deel van de online bestellingen. Het bedrijf werkt dan ook samen met grote bedrijven als Domino's, New York Pizza, Spare Rib Express, Coca-Cola en Ben & Jerry's. Alles is dan ook wel te bestellen via Thuisbezord.nl. Of je nou opzoek bent naar pizza, chinees, sushi, spareribs, ijs of drinken eigenlijk alles wat je kan bedenken op eet & drink gebied biedt Thuisbezorgd.nl aan!

Eten bestellen doe je ook echt via Thuisbezord.nl

Als je eten wilt bestellen dan doe je dit ook echt via Thuisbezorgd.nl. Via een geavenceerde menukaart kan je gemakkelijk je bestelling doorgeven en kan je eigenlijk met alle betaalmethodes betalen. Hierdoor heb jij dus ook echt alleen met Thuisbezorgd te maken en komt alleen het bedrijf waarvan je het eten besteld het aan de deur brengen. Zodra de bestelling is gedaan, kan je de bestelling gemakkelijk volgen via de website van Thuisbezorgd.nl. Zo kan je zien wanneer je bestelling bereid word, wanneer de bestelling word ingepakt, wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de bestelling voor je deur is. Zo kan je precies zien hoelang het nog duurt voordat je bestelling er is en weet je dus wanneer je klaar moet staan.

Thuisbezorgd ervaringen delen met andere

We beginnen steeds meer aan de online wereld met zijn alle te wennen. Toch blijven nieuwe initiatieven als Thuisbezorgd.nl een beetje een grijs gebied voor vele mensen. Ervaringen, reviews en beoordelingen kunnen dus voor veel mensen erg handig zijn om eens door te nemen voordat je in zee gaat met Thuisbezorgd.nl. Heb jij thuisbezorgd ervaringen en wil jij deze delen? Schrijf hieronder dan je Thuisbezord.nl ervaringen en help andere met jou Thuisbezorgd.nl ervaringen!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

profielfoto van Ivar
Ivar
19-01-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Pizza besteld en snelle levering, met verse producten bereid

Pizza besteld, snel geleverd, verse producten, geleverd wat gevraagd, en hetgene wat extra was ook zo uitgevoerd!

profielfoto van Nino V.
Nino V.
04-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lekker lamsshoarma bij Morgana in Krommenie

Eten was lekker warm en smaak heerlijk, bezorgen was super snel, ik ga weer bij Morgana eten bestellen.

profielfoto van Klant
Klant
13-02-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bistro Vlissingen

Het eten is om van te genieten het smaakt absoluut heerlijk meest belangrijke de bezorger was super snel en vriendelijk
Ik ben blij en absoluut te vrede met bistro top

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Lale eetcafe

Perfect

profielfoto van Geert
Geert
05-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Chinees in purmerend was heerlijk

Heerlijk eten besteld bij de chinees in Purmerend. Vind het ideaal als ik thuiskom dat ik even kan bestellen en kan bijhouden hoelang alles nog duurt. Helemaal super.

profielfoto van Anexsala
Anexsala
13-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snackbar de Traay

Net eten besteld bij Snackbar de Traay in Driebergrn via thuisbezorgd.nl en de bezorger stond binnen 10 min op de stoep, goede service, daarnaast is het eten ook van goede kwaliteit en hele vriendelijke mensen die mij te woord staan.
Volgende keer bestel ik zet weer!!Bedankt en tot ziens

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon geweldig

Website is top, keuze is reuze en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Leveringen zijn optijd en je moet gewoon heel goed kijken naar de ervaringen voor je gaat bestellen. Zo zit je altijd goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk voor de vrijdagavond!

Ik en me vriendin bestellen eigenlijk elke vrijdagavond wel wat te eten via Thuisbezord.nl en ik kan niet anders zeggen dan dat dat prima bevalt. Je kan gemakkelijk je bestelling plaatsen en vervolgens volgen hoelang alles nog duurt. Zo kan je gewoon lekker je ding doen zonder dat je hoeft te wachten op de bezorger. Ik stap meestal even snel onder de douche en als ik de waarschuwing krijg dat de bezorger onderweg is dan heb ik nog tijd voldoende om me om te kleden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super simpel, lekker makkelijk

Echt een uitkomst! Alle restaurants in de buurt op 1 site, en bestellen is gemakkelijk. Als je zin hebt in Chinees dan kan je zo 10 restaurants even vergelijken en kijken of er een goede dagaanbieding tussen zit of iets anders lekkers.

Zondag is het vaste prik en verwennen we de familie altijd op chinees of een goed bord friet met frikadel.

Service is top en tot nu toe altijd goed gegaan. Wel even altijd opletten dat als je drinken besteld de bezorgers dit wel eens kunnen vergeten!

profielfoto van M. D.
M. D.
01-03-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
I Love Sushi - Nijmegen | Steeds hogere bezorgkosten om Thuisbezorgd Fee te compenseren.

Bellen met “ I Love Sushi “ in Nijmegen. Gebruiken jullie veel Mayonaise? Nee mijnheer, wij maken ook alkes vers. Moet ik via thuisbezorgd bestellen of telefonisch. Telefonisch. Oké dan, maar hoelang duurt het dan? Is nu niet druk. We gaan nu vers maken en bezorgen binnen 45 minuten. - Bezorgkosten? Jawel.. € 2,50 (Huh..? Ik woon op minde dan 7 minuten van jullie vandaan). Duidelijk bewijs van doorbelasting, afdracht commissie aan thuisbezorgd.nl. Enfin, na 1 uur 15 minuten gebeld. Waar blijft mijn bestelling? Ja mijnheer is nu heel druk, gaan het nu maken. Huh? Het zou er al moeten zijn! Wanneer komt het nu dan? Weten we niet.. Is nu heel druk.

Dit is schering en inslag bij echt vele bestellingen in diverse plaatsen alwaar ik mijn bestellingen heb geplaatst. De Sushi-Mayonaise komt je je oren uit en is een variant op de Chinese machtspositie. Spare-Ribs zijn slechter en slechter aan het worden, de echte Italiaan is bijna volledig uit de bestellijsten verdwenen, wat overblijft zijn vette happen, WokTOGo, KFC’s, Snackpaleizen, Vervreemde Grieken en Magnetron Tapas eenheidsworst, Hamburger specialisten (rete duur).. Nee ik ben er klaar mee.

Remedie? Zelf halen! Bij lokale restaurateurs - Niet vooraf bellen.. - Weggaan als afhalen teveel moeite is. Maar in ieder geval niet meebetalen aan verloedering en uitbuiting van consument en een lekkere met zorg klaargemaakte verse makkelijke maaltijd thuis.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levertijden niet betrouwbaar, website is goed

Ten eerste wil ik zeggen dat ik een trouwe besteller ben op Thuisbezorgd.nl, en dat wil zeggen dat ik dus wel tevreden ben. Echter als ik aangeef op welk moment ik het geleverd wil hebben dan komt men vaak de afspraak niet na. Blijkbaar is de gewenste levertijd een suggestie en wordt hier maar weinig rekening mee gehouden. Dit geef ik ook wel aan in mijn reviews maar vanuit Thuisbezorgd zou je toch ook een bepaald beleid verwachten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-06-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ideal betaling loopt niet door

Dit is nu de tweede keer dat de ideal betaling niet doorloopt terwijl het wel van de rekening af is. Na de betaling kom je terug op de website en daar blijft het dan meer dan een half uur draaien met bestelling afronden.
Nu weer een klacht gedaan. Vorige keer zou ik mijn betaling terug krijgen en een kortingscode. Betaling nooit terug gehad en de kortingscode werkte ook niet.
Zal nu weer naar mijn centen kunnen fluiten. Laatste keer dat ik besteld heb via deze website

profielfoto van Versleijen
Versleijen
27-02-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onjuiste bezorging en tijd. Geen gehoor bij restaurant

Slechter dan slecht voor de tweede keer en nu de laatste keer eten besteld. De tijd klopt niet. En t eten klopt niet. En als je belt nemen ze niet op! Kon mm geld aan niemand terug vragen waardeloos

profielfoto van Marije
Marije
21-11-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld

Vanavond 2.15 uur op onze bestelling moeten wachten, 2 maal bellen tussendoor hielp niet.
Bij uiteindelijke bezorging waren de loempia’s koud. Kwaliteit sushi prima, helaas niet voor herhaling vatbaar!

profielfoto van Martine
Martine
26-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Betalen, niks ontvangen. Klantenservice reageert niet

Eten besteld. Nooit ontvangen.
Geen reacties op mail die je naar de klantenservice stuurt. Wacht nu al drie dagen.
Zeer onbetrouwbaar voor mij. En zeer onbeleefd dat je geen enkele reactie krijgt.

profielfoto van Edwin
Edwin
02-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Extreem slechte klantenservice

De klantenservice gebruikt het bekende ‘van het kastje naar de muur’ en flink liegen beleid.

Elk nieuw nummer waar ik mee bel word geblokkeerd na 1 keer en krijg je na de 2e keer bellen, te horen: ‘Alle lijnen zijn overbezet’.

Email reageren ze ook niet op ondanks dat ze verzoeken via mail te reageren.

profielfoto van Vince
Vince
21-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
terrible customer service!!

2,5 hours before I got my complete order and no proper compensation!

Reading through the reviews I see that my experience is one many already had. The restaurant where I ordered forgot to send my rice so I called them straight away to get it delivered. After all it took thuisbezorgd another 1,5 hours to get it to me. After trying to get compensation, they tried to deny any responsibility. Then I would get 10% discount on my next purchase, but obviously I'd have to order though them again, so that they still make money out of it.

The meal was ruined because the meat that had arrived already was sitting there for ages and lost all its quality. Even the seven fifty voucher (again for spending on thuisbezorgd) doesn't make up for it. Especially when they try to get away with minimal compensation and denial of responsibility. Very indecent company policy!

profielfoto van Tobias
Tobias
31-03-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wel betaald, bestelling nooit bezorgd.

Wel betaald, bestelling nooit bezorgd. Restaurant gebeld. Die verwijst mij naar Thuisbezorgd. Thuisbezorgd alleen via de mail te bereiken, meerdere keren gemaild, nooit een reactie gehad.

profielfoto van Stef
Stef
16-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Te veel invloed en duurder…

Xxxx

profielfoto van Michel
Michel
13-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
opgelicht en thuisbezorgd.nl doet niks

bestel liever bij het restuarant zelf

als je een conflict hebt met het bestelrestuarant word altijd de kant van het restuarant gekozen

en de medewerkers doen niks om het op te lossen voor je

als je direct bij het restuarant besteld is dat bijna altijd goedkoper

profielfoto van Emelie
Emelie
06-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Laconiek

Thuisbezorgd belt, 30 minuten na de bestelling, dat restaurant mogelijk gesloten is en dat bestelling niet bezorgd zal worden. geld zal binnen 10 werkdagen(!) teruggestort worden. Er wordt geen alternatief geboden of enige andere compensatie. Volgens thuisbezorgd moest ik dan maar een klacht bij het restaurant in dienen. Ik vind deze laconieke houding bizar aangezien ik een overeenkomst thuisbezorgd.nl heb en niet met het betreffende restaurant.

Zelfs een alternatief bedenken is voor dit bedrijf te ingewikkeld... nu moet ik 2x betalen en maar hopen dat de volgende bestelling wel goed komt?!

profielfoto van Gonny S.
Gonny S.
22-04-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer teleurgesteld

Het nog een keer geprobeerd om via thuisbezorgd.nl te bestellen bij Fricoenda in Brunssum. Weer heeeeeeel lang moeten wachten. Deze keer overtrof het alles, twee uur moeten wachten. Nu is het genoeg geweest. We bestellen gewoon niet meer op welke manier dan ook. En gaan het of zelf halen, maken of ergens eten. Dit was de tweede keer dat het ons bij hetzelfde bedrijf gebeurde. Ook bij een andere firma hebben we strubbelingen gehad. Dan maar eens eenieder die hier leest hierover informeren. Met dank aan Fricoenda, voor de lauwe frites en het lange wachten. En dat thuisbezorgdnl. zo goed waakt over haar klanten...................pfffffffffffffffff

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Maakt niet uit waar je besteld, altijd 2 uur wachten op je eten. Schandalig

ik ben normaal niet van de klachten indienen maar ik ben er nu wel erg klaar mee. We leven in 2017 waar alles kan, maar eten op tijd bezorgen is nog al een probleem. Het maakt niet uit waar ik eten bestel, het is altijd langer dan ander half uur wachten. Vandaag om 18:14 bestelling geplaatst, het is nu 19:50 en heb mijn eten nog steeds niet. Ondertussen is de honger weg, ik vind het echt te belachelijk voor woorden. Als je eten dan een keer wordt bezorgd, is het ocherm koud. Conclusie, je kan beter zelf nog op je gemak boodschappen doen en je eten zelf maken. Zelfs dan ben je binnen ander half uur klaar en vaak is het nog lekkerder ook.

profielfoto van Funda
Funda
16-09-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Subway Teilingerstraat 83B

NOOIT meer bij deze Subway broodjes bestellen. Elke keer gaat er iets niet goed met de bestelling.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Grieks at home nooit meer!!!!!

Vorige keer besteld bij Grieks at home (Utrecht) -> kreeg geen bevestiging. Na een half uur gebeld -> niets doorgekregen.

Keer daarvoor besteld bij Grieks at home (Utrecht) -> na 1,5 uur eindelijk bezorgd. Geklaagd met als resultaat dat wij nu niet meer kunnen bestellen bij Grieks at home (via Thuisbezorgd).

Kan om Thuisbezorgd.nl geen recessie geven. Link doet het niet!

profielfoto van Johan
Johan
20-01-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
BESTELLING MR KEBAB EINDHOVEN.

Ik heb een broodje durum kip besteld.
En vervolgens komt jou bezorger aan met een broodje gezond.
Er zat namelijk meer sla en groente in als KIP!
Knoflook en sambal als ik het aangeef bij de bestelling verwacht ik dat het er in zit.
En over het erin zitten gesproken als ik op de site niet aangeef om groente er in te hebben verwacht ik dat het er niet inzit zolang ik dat niet aangeef.
De bezorger was vriendelijk en netjes.

ZOU U ZO VRIENDELIJK WILLEN ZIJN OM OP DE SITE AAN TE PASSEN VOOR HET VRAGEN GROENTE ERIN JA OF NEE?
VERDER REST WAS HET VLEES EN HET DEEG LEKKER, ALLEEN JAMMER VAN HET VELEN SALADE DAT ER IN ZAT.
HOPELIJK DOE JE ER IETS AAN

profielfoto van Heerbeek
Heerbeek
01-07-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Welke service?

Bestelling geplaatst bij een swarma tent, Bestelling geweigerd.
Tweede keer, lukte het wel. Maar na anderhalf uur swarma tent maar gebelt en ze hadden niks door gekregen.
Zelf maar telefonisch Bestelling maakt.

thuisbezorgt bezorgt hier heel weinig.

profielfoto van Dani
Dani
08-06-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Thuisbezorgd is waardeloos

ze nemen geen klachten van klanten ze nemen geen klachten van de restaurant ze zijn gewoon een tussen persoon zonder die verdienen 10 procent van de bestellingen het is toch diefstal

Schrijf een review over Thuisbezorgd.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

PapaJohn's logo PapaJohn's
0 beoordelingen
10
BestelTaart.nl logo BestelTaart.nl
0 beoordelingen
10
Body & Fit logo Body & Fit
0 beoordelingen
10