Thermo-ondergoedwinkel logo

Thermo-ondergoedwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Thermo-ondergoedwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
987
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Thermo-ondergoedwinkel

Ons team van experts heeft Thermo-ondergoedwinkel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Thermo-ondergoedwinkel bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Thermo-ondergoedwinkel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Thermo-ondergoedwinkel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van thermo-ondergoedwinkel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Thermo-ondergoedwinkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BolasUnderwear logo
BolasUnderwear
1 beoordeling
10
Italian Design logo
Italian Design
2 beoordelingen
9,5
Directondergoed.nl logo
Directondergoed.nl
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thermo-ondergoedwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Thermo-ondergoedwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thermo-ondergoedwinkel actief?

Thermo-ondergoedwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Thermo-ondergoedwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Thermo-ondergoedwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie