The Oh Collective logo

The Oh Collective reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
The Oh Collective reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4806
The Oh Collective logo
Website
theohcollective.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen The Oh Collective

The Oh Collective willen onderwerpen die nu nog vaak taboe zijn bespreekbaar maken. Zo kunnen vrouwen van alle leeftijden hun eigen lichaam en seksualiteit beter leren kennen en begrijpen. Als je jezelf goed kent, kun je ook op die manier beter voor jezelf zorgen. Je hebt de keuze uit een afwisselende collectie vibrators, ondergoed en glijmiddel. Wil jij weten wat anderen zeggen over The Oh Collective? Lees de beoordelingen op deze pagina voordat jij jouw bestelling plaatst. Wij maken het je makkelijk door de reviews van The Oh Collective op een rij te zetten.

Over The Oh Collective

Veel meisjes en vrouwen krijgen vanuit huis niet mee hoe ze het beste kunnen omgaan met hun eigen lichaam en intimiteit. Je kunt op je eigen houtje op ontdekkingstocht gaan, maar het is natuurlijk prettig om te weten hoe je het beste met sexualiteit omgaat. De oprichtsters van The Oh Collective, Eden, Diana, Simona en Winxi, vinden dat sexualiteit, intimiteit en zelfliefde extra aandacht verdienen. Door aandacht te krijgen voor onderwerpen die nog te vaak taboe zijn, hoeven anderen niet te denken dat ze alleen staan. De producten zijn ontwikkeld door vrouwen, voor vrouwen.

Waarom kiezen voor The Oh Collective

Bij The Oh Collective heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment seksspeeltjes. De vrouwen achter dit merk willen van intieme wellness iets doodgewoons maken. De vibrators zijn stijlvol vormgegeven en gemaakt van lichaamsveilige materialen. Doordat de vibrators waterbestendig zijn, gebruik je deze ook onder de douche of in bad. De apparaatjes zijn fluisterstil en worden discreet verzonden. Ook de betaling gebeurt discreet, zodat een ander niet direct op jouw bankafschrift kan zien wat je hebt gekocht.

Is The Oh Collective betrouwbaar?

Een uitstekende manier om er achter te komen of je deze webshop kunt vertrouwen, is door reviews van andere klanten te lezen. Op deze pagina lees je op je gemak de beoordelingen over The Oh Collective. Zo ontdek je meer over onder meer de service en de kwaliteit van de producten. The Oh Collective is actief op meerdere social media platformen en heeft duizenden volgers. Alle orders worden binnen 1 werkdag verwerkt en je ontvangt jouw bestelling doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. The Oh Collective heeft ook een eigen podcast, waar intimiteit en andere onderwerpen die soms moeilijk bespreekbaar zijn worden besproken.

Klantenservice en klachten

Je kunt contact opnemen met The Oh Collective via de e-mail. Als je op de contactpagina drukt, opent je e-mail direct. Zo kun je een berichtje sturen. Op de website is er ook een contactformulier dat je in kunt vullen. Een medewerker neemt dan binnenkort contact met je op om je verder te helpen. Je kunt er ook voor kiezen om The Oh Collective via social media aan te spreken als je vragen, opmerkingen of klachten hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij mensen die nog twijfelen helpen met betrouwbare informatie? Laat dan direct jouw review over The Oh Collective achter. Vertel bijvoorbeeld meer over de levertijd. Had je jouw bestelling echt binnen 3 dagen in huis? En heb je nog contact gehad met de klantenservice? Is je vraag of klacht naar wens afgehandeld? Zou je anderen aanraden om online te shoppen bij The Oh Collective? Wat zijn verbeterpunten voor deze webshop of waar zijn ze juist erg goed in? Bedankt dat je de tijd neemt om jouw ervaring met The Oh Collective te delen!

Reviews over The Oh Collective

Gerelateerde bedrijven

Lamor.nl logo
Lamor.nl
2 beoordelingen
9
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
1110 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met The Oh Collective

The Oh Collective is geverifieerd door ons expert team. De webshop The Oh Collective bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is The Oh Collective lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via The Oh Collective. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

The Oh Collective is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van theohcollective.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over The Oh Collective


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lamor.nl logo
Lamor.nl
2 beoordelingen
9
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
1110 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Oh Collective een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over The Oh Collective. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Oh Collective actief?

The Oh Collective is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Oh Collective reviews? Dan kun je naar de website van The Oh Collective gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie