Taxi2airport/nl logo

Taxi2airport/nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Taxi2airport/nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Taxi2airport/nl logo
Website
taxi2airport.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website
Taxi2airport.com biedt een online reserveringssysteem voor ritten van en naar vliegvelden over de hele wereld. Met vele jaren ervaring op het gebied van vervoer, heeft Taxi2airport.com alle expertise in huis om comfortabel en betrouwbaar privévervoer te regelen van nationale en internationale vliegvelden naar plaats van bestemming. Reviews over Taxi2airport/nl

Gerelateerde bedrijven

Contentmods.com logo
Contentmods.com
1 beoordeling
10
Adzuna logo
Adzuna
2 beoordelingen
9
Ikbenbeschikbaar.nl logo
Ikbenbeschikbaar.nl
2 beoordelingen
8,5
6
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Taxi2airport/nl

Het bedrijf Taxi2airport/nl is geverifieerd door ons. De webshop taxi2airport.com is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Taxi2airport/nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Taxi2airport/nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Taxi2airport/nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van taxi2airport.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit weer

Èèn ster om dat dat het minimum is. Anders hadden ze -5 sterren gekregen. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik bij dit bedrijf een saldo heb genomen. Probeer nu al meer dan drie dagen om een rit te boeken vanuit dit saldo. Maar na 4 “klantenservice” medewerkers een mail naar het bedrijf, de toezegging dat de manager “er toch echt mee bezig is” dat mijn melding is doorgezet naar de ontwikkelaars tot op heden na drie dagen en vele uren met de “service” medewerkers nog steeds geen rit vanuit mijn saldo dat ik dus al betaald heb

DOE ER GEEN ZAKEN MEE.

vele loze beloften en geen oplossingen.

Het blijkt dat ze failliet zijn en een doorstart proberen te maken, maa het lijkt er op dat ze met goede reden failliet zijn gegaan.

Had ik dat maar eerder geweten.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: H

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Taxi2airport/nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Contentmods.com logo
Contentmods.com
1 beoordeling
10
Adzuna logo
Adzuna
2 beoordelingen
9
Ikbenbeschikbaar.nl logo
Ikbenbeschikbaar.nl
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taxi2airport/nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Taxi2airport/nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taxi2airport/nl actief?

Taxi2airport/nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) werk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Taxi2airport/nl reviews? Dan kun je naar de website van Taxi2airport/nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie