EasySwitch.nl logo

EasySwitch.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
EasySwitch.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3897
EasySwitch.nl logo
Website
easyswitch.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen EasySwitch.nl

Energie is één van de grootste uitgaveposten voor een gezin of een alleenstaande in het leven. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er elk jaar opnieuw heel wat mensen overstappen van de ene leverancier op de andere. Ben jij van plan om over te stappen? Of wil je gewoon even alle opties bekijken? En heb je geen zin in alle poespas die daarbij komt kijken? Dan is EasySwitch.nl misschien wel jouw oplossing. Maar wat zeggen mensen over EasySwitch.nl? Zijn de reviews positief of negatief? Wat zijn hun beoordelingen? Op deze pagina vind je reviews over EasySwitch.nl terug. Zo maak jij steevast de juiste keuze!

Over EasySwitch.nl

EasySwitch.nl is een website waar je wat jouw situatie ook is de beste energiedeal terug kunt vinden. Het is een website waar je alle energieleveranciers onafhankelijk kunt vergelijken en zo vlotjes tot honderden euro’s op jaarbasis uit kunt sparen. De website werd in 2009 door drie vrienden opgericht met als duidelijke doelstelling: de energiemarkt op zijn kop zetten. Naar het voorbeeld van heel wat Engelse websites waar deze vergelijkers al langer bestonden werd EasySwitch.nl voor de Nederlandse consument opgezet. Service is dan ook de nummer 1 waarde bij EasySwitch.nl. Dat betekent dat je bij het bedrijf een laagsteprijsgarantie krijgt. Vind je eenzelfde product toch elders goedkoper terug? Dan betaalt EasySwitch.nl je het verschil terug. EasySwitch.nl helpt je bovendien niet enkel aan de laagste prijs maar zorgt er ook voor dat de overstap zelf probleemloos verloopt.

Waarom kiezen voor EasySwitch.nl?

Bij EasySwitch.nl kan je dus probleemloos diverse aanbieders en prijzen voor de energiemarkt vergelijken. Daarbij kan je er zeker van zijn dat je een scherp tarief krijgt. De productmanagers van EasySwitch.nl onderhandelen bij diverse aanbieders voor de goedkoopste abonnementen en contracten. Ook kan je met EasySwitch.nl zelfs geld verdienen. Refereer een vriend door als klant voor het bedrijf en je ontvangt 20 euro! De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: energie vergelijken, energieleveranciers, zakelijk, over energie, meer vergelijken en de vriendenlink. Bij krijg je bovendien elk jaar opnieuw een reminder zodat je weer kunt vergelijken en opnieuw de beste deal in de wacht kunt slepen. Ook is er aandacht voor duurzaamheid bij EasySwitch.nl: de contracten die je bij EasySwitch.nl af kunt sluiten zijn gegarandeerd duurzaam.

Is EasySwitch.nl betrouwbaar?

EasySwitch.nl is ondertussen al meer dan tien jaar actief op de markt en bestaat uit een team van meer dan dertig medewerkers. De onderneming werd bovendien al in AD, De Telegraaf en nu.nl beschreven. Er is dus absoluut sprake van een goede reputatie van EasySwitch.nl. Bovendien vind je op de website een eigen klantenservice terug en ook alle nodige bedrijfsinformatie. Of je nu op zoek bent naar het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer of het btw nummer: je vindt het er allemaal terug. Tevens is EasySwitch.nl aangesloten bij het bekende keurmerk Thuiswinkel Waarborg en werd het in het jaar 2018 gelauwerd als website van het jaar. Dat betekent dat EasySwitch.nl voldoet aan alle kwaliteitscriteria van een betrouwbare webshop en dat de identiteit van de onderneming bovendien regelmatig gecontroleerd wordt. Ook goed om te weten is dat je op de website reviews van hun klanten terug kunt vinden. Ten slotte is de verbinding met de webshop secuur. Kortom: EasySwitch.nl is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag? Of ben je op zoek naar advies over energie of een aanverwant? Dan kan je terecht bij de klantenservice van EasySwitch.nl. Dat kan door even te bellen, door een mail te sturen of door lekker ouderwets een brief op te sturen. Bij vragen kan je van EasySwitch.nl een antwoord verwachten binnen de enkele uren op werkdagen. Heb je een klacht? Dan stuur je die best per mail op naar de klantendienst. Ook hier krijg je snel een ontvangstbevestiging. Het inhoudelijke antwoord kan tot twee weken op zich laten wachten. Niet tevreden hiermee? Dan kan je nog bij de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg terecht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden ooit een overstap gemaakt dankzij EasySwitch.nl? Of vergelijk je via de website elk jaar opnieuw de prijzen? Dan zijn wij op zoek naar wat jij ons kan vertellen over EasySwitch.nl. Is de website betrouwbaar? Is de overstap vlot verlopen? Kreeg je voldoende informatie? Hoe heb je het hele proces ervaren? Hoe zou je de klantenservice van EasySwitch.nl beoordelen? Vertel het ons in jouw review over EasySwitch.nl en help onze bezoekers een handje.

Reviews over EasySwitch.nl

Gerelateerde bedrijven

Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met EasySwitch.nl

Ons team van experts heeft EasySwitch.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van EasySwitch.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. EasySwitch.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

EasySwitch.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van easyswitch.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 02-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over EasySwitch.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wissel.nl logo
Wissel.nl
2 beoordelingen
8,5
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EasySwitch.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over EasySwitch.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EasySwitch.nl actief?

EasySwitch.nl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EasySwitch.nl reviews? Dan kun je naar de website van EasySwitch.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie