Taranis Wheels logo

Taranis Wheels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Taranis Wheels reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2241
Taranis Wheels logo
Website
Taranis Wheels
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Taranis Wheels

Velgen zijn iets waar de meeste mensen niet per se veel over nadenken. Nochtans kan een leuk setje velgen de hele look van jouw auto veranderen. Ben jij online op zoek naar velgen? Dan ben je misschien wel Taranis Wheels tegen gekomen. Maar is Taranis Wheels een betrouwbare partner? Zijn de reviews en beoordelingen van deze onderneming positief? Hoe zit het met de kwaliteit van de velgen? En wat met de levertijd? Op deze pagina hebben wij reviews en ervaringen van echte klanten van Taranis Wheels overzichtelijk weergegeven. Zo beschik jij over alle nodige informatie om een gegronde mening te vormen.

Over Taranis Wheels

Taranis Wheels is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van velgen en banden. Het bedrijf achter de webwinkel is al ruim dertig jaar actief in de sector en brengt dus een behoorlijke zak knowhow met zich mee. De doelstelling van Taranis Wheels is duidelijk: een online webshop aanbieden waar iedereen terecht kan. Dus ook mensen die geen kaas gegeten hebben van de technische aspecten van velgen en banden. Om die reden wordt de website zo eenvoudig mogelijk gehouden en kan je voor advies en tips altijd terecht bij de klantenservice. Op basis van jouw automerk en model kunnen ze bij Taranis Wheels een complete set van velgen en banden voor jou samenstellen. Naast de nadruk op eenvoud en specialistische kennis tracht Taranis Wheels ook altijd een scherpe prijs aan te bieden.

Waarom kiezen voor Taranis Wheels?

Bij Taranis Wheels vind je een ruim assortiment aan velgen en banden terug. Dat zijn dan ook de twee categorieën waar de website in onderverdeeld is. Om de zoektocht voor jou zo simpel mogelijk te maken kan je op de website ook gewoon jouw kenteken invullen of het specifieke merk auto waarmee je rijdt invullen. Bij Taranis Wheels vind je velgen en wielen voor zo goed als elk type wagen en zo goed als elk merk. Of je nu rijdt met een Abarth, een Aston Martin, een Audi, een Mercedes, een Lexus en ga zo maar door. Heb je een bestelling geplaatst? Dan kan je jouw pakketje binnen de zeven en de veertien werkdagen thuis verwachten. Je krijgt hoe dan ook altijd een track en trace code zodat je de bestelling vlot kunt volgen.

Is Taranis Wheels betrouwbaar?

Kan je er zeker van zijn dat bestellingen bij Taranis Wheels goed terecht komen? Het antwoord daarop is een volmondige ja: Taranis Wheels is een betrouwbare webshop. Naast het feit dat het bedrijf al dertig jaar in het vak zit en in die periode een goede reputatie heeft opgebouwd is het ook een aangesloten lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat ze bij Taranis Wheels voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk betreffende betrouwbaarheid en veiligheid. Bovendien beschikt Taranis Wheels over een eigen klantenservice en vind je op de website tal van contact- en bedrijfsgegevens terug. Zo kan je het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel in een handomdraai vinden. Ten slotte kan je bij Taranis Wheels veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Er is dus geen enkele reden om Taranis Wheels te wantrouwen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice van Taranis Wheels? Dan kan je deze per mail stellen of het contactformulier op de website invullen. Daarnaast kan je een brief opsturen of telefonisch contact opnemen. Taranis Wheels tracht vragen altijd te beantwoorden binnen enkele werkdagen na het versturen. Natuurlijk kan het ook zijn dat er iets misloopt. Heb je daarover een klacht? Dan stuur je deze bij voorkeur op via het contactformulier op de website. Hier krijg je ten laatste na veertien dagen altijd een inhoudelijke reactie op. Ben je niet tevreden met de reactie? Dan kan je de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg aanschrijven of jouw klacht neerleggen bij de Geschillencommissie van het Europees ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een stel banden of velgen van Taranis Wheels onder jouw bolide steken? Dan horen wij graag naar jouw verhaal en jouw ervaringen met Taranis Wheels. Is de kwaliteit van de producten goed? Hoe zit het met de levertijd? Kan je terecht bij de klantenservice van Taranis Wheels bij problemen en/of vragen? Helpen ze je vriendelijk verder? Schrijf op deze pagina jouw review over deze webwinkel en help toekomstige bezoekers correct in te schatten wat Taranis Wheels voor hen kan betekenen.

Reviews over Taranis Wheels

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
46 beoordelingen
5,0
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
2 beoordelingen
10
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Taranis Wheels

Taranis Wheels is geverifieerd door ons expert team. De webshop Taranis Wheels bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Taranis Wheels lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Taranis Wheels. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Taranis Wheels is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Taranis Wheels te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg handig

Ik ben erg blij met deze webshop aangezien ik hier super makkelijk nieuwe banden kan bestellen of advies kan krijgen over wat ik precies nodig heb. Echt top!

Geplaatst op: 23-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dennis S.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Taranis Wheels


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
46 beoordelingen
5,0
motorbandenmarkt logo
motorbandenmarkt
2 beoordelingen
10
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taranis Wheels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Taranis Wheels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taranis Wheels actief?

Taranis Wheels is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen en banden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Taranis Wheels reviews? Dan kun je naar de website van Taranis Wheels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie