TANITA logo

TANITA reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TANITA reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4902
TANITA logo
Website
tanita.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tanita

Als je ons hebben voorgenomen enkele kilo's te verliezen, hebben we de gewoonte dagelijks op de weegschaal te gaan staan. Vaak geeft dit echter een verkeerd beeld en raak je ontmoedigd zonder dat daar reden toe is. Dan kun je maar beter gebruik maken van een weegschaal die meteen je hele lichaamssamenstelling in kaart brengt. Je zoektocht naar een dergelijke weegschaal brengt je zonder twijfel ook bij Tanita en dan vraag je je natuurlijk af of Tanita de slimme weegschaal hebben die jij nodig hebt. Veel mensen gebruiken deze weegschalen al en wat zij ervan vinden, kun je hieronder allemaal netjes terugvinden. Alle reviews, beoordelingen en ervaringen over Tanita vind je hier nu makkelijk en overzichtelijk terug.

Over Tanita

Tanita werd al in 1923 in Japan, meer bepaald in Tokyo, opgericht. Het doel van de oprichters was om een technologie te ontwikkelen die het een stuk makkelijker moest maken om controle over je gezondheid te krijgen en te behouden. Op dat moment had wetenschappelijk onderzoek al aangetoond dat een verhoogd vetpercentage en aandoeningen zoals hart- en vaatziektes, diabetes en zelfs kanker nauw met elkaar verbonden waren. Door weegschalen op de markt te brengen die naast het gewicht ook vetpercentage en spiermassa meten, moest het voor mensen makkelijker worden om een gezonde levensstijl aan te nemen. Ondertussen is Tanita wereldwijd gekend en geliefd omwille van die slimme weegschalen.

Waarom kiezen voor Tanita?

Bij Tanita kunnen zowel particulieren als professionelen slimme weegschalen aankopen die de weg naar een gezond leven moeten vergemakkelijken. Voor particulieren zijn er eenvoudige en gebruiksvriendelijke slimme weegschalen voor thuisgebruik beschikbaar die gekoppeld kunnen worden aan je smartphone. Voor professionelen zoals artsen, voedingsdeskundigen en personal trainers bijvoorbeeld zijn er slimme weegschalen beschikbaar die naar mogelijkheden toe nog een stuk uitgebreider zijn. Niet alleen kun je op de website de weegschalen vinden, je vindt er ook een enorme hoeveelheid informatie over hoe je de weegschalen kunt gebruiken en hoe je gezond leven in de praktijk kunt omzetten.

Is Tanita betrouwbaar?

Tanita is een bedrijf dat wereldwijd met succes actief is en dat is alvast een goede indicatie voor de betrouwbaarheid van het bedrijf en de producten. Het bedrijf beschikt ook over een medische adviesraad die elke ontwikkeling in de wetenschap nauwgezet opvolgt en toepast in de nieuwe producten die op de markt komen. Je moet ook geen enkele moeite doen om informatie of contactgegevens te vinden, die staan namelijk allemaal netjes en overzichtelijk op de website vermeld, wat aantoont dat transparantie belangrijk is voor Tanita. Het moet ook gezegd worden dat al veel mensen gebruik maken van de producten en je ze ook bij professionelen aantreft, wat toch een teken aan de wand is dat de producten al wel hun nut bewezen hebben.

Klantenservice en klachten

Het maakt niet uit welke pagina van de website bezoekt, onderaan vind je steeds de contactgegevens terug. Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar het bedrijf of door gebruik te maken van het contactformulier op de website. De rubriek veelgestelde vragen op de website biedt ook al een antwoord op de meest voorkomende vragen die ooit gesteld werden. Wie dat wil, kan Tanita bovendien ook volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn en van daaruit contact opnemen met het bedrijf. Mogelijkheden genoeg dus voor wie met vragen zit of een klacht wil uiten.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij als particulier of als professional al gebruik van de producten van Tanita en heb je je daar onderhand al een mening kunnen over vormen? Dan lezen wij dat natuurlijk graag. Door hier je ervaring en beoordelen neer te schrijven, help je andere mensen aan voldoende informatie om een weloverwogen keuze te maken om de producten van Tanita wel of niet aan te kopen. Iedere beoordeling wordt door ons en de lezers erg op prijs gesteld en met plezier gelezen. We kijken alvast uit naar die van jou.

Reviews over TANITA

Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met TANITA

Ons team van experts heeft TANITA geverifieerd op een aantal punten. De webshop van TANITA bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. TANITA is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

TANITA is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van tanita.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TANITA


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
2 beoordelingen
9,5
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TANITA een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TANITA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TANITA actief?

TANITA is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TANITA reviews? Dan kun je naar de website van TANITA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie