SWOOP logo

SWOOP reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
SWOOP reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4258
SWOOP logo
Website
swoop.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen SWOOP

Tegenwoordig is het niet meer nodig dat je een nieuwe iPhone of een MacBook koopt. Iedereen weet dat deze producten aardig duur kunnen zijn. Er zijn verschillende bedrijven die gebruikte iPhones en MacBooks weer zo goed als nieuw maken. Dit heet ook wel refurbished, wanneer je een tweedehands apparaat koopt die weer zo goed als nieuw werkt. Swoop is een bedrijf dat zicht heeft gespecialiseerd in het refurbishen van iPhones, MacBooks en Windows-computers. Wanneer je hier een apparaat koopt, kun je er zeker van zijn dat je apparaat net zo goed werkt als wanneer je een nieuwe zou kopen. Twijfel je of je ook gebruik wilt maken van de diensten van Swoop? Je bent vast niet de enige. Daarentegen zijn er veel mensen die al wel gebruik hebben gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Zij hebben reviews achtergelaten en we hebben de belangrijkste reviews voor je op een rijtje gezet. Lees ze hier en maak je keuze of je ook wilt gaan voor een refurbished toestel van Swoop.

Over SWOOP

SWOOP is een bedrijf dat een grote waarde hecht aan het milieu. Het weet als geen ander wat erbij komt kijken wanneer je een mobiel toestel weggooit en wat er voor materialen en arbeidsuren er komen kijken om weer een nieuwe te maken. Dat is onnodig en daarnaast is het ook schadelijk voor het milieu wanneer er telkens materialen moeten worden gemaakt om daar weer toestellen van te maken. Daarom heeft het bedacht dat het beter is voor het milieu om toestellen die al zijn gebruikt, opnieuw te gebruiken. Dit scheelt niet alleen voor het milieu, maar het is ook onnodig om een toestel nieuw te kopen wanneer al gebruikte toestellen net zo goed kunnen werken. Het bedrijf zet zich dus in om dit mogelijk te maken en heeft vakkundige mensen in dienst die een toestel dat al gebruikt is weer te kunnen laten werken als een nieuw toestel.

Waarom kiezen voor SWOOP

Vele mensen denken vaak dat een gebruikt toestel helemaal niet zo goed kan werken. Anderen hebben het toestel al gebruikt en daarnaast zal het toestel alleen maar beschadigd zijn. Dat is wat vele mensen denken over tweedehands toestellen. Dat kan inderdaad zo zijn, maar daarentegen zijn er bedrijven die dit soort toestellen niet doorverkopen voordat het toestel weer zo goed als nieuw is. Natuurlijk zal een refurbished telefoon nooit zo mooi eruit zien als een toestel dat refurbished is, maar Swoop zet zich ervoor in om het toestel zo mooi mogelijk te maken en intern dat het toestel weer goed genoeg werkt. Je krijgt dus een toestel dat zo goed is als nieuw en niet zomaar een toestel dat even snel is opgeknapt. Dit is een belangrijke reden om te kiezen voor SWOOP. Bij SWOOP werken ook uitsluitend professionals die ruime ervaring hebben met de technologie in een telefoontoestel. Omdat iPhones en MacBooks aardig prijzig kunnen zijn, is dit een bedrijf waar je echt even een kijkje moet nemen, omdat je hier waar krijgt voor je geld.

Is SWOOP betrouwbaar?

SWOOP bestaat al enkele jaren. In deze jaren heeft het merk zich ingezet om zoveel mogelijk toestellen volledig op te knappen en te verkopen aan mensen die op zoek zijn geweest naar een mogelijkheid om tegen een zo goedkope mogelijke prijs een toestel aan te schaffen. Het is een bedrijf dat altijd zijn afspraken nakomt en je ook achterlaat met een toestel dat zo goed als nieuw is. Met de vriendelijke Klantenservice en de professionele techneuten kun je echt aan op de service van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk voor te stellen dat je altijd vragen vooraf hebt voordat je een toestel koopt bij het bedrijf. Dan ben je bij de klantenservice aan het juiste adres. Zij zijn je graag van dienst voor het beantwoorden van je vragen. Veel antwoorden op je vragen zijn ook op de website zelf te vinden. Heb je toch de klantenservice nodig? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met hen op.

Wil je ook beoordelen?

Misschien heb je zelf al gebruik gemaakt van de diensten van SWOOP en ben je daar nu wel zo tevreden (of ontevreden) over dat je hier graag over wilt vertellen. Aarzel dan niet en stel een volledige review op. Door dit te doen, kun je je ervaringen met anderen delen en help je hen met het maken van de keuze of ze ook gebruik willen maken van de diensten van SWOOP of niet.

Reviews over SWOOP

Gerelateerde bedrijven

Kijoo logo
Kijoo
7 beoordelingen
5,3
Zo Veilig logo
Zo Veilig
2 beoordelingen
9,5
USA SIM logo
USA SIM
3 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over SWOOP

Het bedrijf SWOOP is geverifieerd door ons. De webshop swoop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. SWOOP is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SWOOP maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

SWOOP is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van swoop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SWOOP.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SWOOP


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kijoo logo
Kijoo
7 beoordelingen
5,3
Zo Veilig logo
Zo Veilig
2 beoordelingen
9,5
USA SIM logo
USA SIM
3 beoordelingen
6,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SWOOP een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SWOOP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SWOOP actief?

SWOOP is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , 2e hands , telefonie en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SWOOP reviews? Dan kun je naar de website van SWOOP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie