Stuntpakker.nl logo

Stuntpakker.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Stuntpakker.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3955
Stuntpakker.nl logo
Website
stuntpakker.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Stuntpakker.nl

Wil je meer weten over de online drogist Stuntpakker.nl? Dan kun je hier de persoonlijke reviews van klanten lezen. Lees meer over de webshop zelf en doe inspiratie op uit de ervaringen die worden beschreven in de reviews over Stuntpakker.nl.

Over Stuntpakker.nl

Stuntpakker.nl is een van de grootste én een van de goedkoopste online drogisten van Nederland. Dit komt niet omdat zij B-merken verkopen, maar omdat zij groot inkopen en restpartijen aanschaffen. Hierdoor shop je bij Stuntpakker.nl altijd de beste A-merken voor de laagste prijs. Hun aanbod bestaat uit meer dan 35.000 producten en deze zijn onderverdeeld in een groot aantal categorieën.

Het is bij Stuntpakker.nl dan ook mogelijk om zowel haarverf, tandpasta, huishoudelijke artikelen, baby verzorging en nog veel meer te bestellen. Het is een totaalwebshop dat het mogelijk maakt om in één keer te slagen voor al jouw gewenste aankopen. Hun aanbod is altijd op voorraad, omdat Stuntpakker.nl een eigen opslag heeft. Vanuit hier kunnen ze dus ook een snelle levering en goede service aanbieden.

Waarom kiezen voor Stuntpakker.nl

Je kiest al gauw voor Stuntpakker.nl vanwege de lage prijzen. Hier heb je geen speciale korting voor nodig. Dankzij de grote inkoop kunnen zij hun aanbod zo voordelig mogelijk prijzen. Hierdoor is het standaard aanbod direct voordelig geprijsd. Extra korting is natuurlijk altijd mogelijk en Stuntpakker.nl heeft een aparte pagina met sale. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod en de acties? Dan kun je je ook gratis bij Stuntpakker.nl aanmelden voor de nieuwsbrief.

Stuntpakker.nl kiest voor een discrete verpakking. Dit is wel zo fijn, wanneer je producten als dameshygiëne, erotische producten of andere producten aanschaft waarvoor je een gêne kunt hebben. Op deze manier weet je zeker dat de buurt niet op de hoogte is van jouw privacy gevoelige aankopen online. Naast de discrete verpakking van jouw bestelling, wordt deze ook snel geleverd. Ook zijn leveringen vanaf €49,- gratis zowel in Nederland als in in België.

Het grote aanbod is ook een zeer groot voordeel van deze webshop. Heb je met spoed nieuwe luiers nodig voor jouw baby en is het afwasmiddel ook op? Dit bestel je eenvoudig samen, waardoor je slechts op één webshop hoeft te bestellen en op slecht één bestelling hoeft te wachten. Dankzij het grote aanbod, kun je hier in één keer slagen.

Is Stuntpakker.nl betrouwbaar?

Stuntpakker.nl biedt alle klanten een 5-sterren service. Stuntpakker.nl is namelijk een 24uurs drogist, waar je altijd kunt bestellen en hulp kunt krijgen. De klantenservice is goed bereikbaar en dankzij de chatfunctie kun je altijd hulp krijgen tijdens het shoppen. De veiligheid voor de klanten staat voorop en de webshop is dan ook goed beveiligd, zodat je veilig kunt shoppen. Stuntpakker.nl heeft het Webshop Keurmerk verkregen. Aan dit keurmerk kunnen klanten een veilige webshop herkennen. Deze online drogist heeft ook zeer goede voorwaarden en biedt hier online voldoende informatie over.

De veiligheid en betrouwbaarheid van een webshop is ook te herkennen aan de betaalmogelijkheden. Zo heb je bij Stuntpakker.nl altijd genoeg keuze aan veilige betaalopties. Het is natuurlijk mogelijk om veilig via jouw bank online te betalen met Ideal. Ook mag je gebruik maken van Paypal of een credticard en is het zelfs mogelijk om te betalen via een overboeking. Achteraf betalen is ook mogelijk bij Stuntpakker.nl. Je hoeft dan pas binnen een afgesproken termijn jouw bestelling te betalen. Dit biedt meer ruimte, wanneer je bang bent dat wellicht nog moet retourneren.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Stuntpakker.nl is professioneel en altijd goed te bereiken. Je hoeft niet alleen jouw vragen over de webshop naar hun te mailen, maar kunt ook om advies vragen over drogisterij artikelen. De klantenservice staat je altijd persoonlijk te hulp. Je kunt hen contacteren per telefoon, maar ook per mail. Stuntpakker.nl heeft een deskundig team dat altijd voor je klaarstaat.

Heb je een verkeerde bestelling geplaatst, een verkeerd product ontvangen of ben je niet tevreden over de service van Stuntpakker.nl? Dan helpt de klantenservice van Stuntpakker.nl je graag persoonlijk verder. Zij kunnen je wijzen op de voorwaarden van de bestelling en een retour aanbieden. De klachten worden altijd snel en professioneel verholpen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Stuntpakker.nl? Schrijf er dan over in een review. Je kunt hier jouw ervaringen met Stuntpakker.nl delen met andere (nieuwe) klanten. Waarom heb je bij hun besteld en komen zij hun beloftes na? Zou je Stuntpakker.nl ook aanraden aan anderen en denk je dat je hier zelf nogmaals zou bestellen? Jouw ervaringen zijn belangrijk en mogen hier gedeeld worden. Geef de webshop Stuntpakker.nl in zijn algeheel een beoordeling op basis van jouw aankopen en ervaringen bij deze online drogist.

Reviews over Stuntpakker.nl

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
10
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Stuntpakker.nl

Het bedrijf Stuntpakker.nl is geverifieerd door ons. De webshop stuntpakker.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Stuntpakker.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Stuntpakker.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van stuntpakker.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van stuntpakker.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Stuntpakker.nl.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service, ik was niet thuis bij levering maar pakje correct afgeleverd in afhaalpunt

Ik kan alleen maar positief zijn. Ik was niet thuis bij levering maar pakje correct afgeleverd in afhaalpunt

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Leo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect!!!

Prima produkt en lekker snel bezorgd

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerard J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed en snel 5 sterren

goed en snel gevonden
ook snel bezorgd
alleen bank rekening vinden is moeilijk

Geplaatst op: 23-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stuntpakker.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
Margriet Voordeelshop logo
Margriet Voordeelshop
1 beoordeling
10
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stuntpakker.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Stuntpakker.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stuntpakker.nl actief?

Stuntpakker.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stuntpakker.nl reviews? Dan kun je naar de website van Stuntpakker.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie