Studystore logo

Studystore reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Studystore reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Studystore logo
Website
studystore.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Studystore

Als student heb je natuurlijk studieboeken nodig om uit de voeten te kunnen. Je kunt daarbij gaan voor nieuwe studieboeken of voor tweedehands boeken. Ben jij op zoek naar boeken voor het Hoger Onderwijs? Dan kan je misschien wel bij het bekende Studystore terecht. Deze winkel verkoopt zowel nieuwe boeken als tweedehands boeken aan studenten. Maar is Studystore de beste keuze? Hoe tevreden zijn de klanten van Studystore? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen studenten de diensten van de website? Je leest het allemaal in de reviews op deze pagina. Zo weet je welk vlees je in de kuip hebt.

Over Studystore

Studystore is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van studieboeken, eBooks en andere schoolspullen. Je vindt op de webshop een ruim assortiment aan alles wat je nodig hebt om als student aan jouw opleiding te beginnen. De missie van Studystore is om studenten hun leven gemakkelijker en vooral goedkoper te maken. Zo krijg je bij Studystore fikse kortingen op heel wat boeken en kan je ook tweedehandsboeken kopen bij het bedrijf. Bovendien zijn er geregeld interessante studietips, deals en acties die je op de website terug kunt vinden. Studystore heeft in verschillende Nederlandse steden een fysieke winkel. Je vindt ze terug in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Wageningen. Van alles rond Studystore op de hoogte blijven? Dan kan je de sociale media accounts van het bedrijf volgen. Ze hebben een Facebook, een Twitter en een Instagram.

Waarom kiezen voor Studystore?

Bij Studystore vind je een ruim aanbod aan boeken terug voor studenten. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: boeken verkopen, studieboeken kopen, tweedehands boeken en schoolspullen. Je kunt bij Studystore dus ook jouw oude boeken verkopen om al een centje bij te verdienen. Op de website vind je meteen terug wat je zoekt dankzij de handige zoekbalk. Je kunt hier per opleiding, per installing en zelfs per studievereniging opzoeken. Studystore biedt bovendien ook diensten aan voor het onderwijs zelf. Zo is er de gratis digitale omgeving Bundle, een leermiddelenlijstservice en een studiekostenservice. Deze diensten maken de administratieve last als onderwijsinstelling net weer iets minder groot. Heb je gevonden wat je zocht? Dan geniet je bij Studystore altijd van gratis verzending. Wat de levertijd betreft krijg je bij elke bestelling een mail met de inschatting van de levertijd.

Is Studystore betrouwbaar?

Studystore is een website die al enkele jaren actief is en bovendien een naam als een klok is binnen de sector. Bovendien heeft het bedrijf goede banden met heel wat onderwijsinstellingen en aanverwanten in Nederland. Op de website vind je ook bedrijfs- en contactgegevens terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel. Studystore beschikt over meerdere fysieke winkels en je kunt op de website ook op een veilige manier betalen. Je kunt bij Studystore betalen via iDeal, kredietkaart, PayPal, IN3 of achteraf betalen door middel van een betaallink. Ten slotte beschikt Studystore ook over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen kunt contacteren. Kortom: Studystore is absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Dan kan je best eerst even bij de veelgestelde vragen op de website kijken. Staat het antwoord dat je zoekt hier niet tussen? Dan kan je op diverse manieren de klantenservice contacteren. Dat kan door telefonisch contact op te nemen, door een mail te sturen, door het contactformulier in te vullen, door fysiek langs te gaan in de winkel of door een brief te sturen. Ook kan je op sociale media een berichtje sturen. De klantenservice van Studystore geeft in de regel een antwoord binnen de 24 uur op vragen en bij klachten. Bij klachten kan je best het contactformulier invullen of via mail een berichtje sturen. Ten laatste veertien dagen later krijg je een inhoudelijk antwoord terug. Een klacht kan ook ingediend worden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten van Studystore? Een boek verkocht of eentje gekocht? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over deze website. Wat is jouw beoordeling van de kwaliteit van de service? Hoe zou jij het aanbod beoordelen? Hoe zit het met de levertijd? Is de klantenservice van het bedrijf vriendelijk? Is de website handig in gebruik? Schrijf op deze pagina jouw review over Studystore en help onze bezoekers hun keuze maken.

Reviews over Studystore

Gerelateerde bedrijven

Internet-Bookshop logo
Internet-Bookshop
2 beoordelingen
8,5
Autoweek logo
Autoweek
2 beoordelingen
9,5
Flair logo
Flair
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Studystore

Het bedrijf Studystore is geverifieerd door ons. De webshop studystore.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Studystore is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Studystore maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van studystore.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van studystore.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Studystore.

Geplaatst op: 28-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze klantenservice!

Een licentiecode voor Engelse les besteld bij Studers of Studystore. Schijnt hetzelfde te zijn. De link/code kregen we maar niet aan de praat. Na 10-tallen keren bellen, chatten en mailen werd het maar niet opgelost. Ook kon het niet meer terug want 'de code was reeds geopend'. Totaal geen begrip voor de klant. Uit nood het product via school besteld, wat wel werkte. Diverse mails vd klantenservice dat ik het 'ongeopende product kon retourneren via PostNL'. Tuurlijk, een digitale licentie... Na 4 maanden uiteindelijk de toezegging dat het zou worden gecrediteerd. Na bijna 4 weken staat het geld nog niet op de rekening. Waardeloos bedrijf en klantenservice, ik ga hier nooooit meer bestellen.!

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 16-11-2021
Geschreven door: Ingrid K.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Studystore


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Internet-Bookshop logo
Internet-Bookshop
2 beoordelingen
8,5
Autoweek logo
Autoweek
2 beoordelingen
9,5
Flair logo
Flair
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Studystore een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Studystore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Studystore actief?

Studystore is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines , kantoor en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Studystore reviews? Dan kun je naar de website van Studystore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie