Stoerhorloge.com logo

Stoerhorloge.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Stoerhorloge.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Stoerhorloge.com logo
Website
stoerhorloge.com
Categorie
Mode
Bezoek de website
Stoerhorloge.com is de online specialist als u op zoek bent naar "affordable luxury" horloges. Bij Stoerhorloge.com staat kwaliteit en goede prijs voorop. Stoerhorloge.com heeft een uitgebreid assortiment dameshorloges en herenhorloges welke met zorg is uitgekozen door het salesteam. De horloges zijn stuk voor stuk van wereldmerken, maar uniek in Nederland. Dit onderscheidt Stoerhorloge van de rest van de horloge aanbieders. Daarnaast kan de klant 24/7 contact opnemen met de klantenservice van Stoerhorloge.com zonder rekening te hoeven houden met kantoortijden. Reviews over Stoerhorloge.com

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
AimeTé logo
AimeTé
2 beoordelingen
9,5
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over stoerhorloge.com

Stoerhorloge.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Stoerhorloge.com bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Stoerhorloge.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Stoerhorloge.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van stoerhorloge.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van stoerhorloge.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Stoerhorloge.com.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nette service

De website beidt een super nette service en ondanks de drukke tijde heb ik toch nog vlot een horloge kunnen ontvangen. Erg fijn dat ze tijdens de feestdagen nog zo hun best doen.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Jonathan L.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stoerhorloge.com


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
AimeTé logo
AimeTé
2 beoordelingen
9,5
GiuseppeZanotti logo
GiuseppeZanotti
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stoerhorloge.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Stoerhorloge.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stoerhorloge.com actief?

Stoerhorloge.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires , juweliers en luxury.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stoerhorloge.com reviews? Dan kun je naar de website van Stoerhorloge.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie