srprs.me logo

srprs.me reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

srprs.me reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met srprs.me

srprs.me is geverifieerd door ons expert team. De webshop srprs.me bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is srprs.me lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via srprs.me. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van srprs.me is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van srprs.me te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke roadtrip

Leuke roadtrip gehad, ondanks het slechte weer. Srprs.me heeft ons leuke uitjes gegeven om onderweg te bezoeken. De overnachting was in een klein maar toch gezellig kasteeltje van een vriendelijke mevrouw. We hebben goed geslapen en super lekker gegeten.

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Bart S.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over srprs.me


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tjingo logo
Tjingo
25 beoordelingen
8,1
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
2 beoordelingen
7,5
KAYAK logo
KAYAK
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is srprs.me een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over srprs.me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is srprs.me actief?

srprs.me is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , allround , rondreizen , stedentrips , themareizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de srprs.me reviews? Dan kun je naar de website van srprs.me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie