Sporthuis.nl logo

Sporthuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Sporthuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1923
Sporthuis.nl logo
Website
Sporthuis.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Sporthuis.nl

Alles wat je nodig hebt om te sporten, vind je bij Sporthuis.nl. Deze webshop voor teamwear en sportartikelen is dé plek om als enthousiaste sporter of sportvereniging te winkelen. Wil je weten hoe klanten Sporthuis.nl ervaringen? Je leest hier niet alleen meer over Sporthuis.nl zelf, maar ook over de ervaringen van klanten. Zij mogen hier namelijk een review achterlaten met hun ervaringen en aanbevelingen over Sporthuis.nl.

Over Sporthuis.nl

Sporthuis is er voor iedere sporter. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hockeystick, fitness apparatuur of voetbalschoenen, je kunt het allemaal vinden bij Sporthuis.nl. Deze webshop richt zich op meerdere sporten en ook kleding voor teams. Je kunt als sportvereniging bij Sporthuis.nl teamproducten kopen of zelf ontwerpen tegen een schappelijke prijs.

Bij Sporthuis.nl kun je bekende merken in het assortiment verwachten. Denk bijvoorbeeld aan merken als: Adidas, Nike, Babolat, Reece, Craft, Brabo en meer.

Waarom kiezen voor Sporthuis.nl

Het voordeel van Sporthuis.nl is dat je hier het hele jaar door sportartikelen kunt vinden voor jouw sport naar keuze. Het is minder seizoensafhankelijk dan sportwinkels. Wil je tijdens de wintermaanden nieuwe zwemkleding kopen? Dan kan dat gewoon bij Sporthuis.nl.

Het grote aanbod maakt het ook erg aantrekkelijk om te winkelen bij Sporthuis.nl. Je kunt hier namelijk niet alleen voor jouw zoon nieuwe sportschoenen kopen, maar ook nieuwe fitnesskleding voor jezelf en een hockeystick voor je dochter. Je kunt hier in één aankoop, genoeg sportproducten kopen voor het hele gezin. Je hoeft dus niet meer meerdere winkels langs te gaan of bij meerdere webshops te bestellen.

Sporthuis.nl is ook nog eens een voordelige webshop om sportartikelen aan te schaffen. Je kunt hier namelijk altijd leuke aanbiedingen vinden en er is standaard een sale pagina online. Zo kun je dus altijd met korting kopen bij Sporthuis.nl. Daarnaast biedt Sporthuis.nl ook een spaarsysteem aan. Bij iedere aankoop kun je punten sparen en zo persoonlijke korting generen. Op deze manier kun je ook extra voordelig sparen voor jouw team of sportvereniging.

Is Sporthuis.nl betrouwbaar?

Sporthuis.nl is al jarenlang een favoriet van menig sporter en sportvereniging. Niet alleen vanwege het riante aanbod, maar ook omdat het een veilige webshop is. Jouw gegevens zijn hier veilig en je kunt altijd veilig betalen.

De betaling wordt namelijk altijd uitgevoerd op een beveiligde pagina en je kunt als klant zelf een betaalmethode selecteren. Betaal je online bijvoorbeeld altijd het liefst veilig met Paypal? Of betaal je liever direct per bank? Bij Sporthuis.nl kun je altijd veilig per bank betalen, door Ideal te selecteren als betaalmiddel. Natuurlijk kun je ook altijd met creditcard betalen en maakt Sporthuis.nl het mogelijk voor verenigingen om een losse offerte aan te vragen.

Klantenservice en klachten

Sporthuis.nl beantwoord de meeste vragen al online. Ze hebben een aparte pagina met 'Meest gestelde vragen'. Je hebt grote kans dat jouw vraag hiertussen staat en de vragen staan duidelijk gecategoriseerd. Zo kun je snel antwoord vinden op jouw dringende vraag. Is jouw vraag specifieker of staat deze niet in het lijstje? Schroom dan niet om zelf contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt de klantenservice van Sporthuis.nl via Whatsapp bereiken. Stuur ze een appje en je kunt binnen 2 uur antwoord verwachten van Sporthuis.nl via Whatsapp.

Problemen lossen ze ook graag voor je op. Wanneer je niet tevreden bent over jouw aankoop of kritiek hebt over de service, kun je dit het beste direct bij Sporthuis.nl melden. Het is aan te raden om de klantenservice hier direct van op de hoogte te brengen. Zij kunnen dan gelijk voor je aan de slag gaan. Voor een snel resultaat, kun je de klantenservice bij klachten het beste even bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens nieuwe sportkleding of schoenen bij Sporthuis.nl besteld? Of kopen jullie als team hier teamware en andere producten samen? Laat dan weten waarom je juist bij Sporthuis.nl hebt besteld. Waarom bestel je graag bij deze webshop en wat maakt deze webshop uniek? Ook kun je iets vertellen over jouw ervaring met het bestellen en kun je laten weten hoe lang jouw bestelling erover deed om verzonden te worden. Je mag een beoordeling achterlaten op basis van jouw ervaringen en kunt in jouw review laten weten of je hier nog vaker zult bestellen. Laat ook weten waarom je Sporthuis.nl wel of niet zou aanraden aan nieuwe klanten.

Reviews over Sporthuis.nl
Gerelateerde bedrijven
TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Isupcenter logo
Isupcenter
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Sporthuis.nl

Het bedrijf Sporthuis.nl is geverifieerd door ons. De webshop Sporthuis.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sporthuis.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sporthuis.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sporthuis.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sporthuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede prijzen

Deze website biedt erg goede prijzen in sport producten en ze hebben ook een erg ruim assortiment. Ik heb super snel contact kunnen op nemen via whatsapp en de levering was ook razend snel!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelle P.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sporthuis.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Isupcenter logo
Isupcenter
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sporthuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sporthuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sporthuis.nl actief?

Sporthuis.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sporthuis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Sporthuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie