Sporthuis.nl logo

Sporthuis.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Sporthuis.nl logo
Sporthuis.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

ANWB Webwinkel logo ANWB Webwinkel
1 beoordelingen
6
Aktiesport logo Aktiesport
0 beoordelingen
10
Sportus logo Sportus
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Sporthuis.nl

Alles wat je nodig hebt om te sporten, vind je bij Sporthuis.nl. Deze webshop voor teamwear en sportartikelen is dé plek om als enthousiaste sporter of sportvereniging te winkelen. Wil je weten hoe klanten Sporthuis.nl ervaringen? Je leest hier niet alleen meer over Sporthuis.nl zelf, maar ook over de ervaringen van klanten. Zij mogen hier namelijk een review achterlaten met hun ervaringen en aanbevelingen over Sporthuis.nl.

Over Sporthuis.nl

Sporthuis is er voor iedere sporter. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hockeystick, fitness apparatuur of voetbalschoenen, je kunt het allemaal vinden bij Sporthuis.nl. Deze webshop richt zich op meerdere sporten en ook kleding voor teams. Je kunt als sportvereniging bij Sporthuis.nl teamproducten kopen of zelf ontwerpen tegen een schappelijke prijs.

Bij Sporthuis.nl kun je bekende merken in het assortiment verwachten. Denk bijvoorbeeld aan merken als: Adidas, Nike, Babolat, Reece, Craft, Brabo en meer.

Waarom kiezen voor Sporthuis.nl

Het voordeel van Sporthuis.nl is dat je hier het hele jaar door sportartikelen kunt vinden voor jouw sport naar keuze. Het is minder seizoensafhankelijk dan sportwinkels. Wil je tijdens de wintermaanden nieuwe zwemkleding kopen? Dan kan dat gewoon bij Sporthuis.nl.

Het grote aanbod maakt het ook erg aantrekkelijk om te winkelen bij Sporthuis.nl. Je kunt hier namelijk niet alleen voor jouw zoon nieuwe sportschoenen kopen, maar ook nieuwe fitnesskleding voor jezelf en een hockeystick voor je dochter. Je kunt hier in één aankoop, genoeg sportproducten kopen voor het hele gezin. Je hoeft dus niet meer meerdere winkels langs te gaan of bij meerdere webshops te bestellen.

Sporthuis.nl is ook nog eens een voordelige webshop om sportartikelen aan te schaffen. Je kunt hier namelijk altijd leuke aanbiedingen vinden en er is standaard een sale pagina online. Zo kun je dus altijd met korting kopen bij Sporthuis.nl. Daarnaast biedt Sporthuis.nl ook een spaarsysteem aan. Bij iedere aankoop kun je punten sparen en zo persoonlijke korting generen. Op deze manier kun je ook extra voordelig sparen voor jouw team of sportvereniging.

Is Sporthuis.nl betrouwbaar?

Sporthuis.nl is al jarenlang een favoriet van menig sporter en sportvereniging. Niet alleen vanwege het riante aanbod, maar ook omdat het een veilige webshop is. Jouw gegevens zijn hier veilig en je kunt altijd veilig betalen.

De betaling wordt namelijk altijd uitgevoerd op een beveiligde pagina en je kunt als klant zelf een betaalmethode selecteren. Betaal je online bijvoorbeeld altijd het liefst veilig met Paypal? Of betaal je liever direct per bank? Bij Sporthuis.nl kun je altijd veilig per bank betalen, door Ideal te selecteren als betaalmiddel. Natuurlijk kun je ook altijd met creditcard betalen en maakt Sporthuis.nl het mogelijk voor verenigingen om een losse offerte aan te vragen.

Klantenservice en klachten

Sporthuis.nl beantwoord de meeste vragen al online. Ze hebben een aparte pagina met 'Meest gestelde vragen'. Je hebt grote kans dat jouw vraag hiertussen staat en de vragen staan duidelijk gecategoriseerd. Zo kun je snel antwoord vinden op jouw dringende vraag. Is jouw vraag specifieker of staat deze niet in het lijstje? Schroom dan niet om zelf contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt de klantenservice van Sporthuis.nl via Whatsapp bereiken. Stuur ze een appje en je kunt binnen 2 uur antwoord verwachten van Sporthuis.nl via Whatsapp.

Problemen lossen ze ook graag voor je op. Wanneer je niet tevreden bent over jouw aankoop of kritiek hebt over de service, kun je dit het beste direct bij Sporthuis.nl melden. Het is aan te raden om de klantenservice hier direct van op de hoogte te brengen. Zij kunnen dan gelijk voor je aan de slag gaan. Voor een snel resultaat, kun je de klantenservice bij klachten het beste even bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens nieuwe sportkleding of schoenen bij Sporthuis.nl besteld? Of kopen jullie als team hier teamware en andere producten samen? Laat dan weten waarom je juist bij Sporthuis.nl hebt besteld. Waarom bestel je graag bij deze webshop en wat maakt deze webshop uniek? Ook kun je iets vertellen over jouw ervaring met het bestellen en kun je laten weten hoe lang jouw bestelling erover deed om verzonden te worden. Je mag een beoordeling achterlaten op basis van jouw ervaringen en kunt in jouw review laten weten of je hier nog vaker zult bestellen. Laat ook weten waarom je Sporthuis.nl wel of niet zou aanraden aan nieuwe klanten.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Sporthuis.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Sporthuis.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ANWB Webwinkel logo ANWB Webwinkel
1 beoordelingen
6
Aktiesport logo Aktiesport
0 beoordelingen
10
Sportus logo Sportus
0 beoordelingen
10