Sneakersenzo.nl logo

Sneakersenzo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Sneakersenzo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2271
Sneakersenzo.nl logo
Website
Sneakersenzo.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Sneakersenzo.nl

Schoenen zijn voor mensen erg belangrijk. Om die reden is het aanbod de afgelopen jaren sterk gestegen, net als het aantal aanbieders. Zo zou je zaken kunnen doen met Sneakersenzo.nl. Om meer te weten te komen over deze aanbieder, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis daarvan kun je al dan niet besluiten om ook je schoenen aan te schaffen bij Sneakersenzo.nl.

Over Sneakersenzo.nl

Sneakersenzo.nl is een specialist in het leveren van alleen de beste heren- en damesschoenen, kinderschoenen, Nike Air Max, sneakers en tassen. Sneakersenzo.nl is ondertussen een begrip in de sneakerwereld geworden. Dat heeft alles te maken dat je er altijd exclusieve sneakers koopt voor een eerlijke prijs. De exclusieve collectie omvat de bekende merken. Sneakersenzo.nl breidt de collectie steeds verder uit, waardoor de webshop steeds interessant blijft. Behalve het aanbod wil men bij deze aanbieder opvallen door een goede service en wil men vooral betrouwbaarheid uitstralen.

Waarom kiezen voor Sneakersenzo.nl

Je kiest voor Sneakersenzo.nl vanwege de zeer uitgebreide en exclusieve collectie aan sneakers en dames-, heren- en kinderschoenen. Zo koop je er de nieuwste schoenen en sneakers van Nike, Asics, Gaastra, Adidas, Puma, Reebok, Superdry en Calvin Klein, om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. Je vindt er simpelweg altijd de nieuwste collecties en die zekerheid wordt door de klanten op prijs gesteld. Behalve de goede kwaliteit die geleverd wordt, is er sprake van uitstekende service en houdt Sneakersenzo.nl de collectie prima betaalbaar. Vanwege het steeds wisselende aanbod van de nieuwste sneakers, blijft de webshop van deze specialist steeds de moeite waard. om te bezoeken.

Is Sneakersenzo.nl betrouwbaar?

De mensen die al zaken doen met deze specialist in sneakers zijn het er getuige de reviews en ervaringen over eens dat je met Sneakersenzo.nl een betrouwbare partij aan je zijde hebt. Niet voor niets geven ze de specialist het rapportcijfer 9,3 en dat is erg hoog. Sneakersenzo.nl is ook in het bezit van het Webshop Keurmerk, een keurmerk dat alleen aan bedrijven wordt uitgereikt dat zich houdt aan de wet- en regelgeving. Ook het feit dat de specialist alle bedrijfsgegevens en het adres gewoon online gepubliceerd heeft, geeft ook al vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Ben je een keer niet tevreden over een geleverd product of een dienst? Laat dut Sneakersenzo.nl dan weten. Dit kun je doen via e-mail, telefonisch en ook via WhatsApp. Omdat Sneakersenzo.nl ook actief is op Facebook en Twitter, kun je ook op die manier contact proberen te leggen. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom deze specialist? Dan kun je bovendien gratis abonnee worden van de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij andere mensen ook helpen als je keuzes moeten maken? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Je hebt zelf ervaren hoeveel waarde die beoordelingen kunnen hebben. Het wordt dan gemakkelijker de juiste beslissing te nemen. En dat zou zomaar eens Sneakersenzo.nl kunnen zijn.

Reviews over Sneakersenzo.nl
Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
Sneakersnstuff logo
Sneakersnstuff
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Sneakersenzo.nl

Sneakersenzo.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sneakersenzo.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sneakersenzo.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sneakersenzo.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sneakersenzo.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sneakersenzo.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfecte Gucci-tas!

Perfecte Gucci-tas! Geen gebreken! Eerste ketting is mooi lang en helemaal niet kort. Tweede echt leer ziet er goed uit. De steken op de GG zijn geweldig en er zit een label aan vast. Het wordt geleverd met een doos, een dustbag en enkele rekeningen.

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjoerd D.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sneakersenzo.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Tofvel logo
Tofvel
1 beoordeling
10
Sneakersnstuff logo
Sneakersnstuff
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sneakersenzo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sneakersenzo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sneakersenzo.nl actief?

Sneakersenzo.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sneakersenzo.nl reviews? Dan kun je naar de website van Sneakersenzo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie