Teva logo

Teva ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 9,0
Bezoek de website
Teva logo
Teva ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 9,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
9
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
6
10
10
8

Gerelateerde bedrijven

Wandel-geest logo Wandel-geest
0 beoordelingen
10
Schoenenwinkel.nl logo Schoenenwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Esgii logo Esgii
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Teva

Als je schoenen zoekt en als duurzaamheid een belangrijk thema voor je is, dan zou je deze twee dingen kunnen combineren door zaken te doen met Teva. Om je inzichtelijk te maken wat Teva voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je bekeken en samengevat. Op basis daarvan kun je zelf besluiten om ook voor de producten van Teva te kiezen.

Over Teva

Teva is vooral bekend geworden vanwege het aanbieden van sandalen en ander schoeisel. Het wil echter vooral mensen helpen hun voetafdruk te verminderen en om een omslag teweeg te brengen in het gedrag van de consument. Teva maakt de producten met behulp van gerecyclede materialen. Het waterverbruik wordt bovendien tijdens het productieproces scherp in de gaten gehouden en er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzaam verpakkingsmateriaal. Door die werkwijze redde Teva zoals ze dat zelf zeggen al 430.000 kilo plastic dat nu niet in de oceaan terecht kwam maar gebruikt werd voor het maken van onder meer sandaal.

Waarom kiezen voor Teva?

Je hebt mensen die zeggen duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan, je hebt een andere groep die daar ook daadwerkelijk naar handelt. Behoor jij tot de laatste groep, dan doe je zaken met Teva. Van gerecyclede materialen koop je er onder meer sandalen, flip flops, schoenen en flatforms. Schoeisel dus dat je gemakkelijk even aan doet. De producten die Teva te bieden heeft zijn er voor zowel dames als heren en zeker ook voor kinderen. Je kunt dus prima met heel het gezin slagen bij Teva. Bij Teva weet je zeker dat je altijd duurzame producten aanschaft.

Is Teva betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van Teva doorneemt die kan niet anders dan concluderen dat je met Teva een betrouwbare aanbieder van sandalen en ander duurzaam schoeisel gevonden hebt. De gebruikte materialen zijn betrouwbaar en duurzaam en betrouwbaar zijn ook de cijfers. Zo gebruikte Teva 775 ton gebruikte plastic flessen die het reinigde, versnipperde en vermaalde en vervolgens te gebruiken bij de productie van de sandalen. Teva heeft ook vertrouwen in de klant. Het biedt de klanten namelijk de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna.

Klantenservice en klachten

Hoewel men bij Teva buitengewoon zorgvuldig werkt en er steeds sprake is van uitstekende voorlichting, kan het zijn dat je een klacht in wilt dienen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen en kun je ook een e-mail sturen. Het is wel verstandig eerst de veel gestelde vragen eens door te nemen. Soms krijg je dan al opheldering. Niets missen van Teva? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Als je moeite hebt te kiezen, dan heb je altijd heel erg veel aan de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van een bepaald product of ervaring hebben met een bepaald merk. Het maakt dat je zelf een meer weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Kun jij andere mensen ook van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Teva

profielfoto van Sophie K.
Sophie K.
10-06-2021
9 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Profesionele organisatie

Het is een profesionele organisatie met innovatieve en kwalitatieve producten. Ze helpen bij het leveren van een betere gezondheid. Iedereen werkt met passie en blijf profesioneel.

Schrijf een review over Teva

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Wandel-geest logo Wandel-geest
0 beoordelingen
10
Schoenenwinkel.nl logo Schoenenwinkel.nl
0 beoordelingen
10
Esgii logo Esgii
0 beoordelingen
10