Teva logo

Teva reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Teva reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2853
Teva logo
Website
teva-eu.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Teva

Als je schoenen zoekt en als duurzaamheid een belangrijk thema voor je is, dan zou je deze twee dingen kunnen combineren door zaken te doen met Teva. Om je inzichtelijk te maken wat Teva voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je bekeken en samengevat. Op basis daarvan kun je zelf besluiten om ook voor de producten van Teva te kiezen.

Over Teva

Teva is vooral bekend geworden vanwege het aanbieden van sandalen en ander schoeisel. Het wil echter vooral mensen helpen hun voetafdruk te verminderen en om een omslag teweeg te brengen in het gedrag van de consument. Teva maakt de producten met behulp van gerecyclede materialen. Het waterverbruik wordt bovendien tijdens het productieproces scherp in de gaten gehouden en er wordt alleen gebruik gemaakt van duurzaam verpakkingsmateriaal. Door die werkwijze redde Teva zoals ze dat zelf zeggen al 430.000 kilo plastic dat nu niet in de oceaan terecht kwam maar gebruikt werd voor het maken van onder meer sandaal.

Waarom kiezen voor Teva?

Je hebt mensen die zeggen duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan, je hebt een andere groep die daar ook daadwerkelijk naar handelt. Behoor jij tot de laatste groep, dan doe je zaken met Teva. Van gerecyclede materialen koop je er onder meer sandalen, flip flops, schoenen en flatforms. Schoeisel dus dat je gemakkelijk even aan doet. De producten die Teva te bieden heeft zijn er voor zowel dames als heren en zeker ook voor kinderen. Je kunt dus prima met heel het gezin slagen bij Teva. Bij Teva weet je zeker dat je altijd duurzame producten aanschaft.

Is Teva betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van Teva doorneemt die kan niet anders dan concluderen dat je met Teva een betrouwbare aanbieder van sandalen en ander duurzaam schoeisel gevonden hebt. De gebruikte materialen zijn betrouwbaar en duurzaam en betrouwbaar zijn ook de cijfers. Zo gebruikte Teva 775 ton gebruikte plastic flessen die het reinigde, versnipperde en vermaalde en vervolgens te gebruiken bij de productie van de sandalen. Teva heeft ook vertrouwen in de klant. Het biedt de klanten namelijk de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna.

Klantenservice en klachten

Hoewel men bij Teva buitengewoon zorgvuldig werkt en er steeds sprake is van uitstekende voorlichting, kan het zijn dat je een klacht in wilt dienen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je bellen en kun je ook een e-mail sturen. Het is wel verstandig eerst de veel gestelde vragen eens door te nemen. Soms krijg je dan al opheldering. Niets missen van Teva? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Als je moeite hebt te kiezen, dan heb je altijd heel erg veel aan de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van een bepaald product of ervaring hebben met een bepaald merk. Het maakt dat je zelf een meer weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling te maken. Kun jij andere mensen ook van dienst zijn als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Teva

Gerelateerde bedrijven

Onlineschoenenwinkel.nl logo
Onlineschoenenwinkel.nl
2 beoordelingen
10
Schoenenwinkel.nl logo
Schoenenwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Esgii logo
Esgii
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Teva

Het bedrijf Teva is geverifieerd door ons. De webshop teva-eu.com is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Teva is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Teva maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Teva is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van teva-eu.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aankoop niet binnen gekregen en geen enkele reactie op mijn pogingen tot contact.

Ik heb in juli een bestelling gedaan. Ik heb daar niets op gehoord. Vervolgens hebben ik meerdere keren contact met Teva.eu gezocht, maar er wordt niet gereageerd. Slechte zaak. Nooit meer kopen daar.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Profesionele organisatie

Het is een profesionele organisatie met innovatieve en kwalitatieve producten. Ze helpen bij het leveren van een betere gezondheid. Iedereen werkt met passie en blijf profesioneel.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sophie K.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Teva


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Onlineschoenenwinkel.nl logo
Onlineschoenenwinkel.nl
2 beoordelingen
10
Schoenenwinkel.nl logo
Schoenenwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Esgii logo
Esgii
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Teva een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Teva. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Teva actief?

Teva is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Teva reviews? Dan kun je naar de website van Teva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie