Sneakeroutlet logo

Sneakeroutlet reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Sneakeroutlet reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1911
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Sneakeroutlet

Sneakeroutlet is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sneakeroutlet bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sneakeroutlet lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sneakeroutlet. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sneakeroutlet is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van sneakeroutlet.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Ik heb 6 paar sneakers besteld bij sneakeroutlet in januari 2024. Ik ontving een orderbevestiging en een track&trace code. Ik kon de levering volgen tot het moment van levering. Maar ik heb niets ontvangen. Op mijn WhatsApp bericht naar hen kreeg ik een anoniem bericht van iemand (geen naam) dat ik waarschijnlijk was opgelicht. Wat is dit voor bedrijf. Waarom geen namen? Wat een rare reactie? Wie zit achter dit bedrijf?

Geplaatst op: 07-02-2024
Laatst bewerkt op: 07-02-2024
Geschreven door: Eke L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg snelle service

Super snelle servic van de website. Na mijn bestelling was alles al binnen in 2 dagen na de bestelling. Ook de klantenservice is ook erg snel en ik heb er altijd een goede ervaring mee gehad. Echt top!

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marissa R.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sneakeroutlet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Shabbies Amsterdam logo
Shabbies Amsterdam
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sneakeroutlet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Sneakeroutlet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sneakeroutlet actief?

Sneakeroutlet is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sneakeroutlet reviews? Dan kun je naar de website van Sneakeroutlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie