Smartwatchbanden.nl logo

Smartwatchbanden.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Smartwatchbanden.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2819
Smartwatchbanden.nl logo
Website
smartwatchbanden.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Smartwatchbanden.nl

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven. En daar zijn door de jaren heen enkel maar gadgets bij gekomen zoals bijvoorbeeld smartwatches. Ben jij op zoek naar leuke smartwatches van een hoge kwaliteit? Dan is Smartwatchbanden.nl misschien wel de website die je zoekt. Weet je graag op voorhand wat de ervaringen en beoordelingen van klanten van Smartwatchbanden.nl zijn? Slim gezien! Op deze pagina vind je reviews over en beoordelingen van deze webshop terug. Zo help jij toekomstige bezoekers correct inschatten wat te verwachten van Smartwatchbanden.nl.

Over Smartwatchbanden.nl

Smartwatchbanden.nl is een website die weinig verrassend gespecialiseerd is in de verkoop van smartwatches. De website is het geesteskind van jonge ondernemers Bart, Jan Willem en Jeffrey die naast deze website ook de oprichters zijn van Phone-Factory.nl. Smartwatchbanden.nl bestaat sinds 2014 en is van een bescheiden begin uitgegroeid tot een webshop met dagelijks honderden bestellingen. Daarbij richt Smartwatchbanden.nl zich vooral op een kwaliteitsvol assortiment en klantvriendelijkheid. Het is een bewuste keuze om het aanbod eenvoudig en niet al te uitgebreid te houden. Dat betekent echter ook dat elk element van het assortiment zorgvuldig uitgekozen is en een bepaalde kwaliteitsgarantie bezit. Bij Smartwatchbanden.nl vind je bandjes terug van A-merken zoals apple, Fitbit, Samsung, Huawei, Garmin, Xiaomi en Honor. Bovendien kan je op werkdagen altijd terecht bij de klantenservice voor vragen en/of hulp. Je vindt op de webshop overigens altijd heel wat leuke blogartikelen terug over de sector of met informatie en tips betreffende de bandjes.

Waarom kiezen voor Smartwatchbanden.nl?

Smartwatchbanden.nl heeft een kwaliteitsvol assortiment aan bandjes voor diverse types smartwatches. Bovendien krijg je er ook een sterke service, snelle levering en een veilige omgeving bij. Niet toevallig is het bedrijf ook een partner van internetgigant Bol.com. De website zelf is onderverdeeld in categorieën als Polar bandjes, Oppo bandjes, Garmin bandjes en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis mits je op werkdagen voor 20:00 uur hebt bestelt. Bovendien betaal je binnen Nederland en België geen verzendingskosten en krijg je ook nog eens dertig dagen bedenktijd om jouw bestelling eventueel retour te sturen. Betalen kan in een veilige omgeving en op heel wat manieren. Zo kan je betalen met iDeal, met PayPal, met AfterPay, via Bancontact, met een kredietkaart, via iDeal, met Klarna of per overschrijving.

Is Smartwatchbanden.nl betrouwbaar?

Er is geen enkele twijfel over dat Smartwatchbanden.nl een betrouwbare website is. Niet alleen bestaat de webshop nu al enkele jaren, bovendien vind je ook alle nodige contactgegevens terug online. Er is het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Smartwatchbanden.nl beschikt over een eigen klantenservice en biedt een beveiligde betaalomgeving aan. De verbinding met de website is voorzien van een encryptie op basis van het SSL-protocol en bovendien zijn er duidelijke algemene voorwaarden op de website terug te vinden. Belangrijker dan dat alles is echter dat Smartwatchbanden.nl aangesloten is bij verschillende keurmerken. Zo zijn ze een gecertificeerd lid van WebwinkelKeur en voldoet de webshop ook aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. Ten slotte geniet je als klant van een onafhankelijke kopersbescherming tot 20 000 euro.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er iets misloopt tijdens een bestelling. In dat geval staat de klantenservice van Smartwatchbanden.nl voor je klaar. Je kunt de klantenservice van Smartwatchbanden.nl contacteren op werkdagen via de telefoon of per mail. Het is ook mogelijk om een brief te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Heb je een klacht over een bestelling of over Smartwatchbanden.nl zelf? Dan kan je deze klacht op dezelfde manier laten weten. Daar zijn twee alternatieven voor. Ten eerste kan je jouw klacht ook melden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Ten tweede kan je jouw klacht ook melden bij de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur. Komt er geen oplossing uit de bus? Dan komt jouw klacht voor de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Door jouw ervaringen met Smartwatchbanden.nl in een review neer te pennen help je andere mensen een correcte beslissing maken betreffende Smartwatchbanden.nl. Wat is naar jouw mening de kwaliteit van de producten van Smartwatchbanden.nl? Beoordeel jij de klantenservice van de webshop als vriendelijk en goed? Zou je overwegen om opnieuw een aankoop te doen bij deze website? Waarom wel of waarom niet? Is Smartwatchbanden.nl een website die je bij vrienden of familie aan zou raden of net niet? Jouw mening is belangrijk!

Reviews over Smartwatchbanden.nl

Gerelateerde bedrijven

Emounting.nl logo
Emounting.nl
2 beoordelingen
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
5 beoordelingen
9,4
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Smartwatchbanden.nl

Smartwatchbanden.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Smartwatchbanden.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Smartwatchbanden.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Smartwatchbanden.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van smartwatchbanden.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van smartwatchbanden.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Smartwatchbanden.nl.

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte kwaliteit, slechte service

Ik had een Milanese bandje besteld voor de Garmin Venu 2. Het bandje opzicht is prima, maar de pinnetjes waarmee het aan de smartwatch bevestigd wordt zijn fragiel, en veel dunner dan de originele pinnetjes. 1 van die pinnetjes is dan ook stuk gesprongen terwijl ik gewoon over straat aan het wandelen was, mijn smartwatch is op de grond gevallen (gelukkig niet stuk).
Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice zeiden ze: "Wat vervelend om te horen dat het bandje niet naar behoren werkt, soms kan het voorkomen dat er een productiefout in het bandje zit." En boden ze me aan twee nieuwe pinnetjes op te sturen, wat opzicht vriendelijk is, maar ik gaf aan dat niet te willen omdat de pinnetjes te dun zijn en ik het niet meer vertrouw. Ik wil niet dat mijn smartwatch nog een keer op de grond valt. Dus ik vroeg om een terug betaling met eventueel terug sturen van het defect bandje.
Waarop ik de reactie krijg "Je kan jouw bestelling binnen 100 dagen altijd bij ons retourneren. Natuurlijk wel als die onbeschadigd en niet gebruikt is". Ze weten dat het bandje defect is, en ze geven zelf toe dat het een productie fout is, maar omdat het dus defect is kan het niet retour en krijg ik mijn geld niet terug. Ik heb ze nog een keer terug gemaild maar krijg verder geen reactie meer. Oplichters, verspil je geld hier niet!
Ik heb ook een review geschreven op de website zelf maar die wordt niet gepubliceerd... zegt genoeg..

Geplaatst op: 24-05-2023
Laatst bewerkt op: 24-05-2023
Geschreven door: Jonas B.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Zeer snelle levering. Ik had aan het eind van de dag een bandje voor mijn smart watch besteld en deze was de volgende ochtend al meteen in huis. Het is een super fijn product om te gebruiken.

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Smartwatchbanden.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Emounting.nl logo
Emounting.nl
2 beoordelingen
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
5 beoordelingen
9,4
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Smartwatchbanden.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Smartwatchbanden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Smartwatchbanden.nl actief?

Smartwatchbanden.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Smartwatchbanden.nl reviews? Dan kun je naar de website van Smartwatchbanden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie