SIXT mobility logo

SIXT mobility reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

SIXT mobility reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2813
SIXT mobility logo
Website
SIXT mobility

Reviews en Ervaringen Sixt Mobility Consulting

Als je op zoek bent naar een partij die onder meer innovatieve mobiliteitsconcepten, chauffeursondersteuning, advies en wagenparkbeheer voor je uit handen kunt nemen, dan ben je bij Sixt Mobility Consulting aan het juiste adres. Het is daarom helemaal niet zo gek dat deze dienstverlening vandaag de dag erg geliefd is onder verschillende ondernemers. Wil je graag meer weten? Op deze pagina lees je verschillende reviews over Sixt Mobility Consulting.

Over Sixt Mobility Consulting

Het team van Sixt Mobility Consulting weet maar al te goed hoe een wagenpark op de meest efficiënte manier kan worden beheerd. Je weet hierdoor zeker dat het beheer altijd efficiënt in lijn is met de doelstellingen die je hebt gesteld. Je hebt de keuze uit onder meer de diensten remarketing, voertuiginkoop en adviesdiensten. Ook kunen werknemers door dit bedrijf worden ondersteund op het gebied van het voertuiggebruik en het nakomen van zorgplichtverplichtingen.

Waarom kiezen voor Sixt Mobility Consulting

Mobiliteit op z’n best, dat is precies wat je van Sixt Mobility Consulting kunt verwachten. De specialisten van dit bedrijf digitaliseren het beheer en de dienstverlening voor jouw wagenpark en de personen die hier gebruik van maken. Of je nu een specialist nodig hebt voor rijbewij scontrole, een bandenwissel, onderhoud, reparatie, claimbeheer of een tankkaartbeheer, bij dit bedrijf ben je altijd aan het juiste adres. Neem gerust eens een kijkje op de website van Sixt Mobility Consulting en ontdek alle diensten waar je gebruik van kunt maken.

Is Sixt Mobility Consulting betrouwbaar?

Kies je ervoor om gebruik te maken van de diensten van Sixt Mobility Consulting? Dan profiteer je automatisch van een aantal aantrekkelijke voordelen. Denk hierbij aan onderhoud & reparatie, bandenbeheer, ongeval-management, verzekering-beheer, klantenservice, brandstofbeheer, rijbewijs controleren, herberekening, herverdeling, factuur controle & -betaling en innovatie. Dankzij de brede kennis en kunde in huis ben je altijd een stap dichterbij naar een uiterst snelle manier voor het regelen van het gewenste voertuig.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Sixt Mobility Consulting is ongecompliceerd en transparant en denkt daarom maar al te altijd erg graag met je mee. Kies je voor een of meerdere diensten van dit bedrijf, dan ontvangen ze graag op verzoek het inleveren en het ophalen van het voertuig, samen met de tussentijdse opslag, prijsbepaling, taxatie en uitschrijving. Neem gerust eens een keer contact op door een e-mail te sturen en ontvang een voorstel op maat voor jouw bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je erg te spreken over het selectieproces van Sixt Mobility Consulting , samen met de goedkeuringsniveaus, het bedrijfswagenbeleid en het bestel- en leveringsproces? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je ook andere ondernemers inspireren om eens een keer contact op te nemen met de specialisten van Sixt Mobility Consulting . Wie weet dat andere ondernemers dankzij jouw review ook binnenkort voor het eerst gebruik gaan maken van een van de diensten.

Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
3 beoordelingen
7,7
Flink logo
Flink
169 beoordelingen
5,5
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over SIXT mobility

Het bedrijf SIXT mobility is geverifieerd door ons. De webshop SIXT mobility is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. SIXT mobility is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SIXT mobility maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

SIXT mobility is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van SIXT mobility te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SIXT mobility.

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SIXT mobility


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
3 beoordelingen
7,7
Flink logo
Flink
169 beoordelingen
5,5
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SIXT mobility een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SIXT mobility. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SIXT mobility actief?

SIXT mobility is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SIXT mobility reviews? Dan kun je naar de website van SIXT mobility gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie