Simpsite logo

Simpsite reviews, ervaringen en beoordelingen

Simpsite reviews, ervaringen en beoordelingen
953
Simpsite logo
Website
Simpsite
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen Simpsite

Simpsite zorgt ervoor dat jij eenvoudig en snel je eigen website kunt maken. Ruim 175.000 websites zijn gemaakt met Simpsite. Je kunt zelfs gratis gebruik maken van de software! Ook zijn er betaalde pakketten beschikbaar die extra's bieden, zoals uitgebreide statistieken en SSL beveiliging. Wil jij meer weten over Simpsite voordat je deze aanbieder kiest om je website mee te maken? Dan raden we je aan om de beoordelingen over Simpsite te lezen die wij hier voor je op een rij gezet hebben. Echte klanten vertellen je wat hun ervaring is met Simpsite. Zo maak jij een weloverwogen keuze.

Over Simpsite

Simpsite is opgericht in 2009 met als doel om de meest eenvoudige sitebouwer ooit te maken. Vele jaren later is dit nog altijd de missie. Meer dan 175.000 sites zijn gemaakt via Simpsite. De kans is dus groot dat jij al eens een website hebt bezocht die met Simpsite gemaakt is. Simpsite vindt de veiligheid van haar gebruikers zeer belangrijk. Zo maakt dit bedrijf dagelijks back-ups van de site gegevens. Ook worden gevoelige gegevens gecodeerd middels een gecertificeerde SSL verbinding en staat privacy hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Simpsite

Met Simpsite kan je gemakkelijk je eigen website maken, zonder dat je hiervoor kennis van programmeren voor nodig hebt. Je kunt direct met de software aan de slag. Start bijvoorbeeld jouw eigen blog, een bedrijfswebsite of een webwinkel met Simpsite. Er zijn verschillende pakketten om uit te kiezen, voor ieder budget. Er is zelfs een gratis versie beschikbaar! De pakketten voor gebruikers die wat extra's willen bevatten bijvoorbeeld e-mailadressen, extra opslagruimte en een gratis domeinnaam. Je hebt de keuze uit 75 standaard thema's. Ook is het mogelijk om je eigen unieke layout te ontwerpen met de designtool van Simpsite.

Is Simpsite betrouwbaar?

Simpsite is een Nederlands bedrijf en lid van Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk laat klanten zien dat ze het vertrouwen hebben van een onafhankelijke toezichthouder. Ook laat het lidmaatschap bij Stichting WebwinkelKeur zien dat Simpsite voldoet aan de geldende Europese en Nederlandse wetgeving. Simpsite is actief op Facebook en Twitter. Verder is er een klantenservice waar je altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. Op de website vind je eenvoudig en snel de bedrijfsgegevens van Simpsite terug.

Klantenservice en klachten

100% klanttevredenheid is waar Simpsite naar streeft. Dit Nederlandse bedrijf heeft klantvriendelijkheid dus hoog in het vaandel staan. Er zijn verschillende manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice. Je kunt je vraag stellen via Facebook of Twitter of het contactformulier op de website invullen. Heb je een klacht? Bezoek dan de klachtenpagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Simpsite? Dan horen we graag van jou hoe dit bevalt. Door jouw mening over Simpsite te delen help je anderen bij het maken van de juiste keuzes. Vertel bijvoorbeeld welk pakket jij hebt, wat je vindt van de gebruiksvriendelijkheid van de software en hoe je bent geholpen door de medewerkers van de klantenservice. Het kost je slechts enkele ogenblikken van je tijd.

Reviews over Simpsite
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
126 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Simpsite

Het bedrijf Simpsite is geverifieerd door ons. De webshop Simpsite is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Simpsite is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Simpsite maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Simpsite is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Simpsite te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Simpsite.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne website builder

Ik heb al 2 websites gemaakt met simpsite en het bevalt me erg goed. De websites zien er erg goed uit op mobiel en op pc. De mogenlijkheden zijn niet heel uitgebreid maar dat is voor mij een plus punt.

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost K.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Simpsite
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
126 beoordelingen
4,3
Yourhosting logo
Yourhosting
8 beoordelingen
5,8
One.com logo
One.com
11 beoordelingen
6,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Simpsite een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Simpsite. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Simpsite actief?

Simpsite is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Simpsite reviews? Dan kun je naar de website van Simpsite gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie