Silvrr (Wisecart) logo

Silvrr (Wisecart) reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Silvrr (Wisecart) reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4481
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Silvrr (Wisecart)

Silvrr (Wisecart) is geverifieerd door ons expert team. De webshop Silvrr (Wisecart) bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Silvrr (Wisecart) lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Silvrr (Wisecart). Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Silvrr (Wisecart) is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Silvrr (Wisecart) te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Silvrr (Wisecart).

Geplaatst op: 13-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Silvrr (Wisecart)


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Flink logo
Flink
174 beoordelingen
5,5
Youbahn logo
Youbahn
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Silvrr (Wisecart) een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Silvrr (Wisecart). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Silvrr (Wisecart) actief?

Silvrr (Wisecart) is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Silvrr (Wisecart) reviews? Dan kun je naar de website van Silvrr (Wisecart) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie