SF.dating logo

SF.dating reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
SF.dating reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2608
SF.dating logo
Website
SF.dating
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen SF.dating

Heb je wel eens van de website SF.dating gehoord en heeft dat jouw interesse gewekt? Dan ben je vast op zoek naar extra informatie over of dit nou wel de juiste website is om een profiel op aan te maken. Tijd is kostbaar en de beoordelingen en ervaringen van anderen op SF.dating kunnen je heel wat tijd besparen. Op deze pagina vind je heel wat reviews over SF.dating terug zodat je volledig geïnformeerd en in alle gemoedsrust een doordachte mening over SF.dating kunt vormen. Ideaal toch?

Over SF.dating

SF.dating is een datingsite die al wel enige tijd meedraait. De website werd opgericht in 2009 en opereerde toen nog onder de naam SecretFlirt. Dat is dan ook waar de SF in SF.dating voor staat. De website richt zich in de eerste plaats op alle mannen en vrouwen die op zoek zijn naar wat extra spanning in het leven. Het is in feite een wollige manier om te vertellen dat de doelgroep mensen in een relatie zijn die toch wat extra aandacht en geflirt (of meer) buiten die relatie zoeken. Dat gezegd zijnde kan je ook als single je aanmelden op SF.dating. Het spreekt voor zich dat met een dergelijk doelpubliek de kernwaarden van SF.dating discretie en anonimiteit is. De website zelf maakt zich ook sterk dat ze zeer gebruiksvriendelijk is.

Waarom kiezen voor SF.dating?

SF.dating moet je vooral kiezen als je op zoek bent naar een fling buiten je relatie om. Zo heel erg veel websites die op die niche inspelen zijn er niet en SF.dating draait al lang genoeg mee om een actief en groot ledenbestand te hebben opgebouwd. Ook is er een fijne integratie van de functies van deze datingsite op zowel de laptop, de smartphone of android en je tablet. Niet elke datingsite is op elk apparaat even gebruiksvriendelijk. SF.dating is dat wel. Toch een kleine waarschuwing: SF.dating is een beetje een buitenbeentje in het wereldje van de datingsites wat het ontwerp van de site betreft. Het kan dus wel even zoeken zijn om alle ervaringen op te doen en alle functies te ontdekken. Heb je dat toch onder de knie? Dan kan je gratis een profiel aanmaken met enkele basisfuncties. Die basisfuncties zijn bij SF.dating uitgebreider dan bij veel concurrenten. Zo kan je zelfs de laatste 100 leden die jouw profiel bezochten bekijken. Kies je voor het betalend systeem? Dan noemen ze je een TopMember en kan je onbeperkt berichten sturen, privéfoto’s bekijken en flirts verzenden. Bovendien kan je als TopMember 1 op 1 chatten en contactgegevens uitwisselen. Die 1 op 1 chat is overigens wel echt een pluspunt aan SF.dating. Er is zelfs een eigen WebApp voor ontwikkeld zodat je op jouw smartphone lekker kunt chatten.

Is SF.dating betrouwbaar?

Alle relevante bedrijfsgegevens van SF.dating vind je gewoon op de website terug. Hier zie je ook al meteen dat de organisatie achter de datingsite een Nederlands bedrijf is. Dat kan een pluspunt zijn omdat het hele gebeuren onder de Nederlandse wet en de Nederlandse privacywetgeving valt. Over die privacy hoef je je ook geen zorgen te maken. SF.dating is een website die staat of valt met het garanderen van discretie aan de gebruikers. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van een veilige SSL verbinding en ook de database van SF.dating heeft vrij stevige beveiligingen. Voor een hack zoals enkele jaren terug bij Ashley Madison moet je dus geen schrik hebben. Ook is er een FAQ en een klantenservice. Enig minpuntje: als je jouw profiel wenst te verwijderen is dat pas definitief gebeurd na drie dagen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over de werking van SF.dating of zit je met een klacht? Dan lees je best eerst even de veelheid aan informatie die reeds op de website terug te vinden is. Vaak vind je hier al het antwoord op jouw probleem of vraag terug. Is dat geen oplossing? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Via de knop contact kom je op een reactiefomulier terecht. SF.dating reageert altijd snel op binnenkomende vragen en klachten en lijkt die in de regel ook op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Is SF.dating een website die jij in het verleden al eens hebt uitgetest? Of misschien ben je nog altijd een actief lid van deze datingsite? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jouw ervaringen en beoordeling van SF.dating. Laat hier een review achter met klachten, pluspunten en nadelen en help eventuele toekomstige gebruikers vooruit.

Reviews over SF.dating
Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
DatingEasy.nl logo
DatingEasy.nl
4 beoordelingen
6,5
HetGrandCafe logo
HetGrandCafe
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over SF.dating

Het bedrijf SF.dating is geverifieerd door ons. De webshop SF.dating is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. SF.dating is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SF.dating maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

SF.dating is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van SF.dating. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SF.dating.

Geplaatst op: 06-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Misleidend, nul reacties inmiddels 90 berichten verstuurd.

Inschrijven betalen eenvoudig, dan gaan zoeken naar de spanning, stuur spontane leuke beruchten. Nul reactie of geen interesses, ben niet echt lelijk of zo, de dames reageren niet terug. Wel 1 leuke date gehad, maar op de reguliere dating sites is het saai. Wil de spanning van een gebonden vrouw. Zelf singel en geen behoefte aan een relatie FWB dan weer wel. Kun je nog leuke dingen doen geen verplichtingen! Nu ga ik er geen geld meer aan uitgeven, gezien kans van slagen erg klein is!!!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Fake meer is het niet.

Gewoon oplichting alle dames hier zijn als ze elke dag komen fake want de rest komt af en toe maar de heren moeten wel per maand flink af tikken en als je dan 2 dames spreekt in de maand en deze zoeken net iets anders dan jij ja wat heb je dan niets maar er worst gezegd dat je hier goed kan zijn allemaal onzin en niet waar zijn altijd de zelfde dames die je online ziet de meeste zijn 1 keer geweest en komen of niet of sporadisch terug echt een lachertje deze site snap ook hoe het komt dat deze zo hoof gewaardeerd wordt moet wel fake zijn .

Geplaatst op: 11-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke date

Ik heb me een paar maanden geleden ingeschreven en het duurde niet lang voordat ik een date had gescoord. Ik heb al veel leuke ervaringen en contacten opgelopen door deze site.

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SF.dating
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
DatingEasy.nl logo
DatingEasy.nl
4 beoordelingen
6,5
HetGrandCafe logo
HetGrandCafe
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SF.dating een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over SF.dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SF.dating actief?

SF.dating is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating en overspel dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SF.dating reviews? Dan kun je naar de website van SF.dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie