Sextoyland logo

Sextoyland reviews, ervaringen en beoordelingen

Sextoyland reviews, ervaringen en beoordelingen
1316
Sextoyland logo
Website
Sextoyland
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Sextoyland

Op zoek naar speeltjes voor in bed? Dan wil je zeker weten dat het goed is, dat het zo netjes mogelijk geleverd wordt (en de buren niet direct weten wat je hebt besteld als zij het pakje aanpakken”¦) en dat het ook echt is wat jij denkt dat het is. Je bent waarschijnlijk op de site van Sextoyland terecht gekomen en nu wil je dus weten of het bedrijf betrouwbaar is. Terecht! Gelukkig zijn daar recensies van anderen voor, die jou kunnen informeren over Sextoyland. En die vind je hier. Samen met meer info over het bedrijf, wat wij voor je opzochten. Lees hier wat anderen hebben ervaren toen ze iets bij Sextoyland hebben besteld. Hoe reageerde het bedrijf bij klachten? Hoe netjes werken ze en van welke kwaliteit zijn de artikelen? Om maar enkele voorbeelden te geven.

Over Sextoyland

Zoals de naam al doet vermoeden is Sextoyland een webshop met seksspeeltjes. Het aanbod is heel groot, waardoor voor praktisch alle sekswensen wel iets te vinden is. Of je nu iets wilt waar jullie samen plezier mee willen beleven of dat je juist alleen plezier wilt hebben: het kan allemaal. Naast speeltjes vind je hier ook aanverwante artikelen zoals menstruatiecups, bodypaint en ontharingscrème. Sextoyland heeft ook een fysieke winkel in Emmen. Dit is het Taboo Trendy Lifestyle Center.

Waarom kiezen voor Sextoyland

Het aanbod van Sextoyland is heel divers. Daardoor is er vast te vinden waarnaar jij op zoek bent. De ”˜gewone’ seksspeeltjes zijn er te koop, net als verzorgingsproducten, maar ook zaken als SM toys kan je hier vinden. Wil je eens iets anders maar heb je geen idee wat? Dan is hier rondkijken een optie om (samen) ideeën te krijgen. Ook kan je op de site naar het magazine gaan en daar meer lezen over dit onderwerp.

Is Sextoyland betrouwbaar?

Sextoyland heeft een fysieke winkel (onder een andere naam) in Emmen, wat wil zeggen dat je niet te maken hebt met een fake bedrijf. De site draagt twee keurmerken. Zo heeft het ”˜het Webshop keurmerk’ en is het een ”˜Beslist.nl klasse shop’. Zendingen worden discreet geleverd in een neutrale verpakking, dus niemand weet waar je pakje vandaan komt. Dit geldt trouwens ook voor de naam op je bankafschrift. Een 9,3 scoren bij klanten, zoals de site meldt, dat doe je ook niet zomaar!

Klantenservice en klachten

De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 21:00 uur. Naast bellen kan je ze bereiken via Messenger, met ze appen of natuurlijk gewoon naar ze mailen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan kan je de klantenservice hiervan op de hoogte brengen. Is er iets niet goed gegaan bij de levering, zoals een manco of een beschadiging, dan heb je tot 24 uur na de levering om dit te melden bij de klantenservice. Bij klachten wordt er gevraagd dit te mailen en je zult een bevestiging hiervan ontvangen. Ze doen hun best om klachten binnen 14 dagen te beantwoorden en de klacht zo goed mogelijk op te lossen. Gaat het langer duren, dan word je hiervan op de hoogte gebracht.

Wil jij ook beoordelen?

Net als jij zullen ook anderen graag meer willen weten over Sextoyland voordat ze gaan bestellen. Heb jij inmiddels iets gekocht bij deze webshop? Dan zouden wij het op prijs stellen als ook jij jouw ervaringen met ons wilt delen. Zo maken we er een mooi geheel van en kan iedereen zijn of haar conclusie trekken over Sextoyland, gebaseerd op echte ervaringen met het bedrijf. Jouw review heeft de meeste waarde als je duidelijk uitlegt waarom je wel of niet tevreden bent. Hoe was het artikel? Was de kwaliteit wat je ervan verwachtte? Hoe snel was de levering? Als er iets aan de hand was, hoe reageerde de klantenservice hierop. Beveel jij Sextoyland aan of juist niet? Toekomstige, mogelijke klanten zullen blij zijn met jouw review!

Gerelateerde bedrijven
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
1 beoordeling
9
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Uitstekende eerste ervaring gehad.

Ik bestelde altijd mijn glijmiddel bij Easytoys. Via een advertentie kwam ik bij deze shop terecht. Sextoyland bleek al gauw veel meer keuze te hebben en prima prijzen. Had ik dat maar eerder geweten!!!😅 Tip van Flip: hun eigen merk Lusty is een top product! Glibberen en glijden met zekerheid 🥳

Geplaatst op: 03-04-2024
Laatst bewerkt op: 03-04-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima levering

Ik heb hier vorige week meerdere producten besteld en deze zijn snel geleverd. Alles was goed en descreet verpakt en kwam juist aan. De prijs kwaliteit verhouding is prima dus ik ben erg tevreden.

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sextoyland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lamor.nl logo
Lamor.nl
1 beoordeling
9
Topsexpop.nl logo
Topsexpop.nl
1 beoordeling
9
Condoom-anoniem.nl logo
Condoom-anoniem.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sextoyland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sextoyland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sextoyland actief?

Sextoyland is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sextoyland reviews? Dan kun je naar de website van Sextoyland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie