SB Supply logo

SB Supply reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

SB Supply reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1901
SB Supply logo
Website
SB Supply
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen SB Supply

Ben je op zoek naar een accessoire voor jouw iPhone, iPad, Galaxy, Watch of Mac? Of zoek je een nieuwe hoofdtelefoon om te gamen? Dan ben je waarschijnlijk bij SB Supply terecht gekomen. En terecht, op deze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan accessoires voor je Appleproducten en het gamen. Maar voor je bestelt, wil je natuurlijk graag meer weten over beoordelingen van SB Supply. Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben de reviews van SB Supply verzameld, zodat jij direct kunt zien of SB Supply een betrouwbaar bedrijf is. Lees snel verder naar de ervaringen van andere kopers en neem een weloverwogen beslissing om bij SB Supply te kopen.

Over SB Supply

Sander Berendsen is de oprichter van SB Supply. In 2011 vertaalde hij zijn passie voor hoogwaardige accessoires voor computers, tablets en smartphones in de webshop SB Supply. Al snel breidde het bedrijf uit naar Duitsland en Frankrijk. In het internationale team heeft elke enthousiaste medewerker zijn eigen specialiteit, waarvan hij of zij de nieuwste trends en innovatie op de voet opvolgt. De missie van SB Supply is de technologische ontwikkeling van bedrijven actief ondersteunen. Zo brengt technologie mensen dichter bij elkaar, wordt innovatie bevorderd en worden bedrijven efficiënter. SB Supply is blij hier een steentje aan te kunnen bijdragen.

Waarom kiezen voor SB Supply?

Bij SB Supply vind je een breed aanbod aan hoogwaardige producten van topmerken. De producten van onder andere Apple, Griffin, Twelve South en Bluelounge zijn te verkrijgen in de webshop. Alle producten zijn praktisch en gebruiksvriendelijk en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en ontwerp. Of je nu een cover voor je iPad zoekt of een nieuwe bureaustoel om comfortabel in te gamen, bij SB Supply vind je het allemaal.

Is SB Supply betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst bij SB Supply wil je natuurlijk zeker zijn dat je niet met een oplichter te maken hebt. Dat hebben we even voor je onderzocht. SB Supply heeft een hoofdzetel in Nederland, namelijk in Groenlo. De webshop doet er alles aan om je een veilige winkelervaring te kunnen aanbieden. De webshop is een door Trusted Shops gecertificeerde webshop en bieden een Trusted Shops Kopersbescherming tot maximaal €20.000. Dankzij de veilige betaalmethoden Klarna en Paypal ben je gegarandeerd van ondersteuning indien er problemen zouden zijn met de levering. Wij hebben ook de reviews van SB Supply gecheckt op de gekende reviewplatformen, zoals het onze, en hebben gemerkt dat de webshop vele positieve beoordelingen krijgt. Vooral het ruime aanbod en de snelle levering vallen in de smaak bij andere klanten. Zodoende kunnen we concluderen dat SB Supply een betrouwbare partij is en dat je met een gerust hart hier kunt bestellen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product of een probleem met de levering van je bestelling? Neem dan contact op de klantenservice van SB Supply. Via mail en de live chat op de website is de klantenservice elke dag bereikbaar tot 22u. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u30 en op vrijdag tussen 9u en 17u.

Wil jij ook SB Supply beoordelen?

Heb je een nieuwe gaming stoel gekocht bij SB Supply en wil je nooit meer rechtstaan? Of week de kleur van het bandje van de Apple Watch af van je verwachtingen en heb je een nieuwe kleur mogen kiezen van SB Supply? Vertel ons wat jouw ervaringen met SB Supply en help andere consumenten. Dankzij jouw review kunnen zij de juiste beslissing nemen om te kopen bij SB Supply. Laat hiernaast jouw beoordeling van SB Supply achter.

Reviews over SB Supply

Gerelateerde bedrijven

MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
Smartwatchbanden.nl logo
Smartwatchbanden.nl
2 beoordelingen
10
Kabelmaatje logo
Kabelmaatje
9 beoordelingen
6,9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over SB Supply

SB Supply is geverifieerd door ons expert team. De webshop SB Supply bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SB Supply lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SB Supply. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

SB Supply is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van SB Supply te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SB Supply.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne ervaring

Ik heb hier een bestelling geplaatst en alles is goed en snel aangekomen. Het contact met het bedrijf was erg goed en de levering/verzending was erg snel en correct. Super vriendelijke service! Helemaal naar wens.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Valentijn F.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SB Supply


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
Smartwatchbanden.nl logo
Smartwatchbanden.nl
2 beoordelingen
10
Kabelmaatje logo
Kabelmaatje
9 beoordelingen
6,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SB Supply een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SB Supply. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SB Supply actief?

SB Supply is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SB Supply reviews? Dan kun je naar de website van SB Supply gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie