Sawadee Reizen logo

Sawadee Reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sawadee Reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3679
Sawadee Reizen logo
Website
Sawadee Reizen
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Sawadee Reizen

Sawadee Reizen biedt onvergetelijke groepsreizen, familiereizen en singlereizen naar interessante bestemmingen wereldwijd. Sawadee Reizen specialiseert zich sinds 1983 al in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 unieke reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Wanneer je kiest voor een reis met Sawadee Reizen, kies je voor een reis met veel individuele vrijheid. De groepen zijn klein en de deskundige reisbegeleiding leid je langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Sawadee Reizen? Wij hebben andere reizigers gevraagd om hun reviews over Sawadee Reizen achter te laten. Lees wat de ervaringen zijn van anderen en neem een weloverwogen beslissing om jouw vakantie te boeken via Sawadee Reizen.

Over Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is opgericht in 1983 en maakt deel uit van Travelopia, een collectief van meer dan 50 reismerken. Het gehele portfolio van Travelopia richt zich op gespecialiseerde reizen, waardoor deze reisorganisatie voorop loopt in het aanbieden van onderscheidende reizen wereldwijd. De reisexperts van Sawadee Reizen helpen jou bij het samenstellen van jouw ideale reis. Je hebt de keuze uit meer dan 250 reizen over de hele wereld, zodat er altijd een reis bij zit die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en budget. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lengtes en typen reizen, zoals een actieve vakantie of een reis waarbij je compleet buiten de gebaande paden treedt.

Waarom kiezen voor Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is een expert op het gebied van reisbegeleiding. Je boekt eenvoudig en snel online jouw ideale reis, waarbij je profiteert van een persoonlijk en deskundig reisadvies. Sawadee Reizen heeft een zeer breed reisaanbod en maakt het mogelijk om op een duurzame manier te reizen, inclusief volledige CO2-compensatie. Volgens Sawadee zijn de schoonheid en authenticiteit van een bestemming onderdeel van een onvergetelijke reis. Het is dan ook belangrijk om op een verantwoorde manier om te gaan met de lokale bevolking en natuur en respect te hebben voor de heersende culturele waarden. Sawadee Reizen streeft ernaar om in iedere reis een duurzaam project op te nemen, zodat de inkomsten direct naar de bevolking gaan of er bijvoorbeeld geld wordt ingezameld voor natuurbescherming. Als je kiest voor een groepsreis profiteer je van individuele vrijheid. Wist je dat Sawadee Reizen in 2017 en 2018 is uitgeroepen tot beste Aanbieder Avontuurlijke Reizen?

Is Sawadee Reizen betrouwbaar?

Voor wie benieuwd is naar de bijzondere reizen en de reisexperts die achter de reizen zitten, organiseert Sawadee Reizen infodagen en webinars. Het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Amsterdam en op de website kun je alle relevante bedrijfsinformatie terugvinden. Het valt aan te raden om Sawadee Reizen te volgen op social media, want zo doe je veel leuke reisinspiratie op en blijf je ook op de hoogte van speciale aanbiedingen. De reisbegeleiders stellen zichzelf voor op de website, zodat je jouw reisbegeleider alvast een beetje kunt leren kennen voordat je hem of haar ontmoet tijdens jouw reis. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, waardoor je weet dat je hier zorgeloos een vakantie kunt boeken. Ook is de organisatie aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Klantenservice en klachten

Niet alleen voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice, maar ook als je op zoek bent naar een persoonlijk reisadvies staan de medewerkers van Sawadee Reizen voor je klaar. Er zijn verschillende manieren waarop je contact kunt maken. Stel je vraag bijvoorbeeld via de chat, app met een medewerker via WhatsApp of bel naar de klantenservice. Minder dringende vragen kun je stellen via de e-mail of social media. Vergeet niet om je aan te melden voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van interessant nieuws.

Wil je ook beoordelen?

Ben jij al eens op reis geweest met Sawadee Reizen? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dit is bevallen. Laat een beoordeling over Sawadee Reizen achter waarin je vertelt over jouw reis. Welk type reis had je geboekt? Ben je goed geholpen bij het boeken van jouw vakantie? En hoe verliep de reis? Wat vind je van de reisbegeleiding en reisleider? Door jouw ervaring met Sawadee Reizen te delen help je andere reizigers bij het maken van de juiste beslissing. Het is een kleine moeite om een review over Sawadee Reizen achter te laten. Alvast bedankt!

Reviews over Sawadee Reizen

Gerelateerde bedrijven

Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sawadee Reizen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sawadee Reizen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sawadee Reizen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Sawadee Reizen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Sawadee Reizen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sawadee Reizen.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sawadee Reizen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Cruisereizen.nl logo
Cruisereizen.nl
2 beoordelingen
9
Echt Ierland logo
Echt Ierland
2 beoordelingen
10
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sawadee Reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sawadee Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sawadee Reizen actief?

Sawadee Reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sawadee Reizen reviews? Dan kun je naar de website van Sawadee Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie