ROOTS dating logo

ROOTS dating reviews, ervaringen en beoordelingen

ROOTS dating reviews, ervaringen en beoordelingen
4031
ROOTS dating logo
Website
ROOTS dating
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen ROOTS dating

Ben je op zoek naar christelijke singles waarmee je kunt daten? Dan ben je bij Roots Dating aan het juiste adres. Dit is een speciale website voor singles waar ze op kunnen gaan naar andere singles die christelijk zijn. Dat is wel zo handig, omdat je op de meeste datewebsites gewend bent dat alle profielen door elkaar staan, kun je er hier van op aan dat je alleen singles zult vinden die christelijk zijn. Als dat specifiek is waar je op zoek naar bent, dan is dit de website voor jou. Online daten moet een unieke ervaring zijn. Een foto zegt ook veel meer dan 1000 woorden en door een collage te maken van alles waar jij geïnteresseerd in bent, kunnen anderen meteen weten waar ze aan toe zijn en waar ze je blij mee kunnen maken.

Over ROOTS dating

Roots Dating is een vrij jonge website, maar wel eentje met heel veel ervaring. Zo is het altijd maar de vraag of profielen die online worden aangemaakt wel betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn ook lang niet alle dating websites even makkelijk te gebruiken. Dat is bij deze website wel even anders. Dit is een website die zeker betrouwbaar is (uit verschillende reviews online is dit gebleken en ook staat de nodige bedrijfsgegevens op de website vermeld) en is het makkelijk te gebruiken door iedereen. Je maakt makkelijk en snel een profiel aan. Vervolgens kun je wat over jezelf vertellen en aangeven waar je op zoek naar bent. Neem een eigen repertoire op in je profiel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ook afbeeldingen op te slaan of filmpjes die je op YouTube hebt opgeslagen. Ook is het altijd leuk om wat vakantiefoto's te delen van jezelf. Daarna kun je een soort interview pagina invullen waarin er allerlei vragen worden gesteld waar je dan antwoord op kan geven. Na de persoonlijkheidstest zal de app op zoek gaan naar geschikte matches.

Waarom kiezen voor ROOTS dating

Als je op zoek bent naar een betrouwbare dating app dan is dit zeker wat voor jou. Het is een vrij duidelijke app waarin je makkelijk en snel een profiel aan kunt maken en vervolgens zorgt de app er zelf voor dat het op zoek gaat naar geschikte matches. Natuurlijk heb je wel zelf in de hand voor wie je uiteindelijk kiest, maar het matchen gebeurd op een vrij professionele manier. Waar sommige apps alleen selecteren op basis van uiterlijk, zal deze app echt op zoek gaan naar matches op basis van de ingevulde gegevens. Zo kom je altijd uit bij de personen die het beste bij je passen en waaruit je een uiteindelijke selectie kunt maken. Dit is natuurlijk ideaal, want zo is het grote deel van het voorwerk al voor je gedaan. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je de gegevens naar waarheid invult en dat je zo volledig mogelijk bent, zodat er ook echt goede matches kunnen worden gevonden.

Is ROOTS dating betrouwbaar?

Gebaseerd op de reviews die je online kan vinden en de gegevens die je op de website kunt vinden, is dit inderdaad een zeer betrouwbare app. Je zult ook merken dat er overal privacy statements worden gemaakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gegevens veilig bewaar zullen blijven en niet aan derden zullen worden verstrekt zonder jouw toestemming. Alles wordt geregeld via de app, waar je ook toegang hebt tot je eigen gegevens en deze makkelijk en snel aan kunt passen indien dit nodig is.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je hulp nodig hebt. Je kunt dan op verschillende manieren contact opnemen met de Klantenservice. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van het contactformulier, Social Media of de telefoongegevens. Vele antwoorden en vragen kunnen ook worden gevonden in de app en daarnaast kun je ook altijd nog chatten als je dit makkelijker vind.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb je zelf al ervaren hoe het is om gebruik te maken van de diensten van Roots Dating. Dan zijn mensen die nog geen keuze hebben kunnen maken vast benieuwd naar je ervaringen. We delen hier de ervaringen van mensen om zo anderen te helpen bij het maken van hun keuze om wel of geen gebruik te maken van bepaalde diensten. Nu is het jouw moment om jouw ervaringen te delen en ook anderen van dienst te zijn. Voel je zeker vrij om te schrijven!

Reviews over ROOTS dating
Gerelateerde bedrijven
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
Mysecretdate logo
Mysecretdate
3 beoordelingen
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over ROOTS dating

ROOTS dating is geverifieerd door ons expert team. De webshop ROOTS dating bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ROOTS dating lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ROOTS dating. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ROOTS dating is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van ROOTS dating te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ROOTS dating.

Geplaatst op: 13-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ROOTS dating
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
Mysecretdate logo
Mysecretdate
3 beoordelingen
10
Regiosexcontact logo
Regiosexcontact
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ROOTS dating een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ROOTS dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ROOTS dating actief?

ROOTS dating is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ROOTS dating reviews? Dan kun je naar de website van ROOTS dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie