Remschijf.nl logo

Remschijf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Remschijf.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
641
9,6
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Remschijf.nl

Remschijf.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Remschijf.nl bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Remschijf.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Remschijf.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Remschijf.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Remschijf.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Remschijf.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service

Meerdere malen bestelling geplaatst. En zeer tevreden. Bij twijfel of een onderdeel past word men gebeld door een medewerker. Die de tijd neemt om er zorg voor te dragen dat het juiste onderdeel word toegezonden. Hier kan mening webwinkel een voorbeeld aan nemen.

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: C. R V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitzonderlijk slecht bedrijf die de kreten op hun website niet waarmaakt.

Een ronduit slecht bedrijf.....
"Nu bestellen en morgen in huis" heeft een heel vreemde betekenis bij deze gasten. Vrijdags besteld en dan krijg je een mailtje dat het tussen 09.20 en 10.20 uur op zaterdag bezorgt wordt. Zaterdags niks, zondag uiteraard ook niks en maandags ook niks (ondanks dat ik meteen gebeld heb op die maandag) en pas nadat ik op een furieuze manier belde(opdinsdag) met DPD, was de vervoerder bereid om me te helpen en die heeft er een spoed bezorging van gemaakt.
Het flutbedrijf waar ik mijn bestelling deed zei letterlijk dat zij er niets aan konden doen en dat ik me maar tot DPD moeste melden (DPD is voor mij toch geen partij? er is een overeenkomst tussen mij en Autopartsonline en zeker niet tussen DPD en mij).
Toen ik hen meldde dat er op hun site toch echt staat dat ze binnen een dag leveren, werd er op een arrogante manier gezegd: "meneer als het bijna altijd goed gaat en bij u is het een keertje fout, dan ga ik dat er toch niet af halen".........Niet "oh wat vervelend"....Niet "hoe kunnen we het oplossen voor u".....Niet van "ik stuur het direct nog een keer per koerier"
Nee, niets van oplossingsgericht denken.
Maar mijn wel laten zitten met de rekening van een huurauto (dat was volgens Autopartsonline niet hun pakkie-aan)van drie extra dagen.
Kortom pas op met deze louche gasten uit Ermelo.

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wout S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Toppie

Absolute aanrader . Snel geleverd aan gunstige prijs en vlot bereikbaar via email . Getekend , een 200% tevreden klant .
Marc

Geplaatst op: 07-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg snelle levering

De spullen op deze website zijn van erg goede kwaliteit en alles past ook prima op mijn auto. Ik heb na dat ik een aantal onderdelen heb vervangen geen problemen meer met de auto. Top webshop!

Geplaatst op: 12-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylano V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Remschijf.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
906 beoordelingen
8,2
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Laadpaal Outlet logo
Laadpaal Outlet
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Remschijf.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Remschijf.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Remschijf.nl actief?

Remschijf.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Remschijf.nl reviews? Dan kun je naar de website van Remschijf.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie